NBA PRESEASON 2015- טריסטן תומפסון חתם בקליבלנד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA OFFSEASON 2015

הודעהעל ידי toja27 » 19 יוני 2015, 01:32

my man כתב:
toja27 כתב:אני קורא כבר כמה כתבות על כך שלברון ממש מזלזל בבלאט. ואני שואל עד מתי ?? אני ממש רוצה לראות את בלאט מאמן במקום אחר.

בעונה הבאה הוא לא יגיע לגמר עם קבוצה אחרת...אני רוצה שיישאר ויקח את האליפות שהוא היה צריך לקחת העונה..

למי אכפת האליפות הזאת אם הוא לא יקבל כמעט שום קרדיט עליה? אני הייתי הרבה יותר שמח אם הוא היה לוקח קבוצע ממוצעת ומשפר אותה מעונה לעונה. מה אכפת לי האליפות הזאת של קליבלנד..
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 19 יוני 2015, 01:39

toja27 כתב:
my man כתב:
toja27 כתב:אני קורא כבר כמה כתבות על כך שלברון ממש מזלזל בבלאט. ואני שואל עד מתי ?? אני ממש רוצה לראות את בלאט מאמן במקום אחר.

בעונה הבאה הוא לא יגיע לגמר עם קבוצה אחרת...אני רוצה שיישאר ויקח את האליפות שהוא היה צריך לקחת העונה..

למי אכפת האליפות הזאת אם הוא לא יקבל כמעט שום קרדיט עליה? אני הייתי הרבה יותר שמח אם הוא היה לוקח קבוצע ממוצעת ומשפר אותה מעונה לעונה. מה אכפת לי האליפות הזאת של קליבלנד..

אני פשוט אענה לך באותו המטבע שאתה משתמש...
למי איכפת מהקרדיט שהוא יקבל או לא?
שיביא אליפות וטבעת כי מגיע לו!
מגיע לו גם להקריא סיפור לפני השינה לגביע הNBA ...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 19 יוני 2015, 01:42

my man כתב:
toja27 כתב:
my man כתב:

אם אתה אוהד את בלאט אתה רוצה שהוא יקבל קרדיט וההערכה על עבודה טובה שהוא עושה. זה דבר כל כך בסיסי שנראה לי מוזר להסביר את זה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 19 יוני 2015, 01:45

toja27 כתב:
my man כתב:
toja27 כתב:
my man כתב:

אם אתה אוהד את בלאט אתה רוצה שהוא יקבל קרדיט וההערכה על עבודה טובה שהוא עושה. זה דבר כל כך בסיסי שנראה לי מוזר להסביר את זה.

אם אני אוהד את בלאט אני רוצה שהוא יביא את כל התארים שהוא יכול להשיג..
בדיוק כמו שאני אוהד את מכבי ואני רוצה שהיא תשיג את כל התארים שהיא יכולה להשיג..
אתה ואני יודעים את מה מעניין(רמז :ass ) הקרדיט שמכבי מקבלת או לא מקבלת מהתקשורת ושאר האדומים פה במדינה הקטנה שלנו...העיקר זה ה100 תארים שיש לנו בארון!
ושכולם יקפצו מהחלון...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 19 יוני 2015, 01:47

אופ טופיק..שאמפרט ודלבדובה גם בתיכוניות של הקאבס. איפה נשאר מקום לפוינט גארד נוסף.
בקשר לבלאט,כמו שהעונה הקרדיט היה ב0 ועלה ל70 ככה בלאט צריך להמשיך..המדיה לא יכולה לעבוד על כולם למשך הרבה זמן.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי sunshine » 19 יוני 2015, 02:03

בעצם כל מה שחשוב לנו זה שבלאט מקבל את הקרדיט בעולם המאמנים כמו שמגיע לו,וזה מה שבעצם חשוב לו.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי toja27 » 19 יוני 2015, 02:09

אביהוא כתב:בעצם כל מה שחשוב לנו זה שבלאט מקבל את הקרדיט בעולם המאמנים כמו שמגיע לו,וזה מה שבעצם חשוב לו.

זה גם מה שחשוב לי. אני חושב שזאת השורה התחתונה בסופו של דבר. לזכות באליפות כשכולם ידברו עד כמה שלברון גדול ויתנו לבלאט קרדיט על כך "שלא עמד בדרך והפריע" (כמו ששמעתי כבר פעם) זה כל כך לא מספק בעיני אם אני רוצה שבלאט יצליח. כלומר הוא יבסס את עצמו כמאמן לגיטימי בNBA אבל לא הרבה יותר מזה. מי זוכר את ספולסטרה באליפויות של מיאמי?
אני רוצה שבלאט יקבל את ההערכה שלו כאחד המאמנים המובילים ב NBA וזה בטוח לא יקרה בקליבלנד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי sunshine » 19 יוני 2015, 02:25

toja27 כתב:
אביהוא כתב:בעצם כל מה שחשוב לנו זה שבלאט מקבל את הקרדיט בעולם המאמנים כמו שמגיע לו,וזה מה שבעצם חשוב לו.

זה גם מה שחשוב לי. אני חושב שזאת השורה התחתונה בסופו של דבר. לזכות באליפות כשכולם ידברו עד כמה שלברון גדול ויתנו לבלאט קרדיט על כך "שלא עמד בדרך והפריע" (כמו ששמעתי כבר פעם) זה כל כך לא מספק בעיני אם אני רוצה שבלאט יצליח. כלומר הוא יבסס את עצמו כמאמן לגיטימי בNBA אבל לא הרבה יותר מזה. מי זוכר את ספולסטרה באליפויות של מיאמי?
אני רוצה שבלאט יקבל את ההערכה שלו כאחד המאמנים המובילים ב NBA וזה בטוח לא יקרה בקליבלנד.

התכוונתי לזה שהמאמנים והג'נרל מנג'רים ושאר בעלי המקצוע בעולם הכדורסל כן רואים מה שבלאט עושה וזה מה שחשוב באמת לקריירה של בלאט. מה שהמדיה תגיד לא ישנה את העובדות,גם שמעתי אימרות כאלו שלא אומרים אליפויות של פיל ג'קסון אלא של ג'ורדן, ועוד כל מיני,אז זה בעצם כל המאמנים ככה.אבל כן,עם לברון זה שונה.
אם הוא יתפטר או יפוטר משם זה יעלים ההישגים העונה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי Yellow Gute » 19 יוני 2015, 06:35

חברים צאו מזה. אליפות אחת או שתיים של בלאט לא תהפוך אותו לזן מאסטר. הליגה הזו היא שואו של שחקנים ולא של מאמנים. ולכן באמת אף אחד לא זוכר את ספולסטרה. אף אחד לא יזכור את ריק קרלייל כשידברו על האליפות בדאלאס של 2011, או על סטיב קר באליפות הנוכחית של גולדן סטייט. בליגה הזו מאמן הופך לשם דבר רק כאשר הוא הופך ל"מולטיפל צ'אמפ" כמו פיל ג'קסון, פופ, או פט ריילי.
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 יוני 2015, 22:02

אמרו עכשיו שסרחיו רודריגז מתכוון לחזור ל-NBA ושם הוארטס ינסה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Yellow Gute » 19 יוני 2015, 22:34

הקאבס מחפשים טרייד עבור החוזה הפסיכי של הייווד (קצת יותר מעשרה מיליון דולר לעונה הבאה לא מובטח). ינסו להשיג תמורתו בחירת דראפט כנראה. הקבוצה שתקבל את הייוד תוכל לחתוך אותו ולפנות מקום נכבד תחת תקרת השכר.
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 יוני 2015, 22:44

Yellow Gute כתב:הקאבס מחפשים טרייד עבור החוזה הפסיכי של הייווד (קצת יותר מעשרה מיליון דולר לעונה הבאה לא מובטח). ינסו להשיג תמורתו בחירת דראפט כנראה. הקבוצה שתקבל את הייוד תוכל לחתוך אותו ולפנות מקום נכבד תחת תקרת השכר.

הם לא מחפשים בחירת דראפט עבורו, אין בזה היגיון. שמרו את הייווד בקבוצה (למרות שתפס מקום מיותר ב-15 שחקני הסגל) בשביל שיתאפשר להם לחרוג מתקרת השכר בקיץ ולהחתים שחקן עם חוזה גדול. לפי הדיווח ב-ESPN, הם מוכנים להציע את החוזה של הייווד (לקבוצות שרוצות לפנות מקום תחת תקרת השכר), את בחירת הדראפט הקרובה ואת הזכויות על סאשה קאון.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Yellow Gute » 20 יוני 2015, 07:24

אחדשיודע כתב:
Yellow Gute כתב:הקאבס מחפשים טרייד עבור החוזה הפסיכי של הייווד (קצת יותר מעשרה מיליון דולר לעונה הבאה לא מובטח). ינסו להשיג תמורתו בחירת דראפט כנראה. הקבוצה שתקבל את הייוד תוכל לחתוך אותו ולפנות מקום נכבד תחת תקרת השכר.

הם לא מחפשים בחירת דראפט עבורו, אין בזה היגיון. שמרו את הייווד בקבוצה (למרות שתפס מקום מיותר ב-15 שחקני הסגל) בשביל שיתאפשר להם לחרוג מתקרת השכר בקיץ ולהחתים שחקן עם חוזה גדול. לפי הדיווח ב-ESPN, הם מוכנים להציע את החוזה של הייווד (לקבוצות שרוצות לפנות מקום תחת תקרת השכר), את בחירת הדראפט הקרובה ואת הזכויות על סאשה קאון.

.
צודק. תודה על התיקון. יחפשו גארד נוסף.
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי roy1000 » 20 יוני 2015, 08:46

מו וויליאמס אומר שהוא רוצה לחזור לקאבס. בדיוק מה שהיה חסר לקאבס.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 20 יוני 2015, 11:05

הקאבס צריכים להחזיר את כל הסגל של אשתקד כולל לאב ותומפסון(לאב הרבה לפני תומפסון בעיני. תומפסון הוא רול פלייר טוב מאוד אבל שחקן מוגבל מאוד התקפית והמוגבלות שלו עזרה מאוד לגולדן סטייט להביא על לברון שמירות כפולות ומשולשות) ואז הם יהיו בעיני פייבוריטים לאליפות מול כל קבוצה שתגיע מהמערב אם הם מגיעים בריאים לפלייאוף. אחר כך להתעסק בתוספות לסגל
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 20 יוני 2015, 11:17

שחף כתב:הקאבס צריכים להחזיר את כל הסגל של אשתקד כולל לאב ותומפסון(לאב הרבה לפני תומפסון בעיני. תומפסון הוא רול פלייר טוב מאוד אבל שחקן מוגבל מאוד התקפית והמוגבלות שלו עזרה מאוד לגולדן סטייט להביא על לברון שמירות כפולות ומשולשות) ואז הם יהיו בעיני פייבוריטים לאליפות מול כל קבוצה שתגיע מהמערב אם הם מגיעים בריאים לפלייאוף. אחר כך להתעסק בתוספות לסגל

אין ממש קשר בין הדברים. ב- NBA העניינים זזים מאוד מהר החל מה- 1 ביולי. אני מניח שהם יסגרו את ענייני לברון ולאב מאוד מהר. תומפסון, סמית' ושאמפרט יהיו קצת יותר מסובכים.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 20 יוני 2015, 11:59

האמת שהקאבס יכולים לעשות מהלך בסיכון גבוה ולעשות טרייד של וורז'או + הייווד תמורת דרון וויליאמס. במצבו הנוכחי, וויליאמס יכול לעלות מהספסל ולתת לקאבס עוד הרבה כוח אש שיוריד עומס גם מקיירי וגם מלברון.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 20 יוני 2015, 12:14

לא הייתי נתקע סתם עם החוזה של וויליאמס. תראה את מיאמי. אחרי שהווטרנים הזדקנו(באטייה, האסלם וכו') לא היה להם כסף להביא להם מחליפים. הם צריכים להשאיר לעצמם מרחב לתמרון לשנים הבאות
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 20 יוני 2015, 20:56

roy1000 כתב:מו וויליאמס אומר שהוא רוצה לחזור לקאבס. בדיוק מה שהיה חסר לקאבס.

מעולה, מתאים בול למה שהם צריכים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 יוני 2015, 09:31

פול פירס מתכוון לא לממש את האופציה שלו לעונה נוספת בויזארדס (5.5 מיליון) ושוקל להצטרף לקלפירס
הוא יכול להיות חיזוק מעולה לקאבס ולאפשר ללברון לנוח כמו שצריך אבל השאלה היא כמה הוא יעלה ואם הוא לא שונא את לברון?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], JarJarBinx, yon1 ו־12 אורחים