Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:אני בכלל הייתי הולך על דיץ׳ (או איך שלא קוראים לו)
טוב, אני לא מחפשת שוגר דדי...
בשבילך העיקר שיהיה עשיר, לא צריך מיליארדר
וחתיך, בגלל זה עדיפות לדני בוי...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:אני בכלל הייתי הולך על דיץ׳ (או איך שלא קוראים לו)
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:אני בכלל הייתי הולך על דיץ׳ (או איך שלא קוראים לו)
וחתיך, בגלל זה עדיפות לדני בוי...
yzafrir כתב:דמיינו לכם : פארגו , פארמר , מקל , יוגב , דאוסן...צריך להספיק גם ליורוליג לא ?
אחדשיודע כתב:yzafrir כתב:דמיינו לכם : פארגו , פארמר , מקל , יוגב , דאוסן...צריך להספיק גם ליורוליג לא ?
לא יקרה.
MTA2311 כתב:פארמר ופארגו זה הרכב שגם אם היה מציאותי(וואו כמה שהוא לא), בחיים לא יכול לעבוד.
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:פארמר ופארגו זה הרכב שגם אם היה מציאותי(וואו כמה שהוא לא), בחיים לא יכול לעבוד.
למה לא ?
פארמר די משלים אותו מבחינת המשחק הקבוצתי ולפארמר אין בעיות אגו.
לדעתי יכול לעבוד במיוחד אחרי עונה כזאת שפארגו מבין שלבד הוא לא יכול לסחוב את הקבוצה.
כשלא היה לנו שחקן כמו פארגו שיכול בכל רגע ליצור לעצמו ולהתפוצץ אז התלוננו על זה אבל כשכבר יש לנו כזה , צריך לחפש את המשלים שלו ופארמר זה בדיוק השחקן.
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:פארמר ופארגו זה הרכב שגם אם היה מציאותי(וואו כמה שהוא לא), בחיים לא יכול לעבוד.
למה לא ?
לדעתי יכול לעבוד במיוחד אחרי עונה כזאת שפארגו מבין שלבד הוא לא יכול לסחוב את הקבוצה.
כשלא היה לנו שחקן כמו פארגו שיכול בכל רגע ליצור לעצמו ולהתפוצץ אז התלוננו על זה אבל כשכבר יש לנו כזה , צריך לחפש את המשלים שלו ופארמר זה בדיוק השחקן.
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:MTA2311 כתב:פארמר ופארגו זה הרכב שגם אם היה מציאותי(וואו כמה שהוא לא), בחיים לא יכול לעבוד.
למה לא ?
שניהם שחקנים שחייבים את הכדור בידיים שלהם.
רוצ'סטי לדוגמה הוא שחקן שיכול לשחק גם כשהכדור פחות בידיים שלו כי הקליעה שלו מצויינת.
MTA2311 כתב:אי אפשר להשוות את מקל לפארמר. משום בחינה.
גם פארמר וגם פארגו צריכים לידם שחקן עם קליעה טובה, ושפחות צריך את הכדור בידיים בשביל להשפיע.
אבל בוא נגיד ככה, אם זה יהיה הקו האחורי שלנו עונה הבאה, אני לא אבכה.
yzafrir כתב:אגב , החלפת מאמן זה לא סיפור יקר , הג'ינג'י לא הרבה יותר יקר מגודס ומקצועית אין מה להשוות בכלל
Holiday_Armadillo כתב:http://www.one.co.il/Article/14-15/2,620,1219,0/252745.html?ref=hp
*גודס ימשיך
*יבזורי מתקרב למגדל עם חוזה של שנתיים+אופציה
*מקל גם מתרחק ממכבי כי ''אין לנו כסף''
er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:http://www.one.co.il/Article/14-15/2,620,1219,0/252745.html?ref=hp
*גודס ימשיך
בושה. האימפריה מתה. כל עוד ההנהלה לא תוחלף נמשיך לשקוע בבינוניות. עצוב שזכיתי לראות את היום הזה. אם אין כסף למקל זה רק אומר לאן אפשר לדחוף את השמועות על פרמאר. ביינס זה לא שחקן שמכבי יכולה להרשות לעצמה תקציבית.
er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:http://www.one.co.il/Article/14-15/2,620,1219,0/252745.html?ref=hp
*גודס ימשיך
בושה. האימפריה מתה. כל עוד ההנהלה לא תוחלף נמשיך לשקוע בבינוניות. עצוב שזכיתי לראות את היום הזה. אם אין כסף למקל זה רק אומר לאן אפשר לדחוף את השמועות על פרמאר. ביינס זה לא שחקן שמכבי יכולה להרשות לעצמה תקציבית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Google [Bot], where is the love?, גל גל, עידן ו־18 אורחים