Holiday_Armadillo כתב:קווין לאב יהיה שחקן חופשי הקיץ, הוא החליט לא לממש את האופציה בחוזה שלו
רוב הסיכויים שהוא יחתום שם מחדש למרות שאני לא אתבאס אם הוא יעזוב
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:קווין לאב יהיה שחקן חופשי הקיץ, הוא החליט לא לממש את האופציה בחוזה שלו
אחדשיודע כתב:roy1000 כתב:כל האפשרויות שכתבת הן בלתי-אפשריות. קבוצה מעל סף המס לא יכולה לעשות סיין אנד טרייד. אין שום אפשרות להעביר את אלרידג' לקאבס, ובכל מקרה, לאב טוב ממנו.
וואלה אתה צודק, מסתבר שזה חוק מההסכם החדש ב-2011; אין אפשרות לסיין אנד טרייד לקבוצה שנמצאת 4 מיליון דולר מעל מס המותרות. אז עכשיו לחלוטין לא רואה את זה קורה. אבל יש בכל זאת אפשרות תיאורטית (ולא הכי ריאלית/כידאית) לכך - אם קליבלנד למשל לא תחתים את טריסטן תומפסון ואימאן שאמפרט, ובעצם יתאפשר לה לעשות סיין-אנד-טרייד: http://factoryofsadness.co/2015/06/18/b ... -aldridge/
אביהוא כתב:ובקשר לסף המס..הבנתי שהוא הולך לגבוהה מאוד בגלל הסכם השידור שהולך להכניס מליין כסף לקבוצות ובעיקר לשחקנים.אבל לא בטוח,צריך לבדוק את זה.
אחדשיודע כתב:אביהוא כתב:ובקשר לסף המס..הבנתי שהוא הולך לגבוהה מאוד בגלל הסכם השידור שהולך להכניס מליין כסף לקבוצות ובעיקר לשחקנים.אבל לא בטוח,צריך לבדוק את זה.
המספרים כבר ידועים מזמן. הקפיצה המשמעותית תהיה החל מעונת 2016/2017 ולא מהעונה הבאה: http://probasketballtalk.nbcsports.com/ ... -going-up/
אם קליבלנד מחתימה את כל השחקנים הבכירים שלה הקיץ, היא תהיה הרבה מעל סף מס המותרות.
והשמועות הן שמועות, לא דברים שאפשר להתחייס אליהם.
אביהוא כתב: מקרה תהיה..גם בגלל זה לברון והשאר יצאו מהחוזה שלהם ומתכוונים לקבל אחד גבוהה יותר כבר השנה.נראה לי..חח
קיצור ראיתי מקור אמין שמדבר על זה שאפשר להחתים שחקנים כבדים..לא זוכר למה,אני יחפש ואעלה פה.
ובקשר לשמועות..הנה, אפשר והתייחסתי
אחדשיודע כתב:אביהוא כתב: מקרה תהיה..גם בגלל זה לברון והשאר יצאו מהחוזה שלהם ומתכוונים לקבל אחד גבוהה יותר כבר השנה.נראה לי..חח
קיצור ראיתי מקור אמין שמדבר על זה שאפשר להחתים שחקנים כבדים..לא זוכר למה,אני יחפש ואעלה פה.
ובקשר לשמועות..הנה, אפשר והתייחסתי
אפשר להחתים שחקן "כבד" בתמורה לחוזה של הייווד (פלוס חוזים אחרים).
אי אפשר להחתים את לאב ולהעבירו בטרייד באותו חלון העברות, לפי מה שנראה כרגע (במצב שכל הבכירים האחרים נשארים).
אני אתקן את מה שאמרתי לגבי השמועות - אי אפשר להתייחס ברצינות לשמועות.
אחדשיודע כתב:אין בעיה. ערכתי את ההודעה, שלא תתחכם לי עוד פעם.
אחדשיודע כתב:חחח אין בעיה אביהוא... הסתבכת איתי.
Holiday_Armadillo כתב:
Holiday_Armadillo כתב:יהיה מעניין לראות אם הלייקרס יבחרו את ראסל בבחירה #2 כמו שהם אומרים או שזה בלוף
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים