ת'רד המלפלפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים

הודעהעל ידי toja27 » 21 יוני 2015, 16:59

roy1000 כתב:[quote="toja27״]מכל מה שכתוב כאן, אותי הכי מפתיע שמכבי רוצה להשאיר את אלכס טיוס. הם הוציאו הודעות כל שני וחמישי על כך שהוא מזייף פציעות ופתאום הכל בסדר מבחינתם. אז הוא מזייף פציעות או שלא?[/quote]

קשקשת. לא ניתן להתחרות בחימקי עם מיסוי ישראלי. טיוס לא יהיה פה.[/quote][/quote]

גם לפי דעתי אם חימקי וקאזן באמת רוצות אותו, אז הוא לא יהיה כאן בעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי docariel » 21 יוני 2015, 17:01

מקאדו 3 כתב:
toja27 כתב:
מקאדו 3 כתב:זה בסך הכל גולש שכתב את זה ואי אפשר לדעת אם זה ניחוש לא ממש פרוע או ידיעה אמינה שמבוססת על משהו .

אבל זה אותו הגולש שפירסם לראשונה שמתקיימות שיחות בין מכבי לפארמר.

נו אז מה ? אני יוציא ידיעה שמתנהל מו'מ בין סרחיו רודריגז ומכבי ואחרי כמה ימים יפרסם שהמו'מ נכשל בגלל שהסכומים שהוא דורש גבוהים מדי מה זה מוכיח בדיוק ?

זאת תקופה כזו שאין דיווחים קונקרטיים אז מנסים לעשות עניין מכל פיפס קטן...זה חלק משמעותי מתקופת המלפפונים...:)
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 יוני 2015, 17:02

מקאדו 3 כתב:
toja27 כתב:
מקאדו 3 כתב:זה בסך הכל גולש שכתב את זה ואי אפשר לדעת אם זה ניחוש לא ממש פרוע או ידיעה אמינה שמבוססת על משהו .

אבל זה אותו הגולש שפירסם לראשונה שמתקיימות שיחות בין מכבי לפארמר.

נו אז מה ? אני יוציא ידיעה שמתנהל מו'מ בין סרחיו רודריגז ומכבי ואחרי כמה ימים יפרסם שהמו'מ נכשל בגלל שהסכומים שהוא דורש גבוהים מדי מה זה מוכיח בדיוק ?

זה פשוט אומר שצריך להתייחס להודעה הזאת בערבון מוגבל, בדיוק כמו שצריך להתייחס להודעה על סיכום שלו במכבי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־12 אורחים