המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:אני כמעט בטוח שפארגו ישאר לצידו , באמת נחיה ונראה ... אני רק מקווה שהמקטרים האובססיביים ירגעו קצת אם זה יהיה לצד פארגו .
בכל מקרה היינס לא ישאר פה , במידה וכן , אני מקבל את כל מה שאמרתם שלא בצדק על הפדרמנים ... אבל , זה פשוט לא הולך לקרות .
יוסי22 כתב:אני כמעט בטוח שפארגו ישאר לצידו , באמת נחיה ונראה ... אני רק מקווה שהמקטרים האובססיביים ירגעו קצת אם זה יהיה לצד פארגו .
בכל מקרה היינס לא ישאר פה , במידה וכן , אני מקבל את כל מה שאמרתם שלא בצדק על הפדרמנים ... אבל , זה פשוט לא הולך לקרות .
יוסי22 כתב:בולשיט ...
מכבי נתקעה בלי הישראלי הכי טוב שלה ובלי הזר הכי טוב שלה כשהחוק הרוסי מאלץ הרכבים כמעט בלתי אפשריים .
חשבתי (או יותר נכון הייתי משוכנע לגמרי ) שמכבי תעבור גם ככה וטעיתי .
זו עדיין הייתה סיטואציה כמעט בלתי אפשרית וכמות הקיטורים חרגה מגבול הטעם הטוב .
ומכבי הגיעה שוב להצלבה , משו שאף קבוצה ישראלית לא עשתה ולא תעשה באף ענף ספורט אבל לקטר זה הובי אז מי אני שאקח את זה ממך .
יוסי22 כתב:בולשיט ...
מכבי נתקעה בלי הישראלי הכי טוב שלה ובלי הזר הכי טוב שלה כשהחוק הרוסי מאלץ הרכבים כמעט בלתי אפשריים .
יוסי22 כתב:הצעתי לרועי הצעה והוא התחמק ממנה באלגנטיות , אתה יכול לאמץ אותה .
בוא נראה האם פארגו או שחקן ברמתו יוחתם על יד רוצ'סטי או שהיינס ישאר כמו שרועי רומז .
מכביסט30 כתב:יוסי22 כתב:בולשיט ...
אני מניח שאתה מדבר על לאנדסברג..
ומה בדיוק עשתה מכבי כדי לשפר את המצב אחרי שפניני נפצע? למה לא החליפו את היינס בזמן? למה נתנו לאוחיון להשחק עד מוות כמעט 40 דקות בכל משחק, שהיה ברור שבסוף הוא יתמוטט?
אני לא אומר שמהלכים כאלה היו משפרים את המצב בוודאות, אבל אלו מהלכים שמכבי היתה חייבת לנסות לעשות בכדי לשפר את הקבוצה. אבל היא פשוט קפאה.. ואת התוצאות ההזויות והבלתי נשכחות ראינו בסדרה מול אילת.
אני פשוט לא מאמין שאני צריך לנסות לשכנע מישהו בטענות האלה, כי לי ולכל אחד פה בפורום זה כמובן ברור לחלוטין.. אבל רק אתה חושב שהכל היה בסדר ושרק סבלנו מ״חוסר מזל״.. מדהים.
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:הצעתי לרועי הצעה והוא התחמק ממנה באלגנטיות , אתה יכול לאמץ אותה .
בוא נראה האם פארגו או שחקן ברמתו יוחתם על יד רוצ'סטי או שהיינס ישאר כמו שרועי רומז .
היינס עצמו לא יישאר. יגיע היינס חדש. אני מוכן להתערב שפארגו לא יישאר.
יוסי22 כתב:הצלבה זה לא כישלון והסוייפ הזה היה הסוייפ הכי רחוק מסוייפ אי פעם .
אין לי חשק לחזור לוויכוחים האלה .
היה כישלון ענק עם היינס ובמצב שבו בונים מלכתחילה על שני גארדים בקו האחורי בנוסף לאוחיון הבינוני כל כישלון בעמדות האלו מקשה מאוד על הצלחה מעבר להצלבה ...
מעבר לזה היה בעיה עם סופו שנהג בחוסר מקצועיות קיצוני בהכנה לעונה הזו ולא הצליח להשתלב תוך כדי העונה גם כי היה לנו מאמן שאין לו שום הגדרה חוץ מבינוני .
מה שמכבי צריכ לעשות בקיץ זה להחליף את היינס בשחקן כמו רוצ'סטי , להחתים את השחקנים הקיימים על הארכות חוזה (ועשו את זה כבר עם חלק גדול מהשחקנים ) , שאר השינויים הם בשוליים .
יוסי22 כתב:roy1000 כתב:יוסי22 כתב:הצעתי לרועי הצעה והוא התחמק ממנה באלגנטיות , אתה יכול לאמץ אותה .
היינס עצמו לא יישאר. יגיע היינס חדש. אני מוכן להתערב שפארגו לא יישאר.
ואני מוכן להתערב שהיינס לא ישאר ... זה הזוי מידי .
נראה לי שנעביר את הקו על אנדר/אובר 800,000 דולר נטו לגארד הנוסף ... מקובל עליך ?
toja27 כתב:יוסי22 כתב:הצלבה זה לא כישלון והסוייפ הזה היה הסוייפ הכי רחוק מסוייפ אי פעם .
אין לי חשק לחזור לוויכוחים האלה .
היה כישלון ענק עם היינס ובמצב שבו בונים מלכתחילה על שני גארדים בקו האחורי בנוסף לאוחיון הבינוני כל כישלון בעמדות האלו מקשה מאוד על הצלחה מעבר להצלבה ...
מעבר לזה היה בעיה עם סופו שנהג בחוסר מקצועיות קיצוני בהכנה לעונה הזו ולא הצליח להשתלב תוך כדי העונה גם כי היה לנו מאמן שאין לו שום הגדרה חוץ מבינוני .
מה שמכבי צריכ לעשות בקיץ זה להחליף את היינס בשחקן כמו רוצ'סטי , להחתים את השחקנים הקיימים על הארכות חוזה (ועשו את זה כבר עם חלק גדול מהשחקנים ) , שאר השינויים הם בשוליים .
אין לך כח לחזור לויכוחים האלו אבל אתה משום מה כותב מאוד בנמרצות פעם אחר פעם שהעונה הזאת לא כישלון כשהאחרים מביעים את דעתם ואומרים שכן.
כשמכבי הפסידה לפנתנאייקוס 3-2 בשניה האחרונה ,זה לא כישלון כי תמיד רק קבוצה אחת יכולה לעלות וזה מתקבל בהבנה מלאה. כשהיא מפסידה 3-0 , אתה מבין שמשהו כאן לא כשורה. אם זה לא סוויפ אז מה זה סוויפ? הם הפסידו משחק שהיה בידיים שלהם , הם נחלו תבוסה במשחק השני, והם הפסידו במשחק ביתי. אתה רוצה יותר סוויפ מזה?
להזכירך, מכבי הייתה חייבת לנצח את אלבה ברלין במשחק האחרון שלה כדי להגיע להצלבה, ככה שלהיתפס על זה שמכבי הגיעו להצלבה זה סוג של להיאחז בקש.
ברור שהיו בעיות. גם סופו, גם טיוס וגם פארגו בגישה שלהם לעונה. ושחקן כמו היינס שהיה חשוב למערך לא נתן את התפוקה. אבל איך זה עוזר להפוך את העונה הזאת לסבירה (או משהו בסגנון) ולא לכישלון?
toja27 כתב:סליחה יוסי, אבל אתה קשקשן חסר תקנה. אתה מצידך יכול להגיד את זה עלי , ובוא נשאיר את זה ככה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google Adsense [Bot], מרסר ו־24 אורחים