המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אני בטוחה שיש איזה חוק נגד שיווק ופרסום עסקים של חברים לא?? יוני? רוני? מישהו??
חנו'ש כתב:אני בטוחה שיש איזה חוק נגד שיווק ופרסום עסקים של חברים לא?? יוני? רוני? מישהו??
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:יניב גבות בדרך לאליצור-בלוני אלחנן-התקווה
איבדתי את זה ב''בלוני אלחנן''
זה עסק אמיתי של חבר...
tzachMTA כתב:חנו'ש כתב:אני בטוחה שיש איזה חוק נגד שיווק ופרסום עסקים של חברים לא?? יוני? רוני? מישהו??
חח
אני לא הבנתי איך אפשר להקדיש עסק שלם לבלונים? יש מספיק סוגי בלונים לסדר בחנות שלמה?
שחף כתב:אדי אור הרצליה ניצלו את האופצה על יוסי חג'ג', שאראס התימני
Holiday_Armadillo כתב:כשהאינטרנט מתנתק ואז אתה מכה ומפעיל את הראוטר אבל לוקח לכל הנורות איזה 10 דקות להידלק אז אתה לא יודע אם יש בעיה או לא זה הדבר הכי מפחיד בעולם
jol9 כתב:יוסי חבר חשוב בפורום (לא בציניות) ואני אישית מאוד מחבב אותו... אין ספק שהוא מוסיף צבע.
הפגם היחיד שלו מבחינתי הוא האהדה לצנון השוויצרי, אבל אף אחד לא מושלם... אפילו לא אור.
מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כשהאינטרנט מתנתק ואז אתה מכה ומפעיל את הראוטר אבל לוקח לכל הנורות איזה 10 דקות להידלק אז אתה לא יודע אם יש בעיה או לא זה הדבר הכי מפחיד בעולם
כנ״ל עם הממיר הוט מג'יק HD שלי. סיוט אמיתי הדרעק הזה.. לוקח לו 3 דקות להתאפס אחרי שהוא פתאום עושה ריסטרט לעצמו, 3 דקות של חרדה לגבי מה עלה בגורל של כל ההקלטות שלי (פעם נמחקו לי כמה ומאז אני חי בסיוט תמידי)
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כשהאינטרנט מתנתק ואז אתה מכה ומפעיל את הראוטר אבל לוקח לכל הנורות איזה 10 דקות להידלק אז אתה לא יודע אם יש בעיה או לא זה הדבר הכי מפחיד בעולם
כנ״ל עם הממיר הוט מג'יק HD שלי. סיוט אמיתי הדרעק הזה.. לוקח לו 3 דקות להתאפס אחרי שהוא פתאום עושה ריסטרט לעצמו, 3 דקות של חרדה לגבי מה עלה בגורל של כל ההקלטות שלי (פעם נמחקו לי כמה ומאז אני חי בסיוט תמידי)
מגיע לך כי אתה בהוט
מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כשהאינטרנט מתנתק ואז אתה מכה ומפעיל את הראוטר אבל לוקח לכל הנורות איזה 10 דקות להידלק אז אתה לא יודע אם יש בעיה או לא זה הדבר הכי מפחיד בעולם
מגיע לך כי אתה בהוט
אז נכון הממיר הזה שלהם הוא קוץ רציני בתחת, אבל פרט לזה באמת שלא רע לי עם הוט. אני לקוח ותיק ועד היום לא היו לי שום תאקלים רציניים איתם. מקווה שלא פתחתי ת'פה..
מכביסט30 כתב:אז נכון הממיר הזה שלהם הוא קוץ רציני בתחת, אבל פרט לזה באמת שלא רע לי עם הוט. אני לקוח ותיק ועד היום לא היו לי שום תאקלים רציניים איתם. מקווה שלא פתחתי ת'פה..
roy1000 כתב:מכביסט30 כתב:אז נכון הממיר הזה שלהם הוא קוץ רציני בתחת, אבל פרט לזה באמת שלא רע לי עם הוט. אני לקוח ותיק ועד היום לא היו לי שום תאקלים רציניים איתם. מקווה שלא פתחתי ת'פה..
אתה רציני? היה לי הוט. חצי מהזמן האינטרנט לא עבד וטלוויזיה אחת לא עבדה באופן קבוע. אתה מתקשר לתמיכה הטכנית, מחכה שעה על הקו ואז עונה מישהו ומנתק אותך אחרי דקה. בחיים שלי לא ראיתי חברה עם שירות יותר גרוע. אני משלם בבזק/יס 100 שקל יותר, אבל לפחות השירות עובד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], itai7 ו־34 אורחים