זה רשמי - טיילור רוצ׳סטי חתם במכבי תל אביב!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: זה רשמי - טיילור רוצ׳סטי חתם במכבי תל אביב!

הודעהעל ידי מכביסט24 » 21 יוני 2015, 21:22

Holiday_Armadillo כתב:
מכביסט30 כתב:
חנו'ש כתב:טוב....
סוף סוף שחקן עם מעל 90% מהעונשין.. גם זה התקדמות....

למה יש לי הרגשה שאצלנו הוא יירד לאיזור ה-70? בכל זאת מכבי..

בדיוק מה שחשבתי
הפעולה הראשונה שלו במכבי תהיה להחטיא קליעת עונשין

והפעולה השנייה תהיה חילוף מיותר בהגנה ושמירה על סנטר בפוסט, כי הרי אי אפשר בלי זה :heart
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יוני 2015, 21:24

מכביסט30 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
מכביסט30 כתב:

בדיוק מה שחשבתי

והפעולה השנייה תהיה חילוף מיותר בהגנה ושמירה על סנטר בפוסט, כי הרי אי אפשר בלי זה :heart

:wubyellow :wubyellow :wubyellow
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2015, 21:39

מכביסט30 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
מכביסט30 כתב:

בדיוק מה שחשבתי

פארגו עוד הצליח לסחוט עברות תוקף מידי פעם במהלך הזה אבל רוצ'סטי הולך להמעך תחת המאסה שתעלה עליו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 יוני 2015, 21:40

בכלל, הרכב של רוצ'סטי ויוגב יהיה נחות פיזית כמעט מול כל קבוצה באירופה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Allan Turing » 21 יוני 2015, 21:54

סליחה שאני דש בזה, אבל לא נראה לכם מוזר שמכבי לא משחררת הודעה בקשר לפארגו?
אם הוא היה נשאר, היית חושב שיודעו על זה כדי למכור מנויים לא?
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 יוני 2015, 21:55

Allan Turing כתב:סליחה שאני דש בזה, אבל לא נראה לכם מוזר שמכבי לא משחררת הודעה בקשר לפארגו?

יש להם עד חמישי.
מניח שהם בודקים אופציות ויודיעו ברגע האחרון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2015, 22:02

יש למישהו ספק שאם רוצ'ה היה צעיר בשנתיים שלוש אז הוא לא היה מגיע לפה ??
הקבוצות הבכירות לא קופצות על שחקן שאת העונה הכי טובה שלו היחידה עושה בגיל 30 . הוא הימור קלאסי למכבי
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 21 יוני 2015, 22:04

yzafrir כתב:יש למישהו ספק שאם רוצ'ה היה צעיר בשנתיים שלוש אז הוא לא היה מגיע לפה ??
הקבוצות הבכירות לא קופצות על שחקן שאת העונה הכי טובה שלו היחידה עושה בגיל 30 . הוא הימור קלאסי למכבי

בן כמה היה אידסון כשעבר לבארסה?
גם די בטוח שקבוצות היו רוצות את סמית'
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 יוני 2015, 22:05

yzafrir כתב:יש למישהו ספק שאם רוצ'ה היה צעיר בשנתיים שלוש אז הוא לא היה מגיע לפה ??

אני לא חושב שאנחנו צריכים להיות מודאגים מגילו של רוצ'סטי.
הוא שחקן שלא מתבסס על אתלטיות או פיזיות. יש לו עוד לפחות 4-5 שנים לתת ברמות הגבוהות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 21 יוני 2015, 22:31

Allan Turing כתב:סליחה שאני דש בזה, אבל לא נראה לכם מוזר שמכבי לא משחררת הודעה בקשר לפארגו?

פארגו כמעט בטוח לא יישאר. תקבל הודעה ביום חמישי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 21 יוני 2015, 22:33

יוסי22 כתב:לפי מה שהתפרסם בתקשורת החתימו אותו על כמיליון דולר נטו בשנה ואני מעריך שהשחקן הנוסף יהיה ביותר מ-800,000 נטו לשנה , שונה לחלוטין מהיינס שהוחתם בחצי מיליון דולר .

גם אם ישחררו את פארגו זה בגלל ההתנהלות שלו ולא בגלל החוזה ככה שאני מעריך שאם פארגו יוחלף זה יהיה בשחקן של כמיליון דולר אבל לא הולך להתחייב על זה , על 800,000 כן .

ואם אתה בטוח שיבוא מחליף להיינס (חצי מיליון )אז מה הבעיה להציב את הרף באמצע על 750,000 ?

שחקן של 800 לא בטוח כזה שונה משחקן של 500. זה מאוד תלוי.

השאלה האמיתית היא אם יבוא שחקן בכיר יותר מרוצ'סטי, או שחקן בכיר פחות? אחרי שתענה על השאלה הזו (שהיא השאלה הרלוונטית), נוכל לדבר על קו המחיר.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2015, 22:42

rc4991 כתב:

איידסון בניגוד לרצ'סטי הביא את מכבי לגמר הפיינל פור . המקרה של רצ'סטי יותר מזכיר את בראון מסיינה...
אגב אני בטוח שברצלונה עד היום מצטערים על הטעות הזאת ולמדו לקח .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 21 יוני 2015, 23:24

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:

איידסון בניגוד לרצ'סטי הביא את מכבי לגמר הפיינל פור . המקרה של רצ'סטי יותר מזכיר את בראון מסיינה...
אגב אני בטוח שברצלונה עד היום מצטערים על הטעות הזאת ולמדו לקח .

איזו טעות? איידסון הוא שחקן מצויין. משהו לא התחבר לקבוצה שלהם באותה עונה אם אני זוכר נכון. ואם אני לא טועה נבארו ופיט מייקל שיחקו עד גיל ממש מבוגר(נבארו עדיין שם).
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי מילוס » 21 יוני 2015, 23:52

יוסי22 כתב:
toja27 כתב:סליחה יוסי, אבל אתה קשקשן חסר תקנה. אתה מצידך יכול להגיד את זה עלי , ובוא נשאיר את זה ככה.

מקובל עלי ...

אני פשוט מיציתי את הוויכוח עוד לפני שהוא התחיל .

זה לא ימנע ממני להביע את דעתי בכך שמדובר בבכיינות צרופה וחוסר תקשורת עם המציאות כשכמובן אפשר לומר עלי שאני חי באספמיה ומגן על ההנהלה כמו סהרורי .

מודה שלא היה לי כוח להמשיך לקרוא את הדיון המאוס הזה - אתה נאיבי ונופל כמו פיון למלכודת הפדרמנית..

מה שכן, לא רוצה להיות קטנוני מדי, אבל שברת אותי עם העברית ה"גבוהה".. זה טוב ויפה - עד שהמילים לא באות עם הקונטקסט הנכון..

אחלה רוצ'סטי, יאמר לזכות הפדרמאניה.
מילוס

הודעהעל ידי אדם » 22 יוני 2015, 01:29

קודם כל הגיל כסר מזמן לא משחק תפקיד זה תלוי בגנטיקה של כל אחד ואחד , ראינו את אפיק ניסים בן 34 ועדין זריז וחד.
אני לא מתומכי פדרמן אני חושב בדחוק כמו הרוב פה אבל נוצרה סיטואציה שלא משנה מה מכבי עושה תמיד יש אנטי , החתימו את סמית לא טוב מבוגר אחרי השיא , מביאים רוצסטי גם זקן לא משו נתן עונה חד פעמית .
שוב אני מסכים שרוצסטי לבד לא עשינו בזה כלום , התקציב של מכבי חיב לתת לה עליונות על הליגה ולהראות הבדל משמעותי בין השחקנים שלנו לקבוצות אחרות, משו שלא בא לידי ביטוי בשנים האחרונות ,הרבה פעמים אני לא מסין למה כל מיני שחקנים מקבלים במכבי שכר מסוים בזמן שיש באחוז בזה מליון בליגה שלנו אין שום עליונות או הבדל לפעמים זה אפילו להיפך שחקנים זרים בקבוצות אחרות עולות על שלנו.
אני בטוח שכולם שמעו ואני חושב שזה צריך להדאיג אותנו , גודס וכולם קוראים לרוצסטי פוינט גארד ,הוא הכי לא מקסימום סוג של קומבו , אם הוא הפוינט גארד אז אין מצב שפארמר בא ,בנוסף לא עשינו כלום בהחתמה שחו אם לא יבוא גארד יוצר שישחרר תהתקפה ויחדור ויעבור שחקן ויצור לעצמו ולאחרים, חיבים שיהיה כמה שחקנים שנשענים עליהם בהתקפה השנה לא היה לנו כלום חוץ מפארגו ובגלל זה נראנו ככה , הכל היה תלוי בו והכל נשען עליו.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 22 יוני 2015, 01:33

קודם כל הגיל כסר מזמן לא משחק תפקיד זה תלוי בגנטיקה של כל אחד ואחד , ראינו את אפיק ניסים בן 34 ועדין זריז וחד.
אני לא מתומכי פדרמן אני חושב בדחוק כמו הרוב פה אבל נוצרה סיטואציה שלא משנה מה מכבי עושה תמיד יש אנטי , החתימו את סמית לא טוב מבוגר אחרי השיא , מביאים רוצסטי גם זקן לא משו נתן עונה חד פעמית .
שוב אני מסכים שרוצסטי לבד לא עשינו בזה כלום , התקציב של מכבי חיב לתת לה עליונות על הליגה ולהראות הבדל משמעותי בין השחקנים שלנו לקבוצות אחרות, משו שלא בא לידי ביטוי בשנים האחרונות ,הרבה פעמים אני לא מסין למה כל מיני שחקנים מקבלים במכבי שכר מסוים בזמן שיש באחוז בזה מליון בליגה שלנו אין שום עליונות או הבדל לפעמים זה אפילו להיפך שחקנים זרים בקבוצות אחרות עולות על שלנו.
אני בטוח שכולם שמעו ואני חושב שזה צריך להדאיג אותנו , גודס וכולם קוראים לרוצסטי פוינט גארד ,הוא הכי לא מקסימום סוג של קומבו , אם הוא הפוינט גארד אז אין מצב שפארמר בא ,בנוסף לא עשינו כלום בהחתמה שחו אם לא יבוא גארד יוצר שישחרר תהתקפה ויחדור ויעבור שחקן ויצור לעצמו ולאחרים, חיבים שיהיה כמה שחקנים שנשענים עליהם בהתקפה השנה לא היה לנו כלום חוץ מפארגו ובגלל זה נראנו ככה , הכל היה תלוי בו והכל נשען עליו.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 22 יוני 2015, 01:37

אדם

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 יוני 2015, 01:45

מילוס כתב:
יוסי22 כתב:
toja27 כתב:סליחה יוסי, אבל אתה קשקשן חסר תקנה. אתה מצידך יכול להגיד את זה עלי , ובוא נשאיר את זה ככה.

מקובל עלי ...

אני פשוט מיציתי את הוויכוח עוד לפני שהוא התחיל .

זה לא ימנע ממני להביע את דעתי בכך שמדובר בבכיינות צרופה וחוסר תקשורת עם המציאות כשכמובן אפשר לומר עלי שאני חי באספמיה ומגן על ההנהלה כמו סהרורי .

מודה שלא היה לי כוח להמשיך לקרוא את הדיון המאוס הזה - אתה נאיבי ונופל כמו פיון למלכודת הפדרמנית..

מה שכן, לא רוצה להיות קטנוני מדי, אבל שברת אותי עם העברית ה"גבוהה".. זה טוב ויפה - עד שהמילים לא באות עם הקונטקסט הנכון..

אחלה רוצ'סטי, יאמר לזכות הפדרמאניה.

עוד גאון ...

ברוך הבא .
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 יוני 2015, 01:47

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:לפי מה שהתפרסם בתקשורת החתימו אותו על כמיליון דולר נטו בשנה ואני מעריך שהשחקן הנוסף יהיה ביותר מ-800,000 נטו לשנה , שונה לחלוטין מהיינס שהוחתם בחצי מיליון דולר .

גם אם ישחררו את פארגו זה בגלל ההתנהלות שלו ולא בגלל החוזה ככה שאני מעריך שאם פארגו יוחלף זה יהיה בשחקן של כמיליון דולר אבל לא הולך להתחייב על זה , על 800,000 כן .

ואם אתה בטוח שיבוא מחליף להיינס (חצי מיליון )אז מה הבעיה להציב את הרף באמצע על 750,000 ?

שחקן של 800 לא בטוח כזה שונה משחקן של 500. זה מאוד תלוי.

השאלה האמיתית היא אם יבוא שחקן בכיר יותר מרוצ'סטי, או שחקן בכיר פחות? אחרי שתענה על השאלה הזו (שהיא השאלה הרלוונטית), נוכל לדבר על קו המחיר.

ושחקן של 800,000 לא כזה שונה משחקן של מיליון .

לא הבנתי מה רצית להגיד ....

אני מעריך שיבוא שחקן שיותר קרוב ברמתו לרוצ'סטי מהיינס והדרך לבחון את זה היא במחיר .
יוסי22

הודעהעל ידי felix_r » 22 יוני 2015, 02:13

הבעיה היא שכדורסל זה לא מתמטיקה.
לא כל שחקן שהצליח בקבוצה A יכול להצליח בקבוצה B.

ההצלחה של שחקן תלויה בהרבה מאוד דברים, כגון:

סוג הקבוצה (מועדון קטן/מועדון גדול)
סגנון המשחק של המאמן
תפקידו בקבוצה (תפקיד מרכזי או שחקן משלים)
אופי של השחקנים שלידו
התאמה לסגנון השחקנים שלידו
כמות הקרדיט מהמאמן
וכו' וכו'.

יש הרבה דוגמאות של שחקנים שכן הצליחו במכבי ולא הצליחו בקבוצה אחרת והפוך.

לפני מכבי דווין סמית' שיחק בפנרבחצ'ה, אבל היה ממש חלש שם.
קנר-מדלי לא התחבר למכבי, אבל עונה אחרי זה היה מצוין ביורוליג במדי מלאגה.
ד'אור פישר היה טוב במכבי, קיבל חוזה של מיליון בריאל, ונחתך משם אחרי עונה אחת.
טרנס מוריס היה מצוין במכבי, שוחרר מצסקא אחרי עונה כי לא היה מספיק טוב, ושוב היה טוב מאוד בבארסה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot], מרסר ו־33 אורחים