ת'רד המלפלפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים

הודעהעל ידי שחף » 20 יוני 2015, 12:45

יגדילו כמו גדולים. יעשו הכל כדי לא להגיע למצב שהקבוצה עפה לפני הטופ 16 ועוד אחרי שנה שאיבדו אליפות. זה הפסד של הכנסות של 7 משחקי בית+זכויות שידור טלוויזיה+ 1-2 משחקי רבע גמר+ פגיעה קשה במותג.
שחף

הודעהעל ידי refael » 20 יוני 2015, 13:41

גוש דאנקן?
ויקטור קלאבר?
גיימס אוגסטין?
תמונה
refael

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2015, 13:42

felix_r כתב:גם פיני גרשון היה הימור גדול כשהגיע למכבי בפעם הראשונה. בדיוק פיטרו אותו (מראשון לציון אם אני זוכר נכון). והוא מעולם לא אימן ביורוליג.

חוץ מזה, אם תתחיל לעשות תחרות ארנקים, מכבי תפסיד.

אין לי בעיה עם זה שמכבי היא לא אחת מ-4 העשירות באירופה. הבעיה שלי היא שתקציב הסגל קטן משנה לשנה בניגוד להכנסות,
ושמכבי כמדיניות לא עושה את מה שצריך בשביל להשאיר את הכוכבים שהיא כן מגלה.
הרי רק לפני עשור שיחקו כאן ארבעה שחקנים שהיו הכי טובים בעמדה שלהם באירופה, או לכל הפחות בטופ 3, ואם אנחנו מדברים
על שנת 2004, אף אחד מהם לא היה גניבה, אולי חוץ מבאסטון, וכולם שיחקו במכבי כמה עונות.
נראה לך הגיוני היום, שמכבי תצליח למצוא ואח"כ להשאיר שחקן כמו ווייצ'יץ' למשל (סנטר של 17.5 נק', 7 רב', 2 אס' ו21 מדד יעילות)?

ד"א אנחנו מדברים על ארבעת השחקנים, ומתעלמים מזה, שלמכבי היה אז צוות מאמנים - פיני-דייויד, והיה את שארפ מהספסל, שהיה אחד
משחקני הספסל הטובים ביבשת, את בלו הצעיר, ועוד כמה שחקנים משלימים טובים.

אז אנחנו לא מבקשים שמכבי תביא לכאן את ספאנוליס ויול לקו האחורי, אבל אנחנו כן מבקשים, שאם כבר מצליחים לאתר סטאר כמו רייס, שישאירו
אותו בקבוצה, ואם רואים שיש שחקן גרוע שלא פוגע, שיחליפו אותו, ואם רואים שנפצע שחקן משמעותי בתחילת העונה, אז שיימצאו לו תחליף.

אלה דברים בסיסיים מאוד ולא קשורים לפילוסופיית בחירת השחקנים, אלא פשוט לניהול ותקציב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2015, 13:44

roy1000 כתב:
שחף כתב:תחשוב על הבית שמכבי קיבלה לפני שלוש שנים, גם מקבוצת הדירוג השנייה. מילאנו, אפס פילזן, ריאל, פרטיזן, שרלרואה. תחשוב על אותו דבר רק על קבוצה כמו קאזאן או חימקי במקום שרלרואה ונניח קבוצה טובה יותר במקום מילאנו של היום. באמת שאני חושב שאנחנו צריכים לייחל לבית כזה. לא נראה פה היינסים במצב הזה, מוכן לשים על זה כסף. יעדיפו לשלם לפארמר, רק לא לראות מצב שבו הקבוצה לא מגיעה לטופ 16. זה הרבה יותר מטריד את ג'וניור וג'וניור מאליפות שלא שווה להם כלום מבחינה כלכלית.

זה תלוי מאוד האיכות הקבוצות שיקבלו כרטיסים חופשיים. מספיק שיהיו שתי נמושות והסיפור גמור. מצד שני אם אחת ה"נמושות" שאתה מקבל זו קאזאן, אז זה באמת הפוך לקשה יותר. בכל מקרה, אני לא רואה מצב שמגדילים את התקציב בעקבות ההגרלה.

אני מסכים. זה לא מה שידחוף אותם להגדיל את התקציב. אם אחרי העונה הנוראית הזאת, כל מה ששומעים זה שהיה לנו חוסר מזל,
ואילולא הפציעה של פניני, היינו היום אלופי היורוליג, אז באמת שאין הרבה למה לצפות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 20 יוני 2015, 13:49

יוני, לא צריכים להגיע למצב שמגיע לפה בכלל שחקן כמו היינס. הימור אפשר לקחת על הזר השישי או השביעי של הקבוצה. אגב גם סופו היה צריך להיבעט בתחילת העונה עם המשקל העודף שלו
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2015, 13:57

שחף כתב:יוני, לא צריכים להגיע למצב שמגיע לפה בכלל שחקן כמו היינס. הימור אפשר לקחת על הזר השישי או השביעי של הקבוצה. אגב גם סופו היה צריך להיבעט בתחילת העונה עם המשקל העודף שלו

תראה, מדברים כאן על פציעות ועל חוסר מזל.
בעיניי זאת פשוט תבוסתנות. הפציעה היחידה שאמורה להשפיע, היא הפציעה של סילבן לנדסברג, שגם היא כנראה בחלקה הגדול
בגלל רשלנות.
פניני נפצע מזמן, והיה למכבי חצי שנה בשביל להביא ישראלי נוסף לסגל (כולל ישראלי איכותי שהיה פנוי ובסוף חתם בנובגורוד).
סמית' הוא שחקן משמעותי מאוד וחשוב, אבל הוא זר. קבוצה שמחזיקה 7 זרים, לא אמורה להיות תלויה באופן אבסולוטי בזר אחד שנפצע.

בסופו של דבר, קבוצה עם תקציב של למעלה מ-20 מליון דולר, מגיעה למצב שיש לה שני ישראלים לגיטימיים בסגל, שני גארדים לגיטימיים בסגל
וסנטר אחד לגיטימי בסגל.
אלכסנדר, היינס, לינהארט, סופו, כהן הם כולם שחקנים שבמצבם הנוכחי לא היו צריכים להיות חלק מהסגל של הקבוצה וכולם עשו בעיקר נזקים
כשהיו על הפרקט.
הקבוצה סיימה את העונה עם ארבעה שחקנים שנותנים תרומה חיובית, וגם זה לא תמיד - אוחיון, פארגו, טיוס ורנדל...

אם זה לא מחדל, אז אני באמת לא יודע מה ההגדרה של מחדל.

ספציפית לגבי היינס, אין לי בעיה שמגיע הימור. עובדה, ככה מצאנו את רייס והיקמן. אבל כשרואים שזה לא הולך, אז תגיבו. אתם משאירים
את הסגל עם שני גארדים. איפה האחריות שלכם?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 20 יוני 2015, 14:19

דווייט באייקס שחקן חופשי. הייתם לוקחים?
שיחק בולנסיה ולא כך כך הרשים שם אבל אין ספק שהשחקן כישרוני, שיחק בצרפת בעברו ושם דווקא הצליח יפה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי יוסי22 » 20 יוני 2015, 14:24

jol9 כתב:
שחף כתב:יוני, לא צריכים להגיע למצב שמגיע לפה בכלל שחקן כמו היינס. הימור אפשר לקחת על הזר השישי או השביעי של הקבוצה. אגב גם סופו היה צריך להיבעט בתחילת העונה עם המשקל העודף שלו

בעיניי זאת פשוט תבוסתנות. הפציעה היחידה שאמורה להשפיע, היא הפציעה של סילבן לנדסברג, שגם היא כנראה בחלקה הגדול
בגלל רשלנות.
פניני נפצע מזמן, והיה למכבי חצי שנה בשביל להביא ישראלי נוסף לסגל (כולל ישראלי איכותי שהיה פנוי ובסוף חתם בנובגורוד).
סמית' הוא שחקן משמעותי מאוד וחשוב, אבל הוא זר. קבוצה שמחזיקה 7 זרים, לא אמורה להיות תלויה באופן אבסולוטי בזר אחד שנפצע.

בסופו של דבר, קבוצה עם תקציב של למעלה מ-20 מליון דולר, מגיעה למצב שיש לה שני ישראלים לגיטימיים בסגל, שני גארדים לגיטימיים בסגל
וסנטר אחד לגיטימי בסגל.
אלכסנדר, היינס, לינהארט, סופו, כהן הם כולם שחקנים שבמצבם הנוכחי לא היו צריכים להיות חלק מהסגל של הקבוצה וכולם עשו בעיקר נזקים
כשהיו על הפרקט.
הקבוצה סיימה את העונה עם ארבעה שחקנים שנותנים תרומה חיובית, וגם זה לא תמיד - אוחיון, פארגו, טיוס ורנדל...

ספציפית לגבי היינס, אין לי בעיה שמגיע הימור. עובדה, ככה מצאנו את רייס והיקמן. אבל כשרואים שזה לא הולך, אז תגיבו. אתם משאירים

למה לא להתעלם מהעובדה שהשחקנים שנפצעו היו הזר הכי טוב בקבוצה והישראלי הכי טוב בקבוצה .

וכן קבוצה כמו מכבי תמיד לקחה הימורים , דיברנו על זה מיליון פעם .

אם היו נפצעים למכבי בזמנו שארס ופארקר גם לקבוצה ההיא הייתה בעיה , אני לא משווה את רמת השחקנים אלא את הסגל הקצר שמכבי החזיקה כמעט תמיד , מכבי זה לא צסקא וריאל שמחזיקות ביטוח על הספסל.
יוסי22

הודעהעל ידי er79 » 20 יוני 2015, 14:34

Chen כתב:דווייט באייקס שחקן חופשי. הייתם לוקחים?
שיחק בולנסיה ולא כך כך הרשים שם אבל אין ספק שהשחקן כישרוני, שיחק בצרפת בעברו ושם דווקא הצליח יפה.

הייתי מוותר. אני חושב שלמעט רוצ'סטי ואוחיון, שכנראה סגורים, מכבי חייבת להילחם על פרמאר ומקל, לפחות על אחד מהם. גם גאודלוק שחקן חופשי שאם לא מוצא קבוצה, משהו חסר סיכוי כמובן, הייתי לוקח אותו לפני שחקן כמו באייקס.
er79

הודעהעל ידי גל גל » 20 יוני 2015, 14:50

ומי ישמור גם ככה רוצסטי לא שומר
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 יוני 2015, 15:02

refael כתב:גוש דאנקן?
ויקטור קלאבר?
גיימס אוגסטין?

ג׳וש דאנקן בא מעונה מהגהנום. היה פצוע לסרוגין לכל אורכה.
אבל מבחינת איכות- יש לו את כל מה שמכבי מחפשת. קלעי משובח (הכי קרוב לאוטומט שיש על העמדה הזאת), משחק פנים, יכולת לתרום ב4 וב-5, ריבאונד.
לדעתי אפשר להביא אותו במחיר הוגן ולגנוב שחקן נהדר מתחת לראדאר. מכבי רצו אותו מאוד בקיץ שעבר, אני מקווה שהפעם ישכילו להביא אותו.

השניים האחרים יקרים, וללא סיבה מוצדקת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2015, 15:38

יוסי22 כתב:
jol9 כתב:

בגלל רשלנות.

וסנטר אחד לגיטימי בסגל.
כשהיו על הפרקט.

למה לא להתעלם מהעובדה שהשחקנים שנפצעו היו הזר הכי טוב בקבוצה והישראלי הכי טוב בקבוצה .

וכן קבוצה כמו מכבי תמיד לקחה הימורים , דיברנו על זה מיליון פעם .

אם היו נפצעים למכבי בזמנו שארס ופארקר גם לקבוצה ההיא הייתה בעיה , אני לא משווה את רמת השחקנים אלא את הסגל הקצר שמכבי החזיקה כמעט תמיד , מכבי זה לא צסקא וריאל שמחזיקות ביטוח על הספסל.

אין בעיה, אבל אז למה מחתימים 7 זרים? אם אחד מאותם השבעה נפצע, וכל הקבוצה קורסת?
באמת, נראה לך הגיוני שבסוף העונה מכבי נשארה עם ארבעה שחקנים שלא עושים נזק בדקות שהם נמצאים על המגרש (וגם זה לא תמיד)?
קח לקבוצה ההיא אפילו את שאראס ופארקר, ועדיין יש לך קבוצה שבסבירות גבוהה לוקחת את הליגה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 20 יוני 2015, 15:58

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:זוראן ארצג עוזב את גאלא, אבל גם בשבילו אין לנו מספיק כסף

אין כסף למקל, אין כסף להנדריקס, אין כסף לפרילנד, אין כסף לפארמר, אין כסף לארצג....מושון יעקוסי it is!

אני דווקא מרוצה שאין כסף של מקל והנדריקס. לא מחזיק מהם.
וגם פארמר, למרות היותו שחקן טוב, עדיין דורש בערך כפול ממה שהוא באמת שווה

אז אתה מציע להתמיד בשיטת ההימורים? כי רק בשיטה הזאת אפשר להביא שחקנים ששווים פחות כסף ממה שהם תורמים
בפועל...

בהימורים אתה לפחות יכול לזכות לפעמים. אם אתה מהתחלה משלם יותר לשחקן, שאתה יודע, ששווה פחות, תמיד תפסיד. רק קבוצה, שהכסף שלה "גדל על העצים", יכולה לשלם כפול ללא סיבה

אז פארמר לדעתך שווה מיליון דולר ולא יותר, רוצ'יסטי לא שווה מיליון דולר, לא תופס ממקל לא מהנדריקס ,לא מת על טיוס ונראה לי הרשימה עוד ארוכה. אז פליקס, אולי תציע את מי היית מביא ואיך היית בונה את הקבוצה במצב הנוכחי. שחקנים ששווים לפי דעתך את הכסף שמשלמים עליהם ובאותו זמן קבוצה שיש לה סיכוי רציני להגיע לפיינל פור.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 20 יוני 2015, 16:00, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 20 יוני 2015, 16:00

החציל האצטקי כתב:ג׳וש דאנקן בא מעונה מהגהנום. היה פצוע לסרוגין לכל אורכה.
אבל מבחינת איכות- יש לו את כל מה שמכבי מחפשת. קלעי משובח (הכי קרוב לאוטומט שיש על העמדה הזאת), משחק פנים, יכולת לתרום ב4 וב-5, ריבאונד.
לדעתי אפשר להביא אותו במחיר הוגן ולגנוב שחקן נהדר מתחת לראדאר. מכבי רצו אותו מאוד בקיץ שעבר, אני מקווה שהפעם ישכילו להביא אותו.

השניים האחרים יקרים, וללא סיבה מוצדקת.

דאנקן שחקן נהדר, אבל יש עליו מיסוי ישראלי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 20 יוני 2015, 16:02

er79 כתב:הייתי מוותר. אני חושב שלמעט רוצ'סטי ואוחיון, שכנראה סגורים, מכבי חייבת להילחם על פרמאר ומקל, לפחות על אחד מהם. גם גאודלוק שחקן חופשי שאם לא מוצא קבוצה, משהו חסר סיכוי כמובן, הייתי לוקח אותו לפני שחקן כמו באייקס.

פארמר ומקל יקרים מדי. גם גאודלוק. לא ריאלי.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 20 יוני 2015, 16:04

Chen כתב:דווייט באייקס שחקן חופשי. הייתם לוקחים?

קצת קשה לקחת הימור על שחקן כזה אחרי שברמת היורוליג הוא לא הצליח להוכיח את עצמו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 20 יוני 2015, 16:04

roy1000 כתב:
er79 כתב:הייתי מוותר. אני חושב שלמעט רוצ'סטי ואוחיון, שכנראה סגורים, מכבי חייבת להילחם על פרמאר ומקל, לפחות על אחד מהם. גם גאודלוק שחקן חופשי שאם לא מוצא קבוצה, משהו חסר סיכוי כמובן, הייתי לוקח אותו לפני שחקן כמו באייקס.

פארמר ומקל יקרים מדי. גם גאודלוק. לא ריאלי.

נו מה יקרים מדי? מקל יקר מדי?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 20 יוני 2015, 16:14

toja27 כתב:נו מה יקרים מדי? מקל יקר מדי?

כן. מקל יקר מדי והוא גם מעל גיל 25, אז אם אתה מביא אותו, אתה צריך להושיב את אחד הישראלים הבכירים בחוץ בליגה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 20 יוני 2015, 16:18

roy1000 כתב:
toja27 כתב:נו מה יקרים מדי? מקל יקר מדי?

כן. מקל יקר מדי והוא גם מעל גיל 25, אז אם אתה מביא אותו, אתה צריך להושיב את אחד הישראלים הבכירים בחוץ בליגה.

הוא לא יקר מדי, כולה גל מקל בוא לא נסחף. אבל מסכים שיש איתו בעיות אחרות כמו זאת שהזכרת וגם בניית סגל מאוזן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 20 יוני 2015, 16:21

toja27 כתב:הוא לא יקר מדי, כולה גל מקל בוא לא נסחף. אבל מסכים שיש איתו בעיות אחרות כמו זאת שהזכרת וגם בניית סגל מאוזן.

גל מקל זה סיפור של מליון דולר ברוטו. במצב הנוכחי של הסגל זה לא סביר, מה גם שזה ייצור בעיה וישראלי אחד ישב בחוץ בכל משחק. גל מקל לא יהיה, גם שמעון אמר את זה.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־29 אורחים