ankram כתב:toja27 כתב:עשה לי טובה אנקראם, מותר לאנשים להציע רעיונות בלי לקבל מטר של שיפוטיות וביקורתיות.
אבל לא זה מטרת הפורום? אל תעלב , אבל ההצעה שלך היא בדיוק הלך הרוח של הנהלת מכבי - קרי סתימת חורים.
יוטר לא זר לכדורסל האירופאי , אבל הוא מעולם לא הטביע חותם באירופה , וסנטר זר מחליף עם וותק של כמה שנים בליגה (שעושה אותו יקר באופן לא פרופורציונאלי) , הוא ממש לא הפתרון.
גם אני לא הייתי מתלהב משחקן שעשה מול הקבוצה שלנו הנוכחית שיאי קרייריה , גם אפיק ניסים עשה מולנו סדרה גדולה , גם שמחון , אפילו הזר הכי כושל של אילת העונה פאלמר , מולנו לא החטיא , זה לא אומר שום דבר על היכולת שלהם לשחק ב 2 מסגרות ,
יותר מעיד על החולשה של מכבי , מאשר על גדולה של שחקן.
אם יש לי תקציב מסויים שעומד לרשותי , הייתי יכול להשקיע בשחקן כמו פארמר,רוצ'יסטי ומקלין למשל ולהשקיע פחות בעמדה 5 כתוצאה מכך. בגלל זה נשאר לך להביא שחקן זול אבל יעיל. לדעתי יוטר עונה להגדרה הזאת. הוא הוכיח עוד מלפני העונה שהוא שחקן יעיל.
אנקראם זה בסדר שאתה לא מסכים, זאת דעתך וזה סבבה. אבל אני הייתי מציע ברשותך להיות קצת עדין יותר כדי שכולם ירגישו חופשיים לעלות הצעות בלי להרגיש מאויימים יתר על מידה. זאת דעתי לפחות.