זה רשמי - טיילור רוצ׳סטי חתם במכבי תל אביב!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: זה רשמי - טיילור רוצ׳סטי חתם במכבי תל אביב!

הודעהעל ידי roy1000 » 22 יוני 2015, 07:36

יוסי22 כתב:ושחקן של 800,000 לא כזה שונה משחקן של מיליון .

לא הבנתי מה רצית להגיד ....

אני מעריך שיבוא שחקן שיותר קרוב ברמתו לרוצ'סטי מהיינס והדרך לבחון את זה היא במחיר .

אמרתי בדיוק מה רציתי להגיד. שאלה מאוד מאוד פשוטה - האם השחקן שיגיע יהיה בכיר יותר או פחות מרוצ'סטי? כלומר, האם הוא יפתח בחמישייה כשרוצ'סטי עולה מהספסל או להיפך? זו השאלה המעניינת.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 22 יוני 2015, 07:41

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:ושחקן של 800,000 לא כזה שונה משחקן של מיליון .

לא הבנתי מה רצית להגיד ....

אני מעריך שיבוא שחקן שיותר קרוב ברמתו לרוצ'סטי מהיינס והדרך לבחון את זה היא במחיר .

אמרתי בדיוק מה רציתי להגיד. שאלה מאוד מאוד פשוטה - האם השחקן שיגיע יהיה בכיר יותר או פחות מרוצ'סטי? כלומר, האם הוא יפתח בחמישייה כשרוצ'סטי עולה מהספסל או להיפך? זו השאלה המעניינת.

רק לא הבנתי למה זה מדד שההגארד הבא שיחתם(אם בכלל) אמור להיות בכיר יותר מרוצ'יסטי?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 22 יוני 2015, 07:45

toja27 כתב:רק לא הבנתי למה זה מדד שההגארד הבא שיחתם(אם בכלל) אמור להיות בכיר יותר מרוצ'יסטי?

מדד לאם יש נסיון לבנות קבוצה יותר או פחות טובה משזו של שנה שעברה. אם אתה שום מביא שחקן בינוני ובונה על רוצ'סטי כשחקן המרכזי בקו האחורי, קרוב לוודאי שאתה בונה קבוצה באותה הרמה (או פחות) מזו של שנה שעברה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 22 יוני 2015, 07:48

roy1000 כתב:
toja27 כתב:רק לא הבנתי למה זה מדד שההגארד הבא שיחתם(אם בכלל) אמור להיות בכיר יותר מרוצ'יסטי?

מדד לאם יש נסיון לבנות קבוצה יותר או פחות טובה משזו של שנה שעברה. אם אתה שום מביא שחקן בינוני ובונה על רוצ'סטי כשחקן המרכזי בקו האחורי, קרוב לוודאי שאתה בונה קבוצה באותה הרמה (או פחות) מזו של שנה שעברה.

אוקיי, אז קודם כל אתם מדברים על עמדות הגארדים. ודבר שני במצב הזה , המדד הוא אם ההגארד הבא שיוחתם (שוב, אם יוחתם) יותר טוב מהיינס ולא מרוצ'יסטי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2015, 07:49

2.6 לשלוש שנים כשהעונה השלישית היא אופציה זה סביר לחלוטין
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יוני 2015, 07:59

אני לא חושב שכשלעצמה ההחתמה של רוצ'סטי היא גרוע , זו החתמה טובה אבל מאוד תלוי מי יגיע או ישאר כדי לדעת מה הסיכוי של ההחתמה הזאת להצליח מבחינה קבוצתית.
להביא גארד יותר טוב מהיינס זה לא חוכמה , שחקן ברמה של רוצ'סטי היה צריך להיות במקום היינס מההתחלה לצד פארגו.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 22 יוני 2015, 08:02

toja27 כתב:אוקיי, אז קודם כל אתם מדברים על עמדות הגארדים. ודבר שני במצב הזה , המדד הוא אם ההגארד הבא שיוחתם (שוב, אם יוחתם) יותר טוב מהיינס ולא מרוצ'יסטי.

ממש לא. כל אחד שתביא יהיה טוב יותר "על הנייר" מהיינס. גם היינס היה טוב יותר מהיינס. אם יביאו שחקן פחות טוב מפארגו, זה אומר שהקבוצה נשארת במקום או ממשיכה ללכת אחורה.
roy1000

הודעהעל ידי sunshine » 22 יוני 2015, 08:32

עדיף מאוחר מאשר אף פעם...
נשמע כמו בחור שיכניס דם חדש ומרענן בקבוצה,הלוואי.
עם כל הזרים שמסיימים במכבי,זו אמורה להיות חתיכת עונת מלפלפונים..נקווה לטוב.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2015, 08:34

מתי פעם אחרונה היה לנו גארד אמריקאי לבן? (אידסון פורוורד)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי sunshine » 22 יוני 2015, 08:46

Holiday_Armadillo כתב:מתי פעם אחרונה היה לנו גארד אמריקאי לבן? (אידסון פורוורד)

ליפני 4 שנים
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 22 יוני 2015, 08:55

ארויו.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2015, 08:57

מקאדו 3 כתב:ארויו.

ארויו פורטו ריקני, לא לבן
אני חושבת שוויז היה האחרון וגם הוא הגיע מרוסיה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 יוני 2015, 09:12

Holiday_Armadillo כתב:

וויז אמריקאי (עם שורשים פולניים)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2015, 09:13

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

וויז אמריקאי (עם שורשים פולניים)

התכוונתי שהוא הגיע מהליגה הרוסית
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 22 יוני 2015, 09:20

קו אחורי לבן היה ב 77 , מיקי, מוטי וברודי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי toja27 » 22 יוני 2015, 09:28

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אוקיי, אז קודם כל אתם מדברים על עמדות הגארדים. ודבר שני במצב הזה , המדד הוא אם ההגארד הבא שיוחתם (שוב, אם יוחתם) יותר טוב מהיינס ולא מרוצ'יסטי.

ממש לא. כל אחד שתביא יהיה טוב יותר "על הנייר" מהיינס. גם היינס היה טוב יותר מהיינס. אם יביאו שחקן פחות טוב מפארגו, זה אומר שהקבוצה נשארת במקום או ממשיכה ללכת אחורה.

אבל שוב קודם כל נראה מה יהיה בעמדות הפנים. אם מתמקדים רק בעמדות הגארדים , אז לטעמי רוצ'יסטי שחקן טוב יותר מפארגו( אני מניח שהרבה לא יסכימו אבל זה לא ממש משנה) אבל בוא נגיד שהם פחות או יותר באותה רמה, יוצא מצב שאם הבאת מישהו טוב יותר מהיינס אז כבר שיפרת בעמדות הגארדים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 22 יוני 2015, 09:33

toja27 כתב:אבל שוב קודם כל נראה מה יהיה בעמדות הפנים. אם מתמקדים רק בעמדות הגארדים , אז לטעמי רוצ'יסטי שחקן טוב יותר מפארגו( אני מניח שהרבה לא יסכימו אבל זה לא ממש משנה) אבל בוא נגיד שהם פחות או יותר באותה רמה, יוצא מצב שאם הבאת מישהו טוב יותר מהיינס אז כבר שיפרת בעמדות הגארדים.

אני לא חושב שהוא באותה רמה. בכל מקרה, איך אתה יודע שהבאת שחקן יותר טוב מהיינס? היגינס יותר טוב מהיינס? בשביל להיות קבוצה עם סיכוי לעבור הצלבה או למעלה מזה, אתה צריך שחקן יותר טוב מרוצ'סטי.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 22 יוני 2015, 09:43

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אבל שוב קודם כל נראה מה יהיה בעמדות הפנים. אם מתמקדים רק בעמדות הגארדים , אז לטעמי רוצ'יסטי שחקן טוב יותר מפארגו( אני מניח שהרבה לא יסכימו אבל זה לא ממש משנה) אבל בוא נגיד שהם פחות או יותר באותה רמה, יוצא מצב שאם הבאת מישהו טוב יותר מהיינס אז כבר שיפרת בעמדות הגארדים.

אני לא חושב שהוא באותה רמה. בכל מקרה, איך אתה יודע שהבאת שחקן יותר טוב מהיינס? היגינס יותר טוב מהיינס? בשביל להיות קבוצה עם סיכוי לעבור הצלבה או למעלה מזה, אתה צריך שחקן יותר טוב מרוצ'סטי.

אני חושב שלא ראית את רוצ'יסטי יותר מדי העונה או שאנחנו מעריכים דברים שונים בשחקנים. מבחינתי רוציסטי שחקן טוב מפארגו ובטח במובן של שחקן בריא יותר לקבוצה. ואני לא מסכים שבשביל הצלבה אתה צריך שחקן נוסף כמו רוציסטי או טוב ממנו. אפילו אם יביאו את גל מקל בלבד זה כבר שיפור גדול מבחינתי מהעונה האחרונה. זאת דעתי לפחות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 22 יוני 2015, 09:51

toja27 כתב:אני חושב שלא ראית את רוצ'יסטי יותר מדי העונה או שאנחנו מעריכים דברים שונים בשחקנים. מבחינתי רוציסטי שחקן טוב מפארגו ובטח במובן של שחקן בריא יותר לקבוצה. ואני לא מסכים שבשביל הצלבה אתה צריך שחקן נוסף כמו רוציסטי או טוב ממנו. אפילו אם יביאו את גל מקל בלבד זה כבר שיפור גדול מבחינתי מהעונה האחרונה. זאת דעתי לפחות.

ראיתי אותו בכמה משחקים בשנים האחרונות. קלעי נהדר, אבל אני לא נפלתי מהרגליים. הוא שחקן טוב, אבל אם אפשר להתעלם מזה שהוא נכשל כשלונות בסדר גודל של היינס בכל קבוצה גדולה שהגיע אליה. אם רוצ'סטי הוא השחקן המרכזי שלך בקו האחורי, אני לא חושב שמכבי מגיעה להצלבה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 22 יוני 2015, 10:04

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אני חושב שלא ראית את רוצ'יסטי יותר מדי העונה או שאנחנו מעריכים דברים שונים בשחקנים. מבחינתי רוציסטי שחקן טוב מפארגו ובטח במובן של שחקן בריא יותר לקבוצה. ואני לא מסכים שבשביל הצלבה אתה צריך שחקן נוסף כמו רוציסטי או טוב ממנו. אפילו אם יביאו את גל מקל בלבד זה כבר שיפור גדול מבחינתי מהעונה האחרונה. זאת דעתי לפחות.

ראיתי אותו בכמה משחקים בשנים האחרונות. קלעי נהדר, אבל אני לא נפלתי מהרגליים. הוא שחקן טוב, אבל אם אפשר להתעלם מזה שהוא נכשל כשלונות בסדר גודל של היינס בכל קבוצה גדולה שהגיע אליה. אם רוצ'סטי הוא השחקן המרכזי שלך בקו האחורי, אני לא חושב שמכבי מגיעה להצלבה.

לא מעניין אותי מה הוא עשה בקבוצות הגדולות כמו גלטסראי או אלבה ברלין ,אם אלו הקבוצות הגדולות שאתה מדבר עליהן. אני ראיתי לפחות חצי מכל משחקי היורוליג של ניז'ני בעונה האחרונה אם לא יותר והיו פעמים שנשארתי עם פה פעור מהדברים שהוא עשה. ואני לא אומר את זה רק לשם הזגמה. גם פארגו ישב בעונה לפני שהגיע לכאן על הספסל עונה שלמה. תאר לך שפארגו עוזב את מכבי תל אביב נניח לאנדולו אפס, ואוהד של אנדולו רושם בפורום שפארגו נתן עונה אחת טובה בקריירה שלו וגם באותה עונה זה בגלל שחקנים כמו אידסון,פרקינס וסופו ובגלל שמדובר במכבי שתמיד עושה דברים גדולים יותר ממה שהיא שווה. והוא מוסיף, אחרי זה הוא נזרק בשלוש קבוצות NBA ,ישב עונה שלמה על הספסל והביא את מכבי להצלבה ששם הפסידו 3-0 לפנר' שאפילו הקבוצה שלנו עשתה עבודה טובה יותר בליגה הטורקית. זה נראה לך פייר? כי לי לא.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, Google Adsense [Bot], גל גל ו־14 אורחים