המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:פארמר ורוצ'סטי ביחד? חלום.
חבל רק שזה ריאלי כמו שאר החלומות שלי ( בחלקם מייגן פוקס וקייט אפטון על חשבון פארמר ורוצ'סטי).
Dude..
גם אני חלמתי עליהן!
שני סוטים!
ankram כתב:החציל האצטקי כתב:גם אם נניח וזה קורה. פארמר ורוצ׳סטי כציוות הגנתי זה הציוות הכי גרוע שיכול להיות. שני גארדים לבנים, נמוכים וחלשים.
מצד שני אולי זה יכריח את המאמן לשמור הגנות שהן לא הגנות חילופים- ואז גם נראה את מכבי לפחות מנסה לשמור, איכשהו.
אני בספק , גודס מאמין בהגנת החילופים והוא חושב שזאת ההגנה הכי טובה בעולם , שום הסבר אחר לא יכול לשכנע אותי. כנראה שגודס מאמין בסנטרים שרודפים אחרי גארדים על קו ה3 בעוד הגארדים יורדים עם שחקנים גבוהים להגן על האותיות.
ייתכן גם שגודס הוא מזוכיסט שאוהב לרקוע ברגליו כל פעם שמכבי מפספסת ריבאונד הגנה בגלל ציוותים לא נכונים , רק דבר אחד גודס לא אוהב , לקחת פסק זמן , אולי זה בגלל שאין לו מה להגיד.
החציל האצטקי כתב:גם אם נניח וזה קורה. פארמר ורוצ׳סטי כציוות הגנתי זה הציוות הכי גרוע שיכול להיות. שני גארדים לבנים, נמוכים וחלשים.
מצד שני אולי זה יכריח את המאמן לשמור הגנות שהן לא הגנות חילופים- ואז גם נראה את מכבי לפחות מנסה לשמור, איכשהו.
felix_r כתב:ankram כתב:יהיה משעשע לראות את הסנטר של מכבי (כנראה מישהו מהליגה השנייה בליכטנשטיין כי הוא מוכן לשלם את הBUYOUT בעצמו) , עושה בהגנה חילוף על ניב ברקוביץ' , שפארמר יורד להגן על האותיות מיוטר.
תראה, אם המטרה הראשית של ההנהלה תהיה להחזיר את האליפות בארץ (וכנראה שזאת תהיה המטרה), באמת שלא צריכים סנטר יורוליג.
תראה את ירושלים מצליחה לשחק יפה בליגה בכלל ללא סנטר (גפני ותומסון הם לא סנטרים). כמובן שבאירופה זה דופק אותך, אבל בליגה שלנו זה מסתדר.
LIAV10 כתב:my man כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:פארמר ורוצ'סטי ביחד? חלום.
חבל רק שזה ריאלי כמו שאר החלומות שלי ( בחלקם מייגן פוקס וקייט אפטון על חשבון פארמר ורוצ'סטי).
Dude..
גם אני חלמתי עליהן!
שני סוטים!
חלמתי עליהן חותמות על הסכם שלום כלל עולמי וממציאות את התרופה למחלת הסרטן.
מי שסוטה פה זה אתה אדוני!
חנו'ש כתב:החציל האצטקי כתב:גם אם נניח וזה קורה. פארמר ורוצ׳סטי כציוות הגנתי זה הציוות הכי גרוע שיכול להיות. שני גארדים לבנים, נמוכים וחלשים.
היי!!
פארמר חצי שחור!!
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:my man כתב:felix_r כתב:אף אחד.
האמת שהמשכורת של פארגו היא גם בסביבות 2 מיליון, רק שחצי משלמת צסקא
לכן זה נראה לי מופרך לחשוב שמכבי תציע סכום כזה לשחקן...לך לא?
אבל זה תלוי עד כמה הם רוצים את השחקן.
טוז'ה, זה לא נראה לך קצת חשוד שכל הנ"ל לא יצא לפועל מעולם? לא פארגו בסכומים האלה, לא רייס אז, לא לנגפורד אז וכו'?
זאת לא חכמה להציע מיליון וחצי לשחקן כשאתה יודע שמציעים לו 2 מיליון+ במקומות אחרים. זאת סתם גניבת דעת לדעתי.
אבל רייס בעצמו אמר שמכבי פנו אליו אבל מאוחר מדי, ולנגפורד בעצמו בחר במילאנו אחרי שמכבי הציעה את ה1.1 מיליון (אם אני זוכר את הסכום) ואני מאמין שהם רצו מאוד את פארגו באותה עונה ופארגו בחר ללכת על המשכורת הגבוהה יותר בצסק"א.
אי אפשר לדעת לגבי פארמר אבל אני באמת מאמין שמכבי מוכנה לשלם תמורתו הרבה כסף.
החציל האצטקי כתב:שמואל אתה טועה- ארויו הרוויח 2.5 נטו, שזה משהו כמו 3.5 ברוטו. פדרמן טרח כל הזמן לציין את זה.
LIAV10 כתב:my man כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:פארמר ורוצ'סטי ביחד? חלום.
Dude..
גם אני חלמתי עליהן!
שני סוטים!
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:my man כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:פארמר ורוצ'סטי ביחד? חלום.
Dude..
גם אני חלמתי עליהן!
שני סוטים!
Dude..
זה בדיוק מה שהן עשו בחלום שלי!
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל אתה טועה- ארויו הרוויח 2.5 נטו, שזה משהו כמו 3.5 ברוטו. פדרמן טרח כל הזמן לציין את זה.
אני די בטוח שאני צודק. אני זוכר שבאותה עונה פרסמו את המשכורות של השחקנים המרוויחים ביותר באירופה, וארויו השתכר 1.8 נטו.
אז רק אצלי הן היו ערומות?
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל אתה טועה- ארויו הרוויח 2.5 נטו, שזה משהו כמו 3.5 ברוטו. פדרמן טרח כל הזמן לציין את זה.
אני די בטוח שאני צודק. אני זוכר שבאותה עונה פרסמו את המשכורות של השחקנים המרוויחים ביותר באירופה, וארויו השתכר 1.8 נטו.
http://www.themarker.com/career/1.508364
יש לך זכרון קצר.
MTA2311 כתב:אז רק אצלי הן היו ערומות?
אתה פשוט היחיד שהוא לא שקרן פתולוגי.
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:לי זה נשמע דווקא אמין. מכבי מאוד רוצה את פארמר.והיא תהיה מוכנה לשלם הרבה עליו.
מאיזה כסף בדיוק היא תהיה מוכנה לשלם עליו? 2 מליון נטו לשנה זה 2.66 ברוטו. זה בערך 70% מהתקציב שנשאר למכבי אחרי שהחתימו 6 שחקנים, ואתה צריך עוד כסף לסנטר. אני לא מאמין שמכבי פתאום ישברו את מסגרת התקציב ויתחילו להשתולל. את פארמר במכומים האלה היה אפשר להביא בשנים קודמות וזה לא נעשה.
אני חושב שהם יעלו את התקציב ביותר מ20 אחוז. אצלם זה תלוי עד כמה הם רוצים שחקן. על העסקה של הנדריקס הם שברו בגלל 50 אלף דולר ולסמית הציעו מיליון +.
roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:לי זה נשמע דווקא אמין. מכבי מאוד רוצה את פארמר.והיא תהיה מוכנה לשלם הרבה עליו.
מאיזה כסף בדיוק היא תהיה מוכנה לשלם עליו? 2 מליון נטו לשנה זה 2.66 ברוטו. זה בערך 70% מהתקציב שנשאר למכבי אחרי שהחתימו 6 שחקנים, ואתה צריך עוד כסף לסנטר. אני לא מאמין שמכבי פתאום ישברו את מסגרת התקציב ויתחילו להשתולל. את פארמר במכומים האלה היה אפשר להביא בשנים קודמות וזה לא נעשה.
אני חושב שהם יעלו את התקציב ביותר מ20 אחוז. אצלם זה תלוי עד כמה הם רוצים שחקן. על העסקה של הנדריקס הם שברו בגלל 50 אלף דולר ולסמית הציעו מיליון +.
TOJA, ההעלאה של ה- 20% (אם תהיה) תבוא מהייקור של המנויים ואולי עוד קצת קיצוצים במנהלה. אתה מדבר איתי על כסף שלא קיים. אין למכבי מאיפה לשלם. זה לא עניין של בחירה. לא לפדרמנים ולא לשמעון יש כסף להזרים לקבוצה. הם בטח שלא יתחייבו לגרעונות למשך 3 שנים. בכל שנה מוכרים לנו מו"מ עם כל מיני כוכבים ובסופו של דבר מגיע לפה איזה היינס.
אני לא מאמין שמכבי פתאום תשתולל בעונה הבאה. זה יהיה שינוי כיוון של 180 מעלות מהמצב הנוכחי.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:לי זה נשמע דווקא אמין. מכבי מאוד רוצה את פארמר.והיא תהיה מוכנה לשלם הרבה עליו.
TOJA, ההעלאה של ה- 20% (אם תהיה) תבוא מהייקור של המנויים ואולי עוד קצת קיצוצים במנהלה. אתה מדבר איתי על כסף שלא קיים. אין למכבי מאיפה לשלם. זה לא עניין של בחירה. לא לפדרמנים ולא לשמעון יש כסף להזרים לקבוצה. הם בטח שלא יתחייבו לגרעונות למשך 3 שנים. בכל שנה מוכרים לנו מו"מ עם כל מיני כוכבים ובסופו של דבר מגיע לפה איזה היינס.
אני לא מאמין שמכבי פתאום תשתולל בעונה הבאה. זה יהיה שינוי כיוון של 180 מעלות מהמצב הנוכחי.
יהיה מצחיק אם יעלו את המחירים בקיץ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Shay_uzan ו־33 אורחים