NBA PRESEASON 2015- טריסטן תומפסון חתם בקליבלנד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA OFFSEASON 2015

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 יוני 2015, 09:23

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:מי אמר שהוא רוצה לעזוב את סקרמנטו (חוץ מההנחה הפרטית שלך, כמה שהיא נשמעת הגיונית)? הוא בטח לא התבטא לגבי זה, וכל השאר, אם היו, זה כותרות שלא אומרות הרבה. ולא רואה את העסקה הזאת כתמורה טובה על שחקן שנבחר לחמישייה השניה של העונה, כשנשארו לו 3 עונות נוספות בחוזה.

דאזינס דרש כמה פעמים טריידים בשנים האחרונות. אם זו לא עסקה טובה אז מה כן?

מאיפה אתה יודע שהוא דרש טרייד? חוץ משמועות. אני ראיתי אותו בשנים האחרונות מאריך את החוזה שלו, זה הצעד היחידי שהוא הראה בפומבי.

עסקה טובה? כמעט שום דבר לא עסקה טובה עבורו כרגע, אלא אם אתה מחליף סופרסטאר בהתהוות בסופרסטאר בהווה.
אם יש לבחור 3 עונות בחוזה, למה בכלל לחשוב על טרייד? על שחקנים כאלה אפשר לקבל עולם ומלואו עם שנה בחוזה, יש להם שנתיים לרוץ איתו בכיף.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 23 יוני 2015, 09:29

אחדשיודע כתב:מאיפה אתה יודע שהוא דרש טרייד? חוץ משמועות. אני ראיתי אותו בשנים האחרונות מאריך את החוזה שלו, זה הצעד היחידי שהוא הראה בפומבי.

עסקה טובה? כמעט שום דבר לא עסקה טובה עבורו כרגע, אלא אם אתה מחליף סופרסטאר בהתהוות בסופרסטאר בהווה.
אם יש לבחור 3 עונות בחוזה, למה בכלל לחשוב על טרייד? על שחקנים כאלה אפשר לקבל עולם ומלואו עם שנה בחוזה, יש להם שנתיים לרוץ איתו בכיף.

אולי אתה לא מעודכן, אבל היו לפחות פעמיים שהוא דרש טריידים בעבר וגם ה- GM דיבר על זה.

למה לחשוב על טרייד? זו שאל הטובה. אם סקרמנטו מגיעים למסקנה שהם לא מספיק טובים ואין להם ממש סיכוי להיכנס עמוק לפלייאוף במערב בשנים הקורבות, הם יכולים, נגיד, להעביר את קאזינס ללייקרס תמורת אוקאפור ורנדל, לאסוף עוד שני בחירות טופ 5 בשנים הקורובת ואז בתקווה לקבל סגל שיהיה מועמד לאליפות. זו דרך ידועה של קבוצות בינוניות.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 יוני 2015, 09:34

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:מאיפה אתה יודע שהוא דרש טרייד? חוץ משמועות. אני ראיתי אותו בשנים האחרונות מאריך את החוזה שלו, זה הצעד היחידי שהוא הראה בפומבי.

אולי אתה לא מעודכן, אבל היו לפחות פעמיים שהוא דרש טריידים בעבר וגם ה- GM דיבר על זה.

מה זה בעבר? לפני ההארכת חוזה או אחרי? ויכול להיות שלא שמעתי, אבל באמת שזה לא אומר הרבה. דיבורים כמו חול.
סקרמנטו צריכה לבדוק את עצמה שנה או שנתיים לפני תום החוזה של קאזינס. ואם היא תרגיש שאין לה אפשרות להשאיר אותו בתקופת הזמן הזאת, אז יהיה כדאי לה לעשות טרייד.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 23 יוני 2015, 09:50

אחדשיודע כתב:מה זה בעבר? לפני ההארכת חוזה או אחרי? ויכול להיות שלא שמעתי, אבל באמת שזה לא אומר הרבה. דיבורים כמו חול.
סקרמנטו צריכה לבדוק את עצמה שנה או שנתיים לפני תום החוזה של קאזינס. ואם היא תרגיש שאין לה אפשרות להשאיר אותו בתקופת הזמן הזאת, אז יהיה כדאי לה לעשות טרייד.

אחרי הארכת החוזה. לדעתי אם הם יכולים לקבל את רנדל ואוקאפור, הם צריכים ללכת על זה. זו עסקה מצויינת.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 יוני 2015, 09:57

באמת שלא שמעתי בשנה האחרונה אפילו דיווח רציני אחד שהוא מעוניין בטרייד, זה הכל בגדר ספקולציות כרגע. מדובר בקבוצה קטנה והוא כוכב גדול, ברור שיעלו שמועות.

סקרמנטו צריכה לחשוב על ההווה, על איך היא משפרת את הצוות המסייע, לא לעוד 5-6 שנים. כל פעם שיהיה לה משהו טוב ביד היא תזרוק אותו? זה מפגר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 23 יוני 2015, 12:07

ולאדה דיבאץ' אמר שהוא לא יחליף את דמרקוס קאסינס.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 23 יוני 2015, 12:40

אני מציע לחכות ולראות אם יהיה טרייד. אני לא רואה בזה משהו בלתי סביר.
כרגע אין לסקרמנטו אפשרות לשפר את הקבוצה, ואם ייאחזו בקאזינס, הם ימשיכו להיות קבוצה של 8-12 במערב.

ואם מישהו לא שמע:
https://twitter.com/WojYahooNBA/status/ ... 3680207872
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 23 יוני 2015, 12:51

roy1000 כתב:אני מציע לחכות ולראות אם יהיה טרייד. אני לא רואה בזה משהו בלתי סביר.
כרגע אין לסקרמנטו אפשרות לשפר את הקבוצה, ואם ייאחזו בקאזינס, הם ימשיכו להיות קבוצה של 8-12 במערב.

ואם מישהו לא שמע:
https://twitter.com/WojYahooNBA/status/ ... 3680207872

קראתי עכשיו שגורג' קארל מאס בהתנהגות של קאזינס והוא מנסה לשכנע את דיואץ' לעשות את הטרייד. זאת כנראה הסיבה ההיגיונית היחידה שהם יתנו משהו יותר טוב על הנייר ויקבלו פחות טוב.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 יוני 2015, 13:32

roy1000 כתב:אני מציע לחכות ולראות אם יהיה טרייד. אני לא רואה בזה משהו בלתי סביר.

אף אחד לא מתווכח אם יהיה טרייד או לא. אנחנו לא נביאים ואין לנו כדור בדולח, ובטח לא לוקחים החלטות עבור הנהלת הקינגס.
מתווכחים לגבי ההיגיון בטרייד שכזה והאם הרעיון הגיע כתוצאה מבקשה של קאזינס - בשניהם אני חושב הפוך ממך, או לפחות לא החלטי כמוך לגבי הדבר השני.
כל שמוצע על קאזינס כעת, יוצע עליו גם בשנה הבאה וגם בעוד שנתיים. לחלוטין לא רואה בטרייד כזה משהו שמתקרב לחכם.

לגבי ג'ורג' קארל - גם אם זה נכון וגם אם לא, זה לא אומר הרבה. קאזינס הפרנצ'ייז כרגע, לא קארל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 23 יוני 2015, 16:30

אחדשיודע כתב:באמת שלא שמעתי בשנה האחרונה אפילו דיווח רציני אחד שהוא מעוניין בטרייד, זה הכל בגדר ספקולציות כרגע. מדובר בקבוצה קטנה והוא כוכב גדול, ברור שיעלו שמועות.

סקרמנטו צריכה לחשוב על ההווה, על איך היא משפרת את הצוות המסייע, לא לעוד 5-6 שנים. כל פעם שיהיה לה משהו טוב ביד היא תזרוק אותו? זה מפגר.

אני חושב שהכדורסל בארה"ב לא מתנהל לפי הנורמות שאנחנו מכירים מאירופה.
שם ישנו גלגל שמסתובב, וכמעט ואי אפשר לחשוב על דוגמאות של קבוצות שכל הזמן מצליחות.

למשל, הספרס, שהם הקבוצה המצליחה ביותר לאורך השנים, גם היא ידעה עונות גרועות ועלובות (אחת מהן הביאה למועדון את דאנקן).
הלייקרס, שהיתה קבוצה ענקית בעשור הקודם, מתבוססת בבינוניות כבר לא מעט זמן, וזה נכון למעשה לכל המקרים.

לכן, אם GM של קבוצה כלשהי חושב שמה שיש לו ביד, מבחינת השחקנים והחוזים, לא יביא אותו לצמרת הגבוהה של הליגה, אז בהחלט פירוק
והרכבה מחדש זה משהו טבעי מאוד. בסופו של דבר, יש קבוצות מעולות שנבנות לאט, ואלה בדר"כ הקבוצות הקטנות, שמצליחות לגרד
פה ושם עוד שחקן, ועוד חתיכה לפאזל, ומצליחה לשמור על שפיות תקציבית, ויש את הקבוצות שהולכות על הצלחה אינסטנס, כשברור שלאחריה,
הקבוצה תרד חזק מאוד לכמה שנים של בינוניות וחולשה (למשל בוסטון ומיאמי ואני מאמין שדבר דומה יקרה גם לקליבלנד אחרי שלברון יפרוש).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 יוני 2015, 18:24

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:באמת שלא שמעתי בשנה האחרונה אפילו דיווח רציני אחד שהוא מעוניין בטרייד, זה הכל בגדר ספקולציות כרגע. מדובר בקבוצה קטנה והוא כוכב גדול, ברור שיעלו שמועות.

שם ישנו גלגל שמסתובב, וכמעט ואי אפשר לחשוב על דוגמאות של קבוצות שכל הזמן מצליחות.

למשל, הספרס, שהם הקבוצה המצליחה ביותר לאורך השנים, גם היא ידעה עונות גרועות ועלובות (אחת מהן הביאה למועדון את דאנקן).
הלייקרס, שהיתה קבוצה ענקית בעשור הקודם, מתבוססת בבינוניות כבר לא מעט זמן, וזה נכון למעשה לכל המקרים.

לכן, אם GM של קבוצה כלשהי חושב שמה שיש לו ביד, מבחינת השחקנים והחוזים, לא יביא אותו לצמרת הגבוהה של הליגה, אז בהחלט פירוק
והרכבה מחדש זה משהו טבעי מאוד. בסופו של דבר, יש קבוצות מעולות שנבנות לאט, ואלה בדר"כ הקבוצות הקטנות, שמצליחות לגרד
פה ושם עוד שחקן, ועוד חתיכה לפאזל, ומצליחה לשמור על שפיות תקציבית, ויש את הקבוצות שהולכות על הצלחה אינסטנס, כשברור שלאחריה,
הקבוצה תרד חזק מאוד לכמה שנים של בינוניות וחולשה (למשל בוסטון ומיאמי ואני מאמין שדבר דומה יקרה גם לקליבלנד אחרי שלברון יפרוש).

זו תגובה יפה מאוד, רק שהתעלמת מכל מה שכתבתי והתייחסת לחצי משפט. לא אמרתי שלא צריך לעשות חישוב מסלול מחדש בשלב מסויים, אמרתי שזה לא הזמן - לקאזינס יש 3 שנים בחוזה. הם צריכים לנסות להריץ קבוצה מסביבו של קאזינס שנה-שנתיים, ורק אז, אם לא הולך, לחשוב על טרייד. אתה לא מוותר על שחקן כזה בקלות כזאת, אפשר להשיג איתו דברים (למרות ההערכות הפסימיות של רוי). לא נראה שיקבלו יותר טוב מקאזינס בטרייד, בטח לא משהו מובטח (בחירות דראפט, לא משנה של מי, לא מבטיח כלום).
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 23 יוני 2015, 18:28

אחדשיודע כתב:זו תגובה יפה מאוד, רק שהתעלמת מכל מה שכתבתי והתייחסת לחצי משפט. לא אמרתי שלא צריך לעשות חישוב מסלול מחדש בשלב מסויים, אמרתי שזה לא הזמן - לקאזינס יש 3 שנים בחוזה. הם צריכים לנסות להריץ קבוצה מסביבו של קאזינס שנה-שנתיים, ורק אז, אם לא הולך, לחשוב על טרייד. אתה לא מוותר על שחקן כזה בקלות כזאת, אפשר להשיג אותו דברים, למרות ההערכות הפסימיות של רוי.

שנה לפני סיום חוזה, אתה כבר בלחץ ולא תמיד משיג משהו שאתה רוצה. תזכיר לי איזה קבוצה השיגה משהו גדול תמורת כוכב שרצה לעזוב? מינסוטה קיבלה את וויגינס. אוקפור ורנדל זה דיל טוב יותר. דנבר קיבלה אשפה תמורת כרמלו.

אם סקרמנטו הגיעו למסקנה שאין להם אפשרות להביא כוכב נוסף לצידו של קאזינס, זה יהיה הגיוני להעביר אותו בטרייד בעבור התמורה הנכונה.

בוא נראה מה הם יעשו. נראה לי שמיצינו את הדיון מכל הכיוונים.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 יוני 2015, 18:40

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:זו תגובה יפה מאוד, רק שהתעלמת מכל מה שכתבתי והתייחסת לחצי משפט. לא אמרתי שלא צריך לעשות חישוב מסלול מחדש בשלב מסויים, אמרתי שזה לא הזמן - לקאזינס יש 3 שנים בחוזה. הם צריכים לנסות להריץ קבוצה מסביבו של קאזינס שנה-שנתיים, ורק אז, אם לא הולך, לחשוב על טרייד. אתה לא מוותר על שחקן כזה בקלות כזאת, אפשר להשיג אותו דברים, למרות ההערכות הפסימיות של רוי.

שנה לפני סיום חוזה, אתה כבר בלחץ ולא תמיד משיג משהו שאתה רוצה. תזכיר לי איזה קבוצה השיגה משהו גדול תמורת כוכב שרצה לעזוב? מינסוטה קיבלה את וויגינס. אוקפור ורנדל זה דיל טוב יותר. דנבר קיבלה אשפה תמורת כרמלו.

אם סקרמנטו הגיעו למסקנה שאין להם אפשרות להביא כוכב נוסף לצידו של קאזינס, זה יהיה הגיוני להעביר אותו בטרייד בעבור התמורה הנכונה.

בוא נראה מה הם יעשו. נראה לי שמיצינו את הדיון מכל הכיוונים.

קודם כל, מנסיון העבר - לא כל מה שהקינגס עושים הוא חכם (או הרוב לא). זה לא מה שיקבע מה נכון ומה לא.

סקרמנטו תוכל לקבל את אותו שווי עסקה על קאזינס גם בשנה הבאה (ולהערכתי גם בעוד שנתיים), אולי בשמות אחרים ואולי באותם שמות.

אתה חושב שצריך לוותר על הכוכב הגדול של הקבוצה (סופרסטאר בהתהוות), כשהוא רק בן 24, ויש לו עוד 3 שנים בחוזה - כדי לקבל שני שחקנים שאף אחד לא מבטיח לך כמה טובים הם יהיו (כשאחד מהם שבר את הרגל במשחק הראשון שלו בעונת הרוקי והחמיץ עונה שלמה), שגם להם יש בין 3-4 שנים בחוזה? לא מבין אתה ההיגיון שלך.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 23 יוני 2015, 18:57

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:

זו תגובה יפה מאוד, רק שהתעלמת מכל מה שכתבתי והתייחסת לחצי משפט. לא אמרתי שלא צריך לעשות חישוב מסלול מחדש בשלב מסויים, אמרתי שזה לא הזמן - לקאזינס יש 3 שנים בחוזה. הם צריכים לנסות להריץ קבוצה מסביבו של קאזינס שנה-שנתיים, ורק אז, אם לא הולך, לחשוב על טרייד. אתה לא מוותר על שחקן כזה בקלות כזאת, אפשר להשיג איתו דברים (למרות ההערכות הפסימיות של רוי). לא נראה שיקבלו יותר טוב מקאזינס בטרייד, בטח לא משהו מובטח (בחירות דראפט, לא משנה של מי, לא מבטיח כלום).

לדעתי הדרך של סקרמנטו להגיע להיות שוב קבוצה גדולה (כמו שהיה בזמנו עם וובר, פז'ה, ביבי,דיבאץ' והחברים), היא דרך בניה
סבלנית, ובחירות דראפט. הם עשו סיבוב עם קאזינס, אבל כרגע הם נמצאים בשום מקום. מכאן השאלה היא לאן הולכים.
או שמשמרים את הסגל הקיים, ומנסים לחזק אותו בצורה נכונה, או שמפרקים. שני הכיוונים לגיטימיים לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 יוני 2015, 19:17

מפרקים זה יותר מידי בומבסטי. אתה יכול לפרק את מה שסביבו של קאזינס, זה בדיוק אותו דבר. הוא כוכב צעיר. לא רואה שום היגיון לזרוק את קאזינס רק כדי להגיד שמפרקים ובונים מחדש.
יש לך שנתיים של ניסיון במתכונת הזאת, לאן למהר?
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 23 יוני 2015, 23:02

אחדשיודע כתב:מפרקים זה יותר מידי בומבסטי. אתה יכול לפרק את מה שסביבו של קאזינס, זה בדיוק אותו דבר. הוא כוכב צעיר. לא רואה שום היגיון לזרוק את קאזינס רק כדי להגיד שמפרקים ובונים מחדש.
יש לך שנתיים של ניסיון במתכונת הזאת, לאן למהר?

בסדר, זאת גם גישה לגיטימית. יכול להיות שהסקרמנטו חושבים שעל כוכב אחד בהווה, אפשר לקבל שני כוכבי עתיד, וזה יהיה
שווה להם. בסופו של דבר לפעמים אפשר לעשות טריידים שטובים לשתי הקבוצות.
קבוצה אחת שמתמודדת לאליפות מקבלת כוכב נוסף, ומוותרת על העתיד שלה בשביל ההווה, והקבוצה השניה מוותרת על הכוכב שלה,
שגם ככה לא ממש הביא אותה לשום מקום אבל מקבלת סיכוי לעתיד ורוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 יוני 2015, 23:30

לא רק גישה לגיטימית, אלא גם גישה הגיונית. לוותר על פרנצ'ייז פלייר בדמותו של קאזינס בשביל שני שחקנים לא מוכחים שעברו 14 דקות יחדיו ב-NBA, זה לא יותר מהימור פרוע. זה ההבדל. וכל זה במחשבה פזיזה, שאפשר לחשוב עליה לפחות עונה שלמה מבלי שישתנה הרבה בערכו? לא חושב שזה מספיק אחראי לוותר עליו עכשיו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 יוני 2015, 19:27

מונטה אליס החליט להשתחרר מהעונה האחרונה שלו בחוזה ודאלאס לא מתכוונים להחתים אותו מחדש
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 יוני 2015, 21:17

קווין לאב יהיה שחקן חופשי הקיץ, הוא החליט לא לממש את האופציה בחוזה שלו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 יוני 2015, 21:19

מניח שלשחק עם לברון זה לא כזה כיף גדול.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים