המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:יאללה... שישאליו אותו..
בכסף הזה, 650 אלף דולר, בכיף יהיה אפשר לסגור עם לאנגפורד
הייתי מעדיף שזה היה הנדריקס, שהיינו מקבלים עליו גם פיצוי נאה של 500 אלף דולר מקאחה, ואני גם חושב שמאצ'בן עדיף על הנדריקס, אבל עבר. יש הזדמנות טובה עכשיו. ז'לגיריס קבוצה חזקה מאוד השנה, שבהנחה שתעלה גם לטופ 16, ואולי להצלבה, יהיה לה הרבה מאוד משחקים, יחד עם הליגה, והליגה המזרח אירופאית (ליגה איכותית), ככה שיהיה לו דקות.
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:חבל. חבל שבלאט מעדיף את הנדריקס על מאצ'בן
דווקא אני חושב חושב(ונראה לי גם שוב הפורום)שכרגע ריצ' יותר טוב ממאצ'באן
זה אתה, וזה אני. מה נעשה.
רוב הפורום? מה זה פה בחירות?
jol9 כתב:asafb96 כתב:יאללה... שישאליו אותו..
הייתי מעדיף שזה היה הנדריקס, שהיינו מקבלים עליו גם פיצוי נאה של 500 אלף דולר מקאחה, ואני גם חושב שמאצ'בן עדיף על הנדריקס, אבל עבר. יש הזדמנות טובה עכשיו. ז'לגיריס קבוצה חזקה מאוד השנה, שבהנחה שתעלה גם לטופ 16, ואולי להצלבה, יהיה לה הרבה מאוד משחקים, יחד עם הליגה, והליגה המזרח אירופאית (ליגה איכותית), ככה שיהיה לו דקות.
אסף, לא נראה לי שהפרסום על פיצוי היה אמיתי. למה שקאחה ישלמו עליו פיצוי? שנה הבאה הוא גם ככה שחקן חופשי, ואת מנהלי קאחה לא עשו באצבע.
jol9 כתב:felix_r כתב:חבל. חבל שבלאט מעדיף את הנדריקס על מאצ'בן
אני חושב שזה לא רק מי יותר טוב או את מי בלאט מעדיף.
למילאן יש עוד 3 עונות בחוזה, חוץ מהעונהה הזאת. הנדריקס מסיים את החוזה כבר בקיץ הקרוב.
דבר נוסף זה השכר - זה של מילאן גבוה כנראה יותר מזה של ריצ'.
ודבר אחרון זה עניין הדקות. מילאן יוכל להיות שחקן הרבה יותר משמעותי בקבוצה אחרת, מאשר במכבי כשברור שגם אם הנדריקס עוזב, עדיין ישנם 3-4 גבוהים לפניו ברוטציה.
jol9 כתב:asafb96 כתב:יאללה... שישאליו אותו..
אסף, לא נראה לי שהפרסום על פיצוי היה אמיתי. למה שקאחה ישלמו עליו פיצוי? שנה הבאה הוא גם ככה שחקן חופשי, ואת מנהלי קאחה לא עשו באצבע.
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:חבל. חבל שבלאט מעדיף את הנדריקס על מאצ'בן
למילאן יש עוד 3 עונות בחוזה, חוץ מהעונהה הזאת. הנדריקס מסיים את החוזה כבר בקיץ הקרוב.
ודבר אחרון זה עניין הדקות. מילאן יוכל להיות שחקן הרבה יותר משמעותי בקבוצה אחרת, מאשר במכבי כשברור שגם אם הנדריקס עוזב, עדיין ישנם 3-4 גבוהים לפניו ברוטציה.
לא רואה קשר לשנים בחוזה.
שכר? אולי.
פשוט לדעתי למאצ'בן פוטנציאל פי 2 יותר גדול מהנדריקס, אז למה להשקיע בהנדריקס? למה להשקיע בסנטר בגובה 203 שאין לו עתיד להפוך סנטר מוביל ביורוליג, כאשר יש לך יהלום כמו מאצ'בן?
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:חבל. חבל שבלאט מעדיף את הנדריקס על מאצ'בן
דווקא אני חושב חושב(ונראה לי גם שוב הפורום)שכרגע ריצ' יותר טוב ממאצ'באן
זה אתה, וזה אני. מה נעשה.
רוב הפורום? מה זה פה בחירות?
ממש לא,אבל סתם שתדע
עלמה צהובה כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4133775,00.html
ואולי הוא יחזור קצת הביתה...
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:חבל. חבל שבלאט מעדיף את הנדריקס על מאצ'בן
לא רואה קשר לשנים בחוזה.
שכר? אולי.
פשוט לדעתי למאצ'בן פוטנציאל פי 2 יותר גדול מהנדריקס, אז למה להשקיע בהנדריקס? למה להשקיע בסנטר בגובה 203 שאין לו עתיד להפוך סנטר מוביל ביורוליג, כאשר יש לך יהלום כמו מאצ'בן?
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:חבל. חבל שבלאט מעדיף את הנדריקס על מאצ'בן
לא רואה קשר לשנים בחוזה.
שכר? אולי.
אני גם חושב שמילאן מתאים יותר וגם כתבתי את זה לפני חודש כבר, אבל יש כנראה גם סיבות נוספות.
יכול להיות שבסופו של דבר כל הסיפור כאן הוא כסף (כמו שזה תמיד בעצם)
asafb96 כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:חבל. חבל שבלאט מעדיף את הנדריקס על מאצ'בן
לא רואה קשר לשנים בחוזה.
שכר? אולי.
אני גם חושב שמילאן מתאים יותר וגם כתבתי את זה לפני חודש כבר, אבל יש כנראה גם סיבות נוספות.
יכול להיות שבסופו של דבר כל הסיפור כאן הוא כסף (כמו שזה תמיד בעצם)
על הנדריקס היינו מכניסים יותר כסף, תיהיה בטוח.
לא ברור כל העניין הזה.
אני בטוח בכיוון ההפוך. אף אחד לא היה משלם ביי אאוט על הנדריקס.
asafb96 כתב:אני בטוח בכיוון ההפוך. אף אחד לא היה משלם ביי אאוט על הנדריקס.
בכל כלי התקשורת, כולל כלי התקשורת הספרדיים, כתבו שקאחה הציעו פיצוי של 500 אלף דולר. אני בטוח ב100% שמכבי היו מכניסים יותר כסף מהשאלה של הנדריקס. יודע מה? גם אם לא 500 אלף דולר, נגיד וכמו שאתה אומר זה לא נכון, קאחה היו מסכימים לשלם פיצוי גם קטן יותר, של 200 אלף דולר נגיד, וגם זה היה הכנסה גדולה יותר.
יכול מאוד ליהיות שכמו שפליקס כתב, התקשרות בינהם, בגלל שהם אמריקאים, אולי יותר טובה. לא יודע. לי פשוט זה לא מובן.
jol9 כתב:asafb96 כתב:אני בטוח בכיוון ההפוך. אף אחד לא היה משלם ביי אאוט על הנדריקס.
בכל כלי התקשורת, כולל כלי התקשורת הספרדיים, כתבו שקאחה הציעו פיצוי של 500 אלף דולר. אני בטוח ב100% שמכבי היו מכניסים יותר כסף מהשאלה של הנדריקס. יודע מה? גם אם לא 500 אלף דולר, נגיד וכמו שאתה אומר זה לא נכון, קאחה היו מסכימים לשלם פיצוי גם קטן יותר, של 200 אלף דולר נגיד, וגם זה היה הכנסה גדולה יותר.
יכול מאוד ליהיות שכמו שפליקס כתב, התקשרות בינהם, בגלל שהם אמריקאים, אולי יותר טובה. לא יודע. לי פשוט זה לא מובן.
תשמע, הם לא מטומטמים. פרסומים בתקשורת זה טוב אבל אני לא מאמין, שקבוצה כמו קאחה, תשלם בייאאוט על שחקן כמו הנדריקס, שיש לו חוזה לעוד שנה, ושהם יודעים שמכבי
רוצה להיפתר ממנו (נניח).
לא עקרוני כמובן. אולי דייויד חושב שבעונה הקרובה, יש לו מספיק ספארק וכשרון בקו הקדמי, והוא רוצה לחזק דווקא את אגף הנושכים והשורטים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־22 אורחים