Chen כתב:מה עם הנדריקס? הייתם לוקחים אותו? נראה לי הוא מסיים חוזה.
בתור סנטר פותח? לא נראה לי. בתור 4 מחליף הוא יקר מדי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Chen כתב:מה עם הנדריקס? הייתם לוקחים אותו? נראה לי הוא מסיים חוזה.
felix_r כתב:ג'ואל פרילנד שוחרר מפורטלנד, אבל אני לא מאמין שלמכבי יש מספיק כסף בשבילו, כי אמרו שצסקא מעוניינת
roy1000 כתב:felix_r כתב:ג'ואל פרילנד שוחרר מפורטלנד, אבל אני לא מאמין שלמכבי יש מספיק כסף בשבילו, כי אמרו שצסקא מעוניינת
הוא ממש אל הצליח ב- NBA, אז קרוב לוודאי שיחזור לאירופה, אבל הוא לא בטווח המחירים של מכבי.
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:ג'ואל פרילנד שוחרר מפורטלנד, אבל אני לא מאמין שלמכבי יש מספיק כסף בשבילו, כי אמרו שצסקא מעוניינת
הוא ממש אל הצליח ב- NBA, אז קרוב לוודאי שיחזור לאירופה, אבל הוא לא בטווח המחירים של מכבי.
ידעתי שהוא לא יצליח. הוא שחקן מפונק, שהיה עושה בעיות במלאגה. אירופאים מפונקים, שלא לא מוכנים לאכול את הפרקט בשביל לשחק ב NBA, בדרך כלל לא מצליחים
felix_r כתב:זוראן ארצג עוזב את גאלא, אבל גם בשבילו אין לנו מספיק כסף
roy1000 כתב:jol9 כתב:אנחנו מכירים את הגרסה הצעירה והאתלטית של פישר, וגם היא לא מאוד מרשימה.
אני מניח שאתה צודק ושכישראלי גבוה מחליף, זה בכךך לא רע, אבל משהו בי סולד קצת מהרכות של השחקנים שמשחקים במכבי.
שחקנים כאלה מתאדים במשחקים החשובים.
אני לא מבין את הויכוח. האלטרנטיבה לפישר זה רותבארט. לא ברור מה עדיף?
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:זוראן ארצג עוזב את גאלא, אבל גם בשבילו אין לנו מספיק כסף
אין כסף למקל, אין כסף להנדריקס, אין כסף לפרילנד, אין כסף לפארמר, אין כסף לארצג....מושון יעקוסי it is!
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:זוראן ארצג עוזב את גאלא, אבל גם בשבילו אין לנו מספיק כסף
אין כסף למקל, אין כסף להנדריקס, אין כסף לפרילנד, אין כסף לפארמר, אין כסף לארצג....מושון יעקוסי it is!
אני דווקא מרוצה שאין כסף של מקל והנדריקס. לא מחזיק מהם.
וגם פארמר, למרות היותו שחקן טוב, עדיין דורש בערך כפול ממה שהוא באמת שווה
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:זוראן ארצג עוזב את גאלא, אבל גם בשבילו אין לנו מספיק כסף
jol9 כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:זוראן ארצג עוזב את גאלא, אבל גם בשבילו אין לנו מספיק כסף
אז אתה מציע להתמיד בשיטת ההימורים? כי רק בשיטה הזאת אפשר להביא שחקנים ששווים פחות כסף ממה שהם תורמים
בפועל...
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:זוראן ארצג עוזב את גאלא, אבל גם בשבילו אין לנו מספיק כסף
אז אתה מציע להתמיד בשיטת ההימורים? כי רק בשיטה הזאת אפשר להביא שחקנים ששווים פחות כסף ממה שהם תורמים
בפועל...
בהימורים אתה לפחות יכול לזכות לפעמים. אם אתה מהתחלה משלם יותר לשחקן, שאתה יודע, ששווה פחות, תמיד תפסיד. רק קבוצה, שהכסף שלה "גדל על העצים", יכולה לשלם כפול ללא סיבה
שחף כתב:לא צריך תחרות ארנקים. צריך תקציב יותר גדול. צריך שלא יגיעו לפה שחקנים כמו היינס ומאריץ'. אף אחד לא ביקש ממכבי להביא את טומיץ', ספאנוליס וסוני ווימס.
שחף כתב:אני מקווה להאטה משמעותית בקצב של מכירת המנויים. אם זה יקרה יש מה לפנטז. או על הגרלה רצחנית בשלב הראשון. כזו שג'וניור וג'וניור יחששו ממצב שלא עולים לטופ 16. זה הפסד כספי הרבה יותר גדול מאשר לשלם לפארמר וראדוליצה
שחף כתב:תחשוב על הבית שמכבי קיבלה לפני שלוש שנים, גם מקבוצת הדירוג השנייה. מילאנו, אפס פילזן, ריאל, פרטיזן, שרלרואה. תחשוב על אותו דבר רק על קבוצה כמו קאזאן או חימקי במקום שרלרואה ונניח קבוצה טובה יותר במקום מילאנו של היום. באמת שאני חושב שאנחנו צריכים לייחל לבית כזה. לא נראה פה היינסים במצב הזה, מוכן לשים על זה כסף. יעדיפו לשלם לפארמר, רק לא לראות מצב שבו הקבוצה לא מגיעה לטופ 16. זה הרבה יותר מטריד את ג'וניור וג'וניור מאליפות שלא שווה להם כלום מבחינה כלכלית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־24 אורחים