המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אתה לא מבין את הפואנטה. אם אין כסף למקל, מס או לא מס, גם לא תראה לא את ביינס ולא את פרמאר. הולידיי, ברור שאני מודע לזה, אבל מה זה עוזר לי בחיים?
מקאדו 3 כתב:לפי ישראל היום ארון ביינס שוב מועמד .
Thorin כתב:לא צריך להיות דרמטי במקרה של מקל.
למכבי אין כסף לא בגלל שהשכר שהוא דורש כל כך גבוה, אלא בגלל כיסוי החובות למס הכנסה במקרה שהוא יגיע.
מדובר בהרבה מאוד כסף והאחרון שיכסה לו את החובות הוא פדרמן.
צאו מהסרט של מקל.
שמעתי אותו מיליון פעם בתוכנית של קופמן ברדיו והוא אמר מפורשות שאין סיכוי שהוא חוזר לישראל בגלל מס הכנסה.
אלא אם כן מכבי או ירושלים ייתנו לו מעל מיליון וגם אז מה שיישאר לו נטו ביד זה לא הרבה.
Holiday_Armadillo כתב:http://www.one.co.il/Article/14-15/2,620,1219,0/252745.html?ref=hp
*גודס ימשיך
*יבזורי מתקרב למגדל עם חוזה של שנתיים+אופציה
*מקל גם מתרחק ממכבי כי ''אין לנו כסף''
docariel כתב:Holiday_Armadillo כתב:http://www.one.co.il/Article/14-15/2,620,1219,0/252745.html?ref=hp
*גודס ימשיך
מה הולך כאן? החוק הרוסי המסריח הזה פשוט דופק לנו את הקבוצה.
כמה ישראלים טובים פנויים יש?
זה עצוב להגיד,אבל מכבי צריכה ללכת בכוח על יבזורי...
אולי גם שווה להשקיע בעמית שמחון...
toja27 כתב:אי אפשר להסיק הרבה מהידיעה על מקל. מה זה אומר שלמכבי נגמר הכסף? והיא לא מחתימה יותר זרים "כי זהו נגמר הכסף"?
יותר מהכל זה אומר שהם מעדיפים לא להשקיע את הסכום הנדרש עבור מקל כי לדעתם זה לא מוצדק או לא הכרחי מבחינה מקצועית.
שמואל1 כתב:docariel כתב:Holiday_Armadillo כתב:http://www.one.co.il/Article/14-15/2,620,1219,0/252745.html?ref=hp
*גודס ימשיך
מה הולך כאן? החוק הרוסי המסריח הזה פשוט דופק לנו את הקבוצה.
כמה ישראלים טובים פנויים יש?
זה עצוב להגיד,אבל מכבי צריכה ללכת בכוח על יבזורי...
אולי גם שווה להשקיע בעמית שמחון...
מכבי לא צריכה ללכת על ישראלים שיחממו את הספסל. צריך להביא ישראלים מוכחים שיכולים לתרום גם ברמות הגבוהות, כמו גל מקל וד'אור פישר.
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:אתה לא מבין את הפואנטה. אם אין כסף למקל, מס או לא מס, גם לא תראה לא את ביינס ולא את פרמאר. הולידיי, ברור שאני מודע לזה, אבל מה זה עוזר לי בחיים?
אממ..אתה יכול להיות תמים לאיזה חודשיים-שלושה ולחיות בבורות מוחלטת ונעימה עם סגל של ביינס ופארמר?
roy1000 כתב:toja27 כתב:אי אפשר להסיק הרבה מהידיעה על מקל. מה זה אומר שלמכבי נגמר הכסף? והיא לא מחתימה יותר זרים "כי זהו נגמר הכסף"?
יותר מהכל זה אומר שהם מעדיפים לא להשקיע את הסכום הנדרש עבור מקל כי לדעתם זה לא מוצדק או לא הכרחי מבחינה מקצועית.
זה אומר שהפנטזיות על שני שחקנים ב- 2 מליון דולר כמו פארמר וביינס הם לא יותר מפנטזיות.
er79 כתב:אם הם באמת רוצים את פרמאר ולשמר את אוחיון, ובמידה מסוימת מוותרים על מקל, יכול להיות שהם בקו חשיבה של החתמת פרמאר כישראלי, למרות שזה תלוש מהמציאות כי הוא יהיה עוד יותר יקר כך. בקרוב מאוד נתבדה, אני מניח.
toja27 כתב:זאת לא המסקנה שאני הגעתי אליה. אבל כנראה כל אחד רואה מה שהוא מצפה לראות.
כבר נאמר פעם שמבחינה מקצועית הם לא כל כך אוהבים את מקל ואוחיון ביחד. אני לא מסכים איתם ולדעתי שניהם יכולים לשחק ביחד בעמדה 1 אבל זה מאוד תלוי באיזה שחקנים אחרים אתה רוצה להביא. אם אתה מקווה להביא את רוצ'יסטי ופארמר אז החתמת מקל באמת מיותרת כי עמדת הגארדים תהיה עמוסה. דבר נוסף, הם כנראה גם חושבים שהוא לא שווה את ההשקעה הדרושה בעוד ששחקן כמו פארמר כן שווה וזה למרות שפארמר יקר ממנו פי שניים לפחות.
roy1000 כתב:toja27 כתב:זאת לא המסקנה שאני הגעתי אליה. אבל כנראה כל אחד רואה מה שהוא מצפה לראות.
כבר נאמר פעם שמבחינה מקצועית הם לא כל כך אוהבים את מקל ואוחיון ביחד. אני לא מסכים איתם ולדעתי שניהם יכולים לשחק ביחד בעמדה 1 אבל זה מאוד תלוי באיזה שחקנים אחרים אתה רוצה להביא. אם אתה מקווה להביא את רוצ'יסטי ופארמר אז החתמת מקל באמת מיותרת כי עמדת הגארדים תהיה עמוסה. דבר נוסף, הם כנראה גם חושבים שהוא לא שווה את ההשקעה הדרושה בעוד ששחקן כמו פארמר כן שווה וזה למרות שפארמר יקר ממנו פי שניים לפחות.
אני מסתכל על הסטוריה של 10 שנים ואני לא רואה סיכוי שיביאו את פארמר או את ביינס או כל שחקן אחד בשני מליון דולר.
לך עדיין יש תקווה ככל הנראה. לא ברור לי על מה זה מבוסס.
שחף כתב:אני מנסה להיזכר במקרה ארויו בזמנו. מה היה קצב מכירת המנויים דאז? זה נראה לי התסריט היחיד שפארמר ינחת פה. סיטואציה שבה הקצב ממש איטי ולא מצליחים לשכנע אף אחד בידיעות מומצאות בכל מקרה הסבירות שהוא יגיע עם מיסוי ישראלי שואפת לאפס
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], WendelA, מרסר ו־27 אורחים