המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:באיירן זה ברנד ענק עם יכולת כלכלית אדירה (בזכות הכדורגל), ולקבוצה הזאת יכול להיות עתיד גדול גם בכדורסל בעוד מספר שנים. זאת הסיבה שהיורוליג נותן לקבוצה הזאת וויילד קארד עונה שניה ברציפות. כי היורוליג רוצה להתפתח ולכנס לשווקים חדשים. ברור לכל אחד, שמיליוני האוהדים של באיירן, זה אחלה (גם אם לא כולם מתעניינים בכדורסל).
yzafrir כתב:מי הספונסרית הראשית של ביורוליג ?? מה הפלא ??
לקחו קבוצות עשירות מירושלים או כאלו שמגיעות ממדינות עם פוטנציאל גדול להתפתח...היורוליג זה ליגה פרטית וזכותם לקבל את מי שהם רוצים
yzafrir כתב:רוי , לבאיירן יש תקציב שקל וחצי ? היא כל עונה מעלה את התקציב בצורה הדרגתית ויש לה היום תקציב קצת יותר נמוך משל מכבי . הגרמניות היום ו במיוחד אלבא , מביאות יותר קהל ממכבי . בכלל הכדורסל בגרמניה בתנופה בשנים האחרונות . עם כל הכבוד לירושלים , אף אחד לא מבטיח לנו שאורי אלון לא יגמור כמו אגייר...
התורכית נמדדות לפי התקציב שהן מעמידות וקרשיאקה זכתה באליפות גם אז לא הייתה הרבה ברירה .
הקבוצה היחידה שיש לי ספק לגביה זאת שטרסבורג . אבל לפני ים יש עוד קבוצות רוסיות או ספרדיות שמגיע להן להיכנס
jol9 כתב:רוי, דבר ראשון אני מסכים שהיורוליג לא בוחרת נכון.
בסה"כ שיטת הרשיונות היא בעייתית, אלא שהבעיה האמיתית היא הWC. היורוליג חייב לבחור טוב יותר את הקבוצות הנוספות.
לגבי ממוצעי צופים, אז דווקא הגרמניות והטורקיות מצטיינות בכך. אלבא עם מעל עשרת אלפים צופים בממוצע, באיירן עם קצת מעל 6000,
פנר עם קרוב ל12, גלא מעל 7 ואפס מעל 6. הרוסיות תמיד נמצאות בתחתית הרשימה.
לגבי תקציב... באיירן לא שיחקו השנה ביורוליג, אבל בשנה שעברה התקציב שלהם היה 11 מליון יורו. אני חושב גם שהאחוז שהולך לתקציב
שחקנים, גבוה יותר מזה שהולך במכבי, ככה שלא בטוח בכלל שהתציב שלהם קטן יותר משל מכבי (מזכיר לך ששיחקו שם הלפרין ורייס).
rc4991 כתב:אגב, החל מעונה הבאה או עוד שנתיים כל קבוצה תקבל את ההכנסות שלה ישירות וזה לא יחולק בממצוע בין הקבוצות כך שההכנסות של מכבי יעלו
Holiday_Armadillo כתב:אנטיץ' רשמית בפנר, 2+1
Holiday_Armadillo כתב:אנטיץ' רשמית בפנר, 2+1
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:אנטיץ' רשמית בפנר, 2+1
אדגר פו כתב:סאני בוי, חה. אני עוד זוכר איך כל קיץ קודי היה מזכיר אותו כרכז שחייב להגיע למכבי ואף פעם הוא לא הגיע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים