אשכול אירופה - מלפפונים, החתמות וחדשות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה - מלפפונים, החתמות וחדשות

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יוני 2015, 06:59

מי הספונסרית הראשית של ביורוליג ?? מה הפלא ??
לקחו קבוצות עשירות מירושלים או כאלו שמגיעות ממדינות עם פוטנציאל גדול להתפתח...היורוליג זה ליגה פרטית וזכותם לקבל את מי שהם רוצים
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2015, 07:01

felix_r כתב:באיירן זה ברנד ענק עם יכולת כלכלית אדירה (בזכות הכדורגל), ולקבוצה הזאת יכול להיות עתיד גדול גם בכדורסל בעוד מספר שנים. זאת הסיבה שהיורוליג נותן לקבוצה הזאת וויילד קארד עונה שניה ברציפות. כי היורוליג רוצה להתפתח ולכנס לשווקים חדשים. ברור לכל אחד, שמיליוני האוהדים של באיירן, זה אחלה (גם אם לא כולם מתעניינים בכדורסל).

אף אחד שם לא מתעניין בכדורסל. מוכרים כרטיסים ב-10 יורו ובקושי מביאים 5,000 צופים למשחק. מעמידים תקציב של יורו וחצי, לא מכניסים כמעט כלום מזכויות שידור ועושים סיבוב על היורוליג.

הקבוצות הגרמניות לא תורמות כלום ליורוליג - הן רק מושכות כסף ומעמידות תקציב "מאוזן" סטייל פדרמן. אני באמת לא מבין למה לא עושים קריטריונים ברורים של הכנסות, תקציב, אולם, קהל, והישגים. כל הנסיונות האלה לעשות כל מיני דברים מלאכותיים כמו באיירן ושטרסבורג הם מגוכחים. שילכו ליורוקאפ, יבנו לעצמן קהל, יביאו תקציבים ואז יגיעו ליורוליג. מה התועלת בלזרוק קבוצה כמו באיירן עם תקציב של שקל וחצי וחבורה של אמריקאים שיכלו לשחק בואתה מידה גם בחולון ליורוליג? לא עדיף להיות קבוצה חזקה ביורוקאפ מנמושת יורוליג? איך זה עוזר להם לבנות שוק?
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2015, 07:15

yzafrir כתב:מי הספונסרית הראשית של ביורוליג ?? מה הפלא ??
לקחו קבוצות עשירות מירושלים או כאלו שמגיעות ממדינות עם פוטנציאל גדול להתפתח...היורוליג זה ליגה פרטית וזכותם לקבל את מי שהם רוצים

ברור שהם "יכולים לעשות מה שהם רוצים". השאלה היא אם הם עושים דברים הגיוניים שיגדילו את ההכנסות ויעלו את הרמה ביורוליג? בינתיים, הרמה רק יורדת מעונה לעונה ובשנה שעברה היה בזיון של קבוצה טורקית שנגמר לה הכסף בינואר.

כשמכניסים לך קבוצה כמו קרשיאקה או דרושפקה או אלבא ברלין או שטרסבורג שמביאות אפס הכנסות מזכויות שידור, זה אומר שמכבי מסבסדת את הקבוצות האלה והכסף של מכבי שנכנס מזכויות שידור הולך אליהן. אם באיירן רוצים לעשות קבוצת כדורסל שתשחק ביורוליג, שיביאו ספונסר ויעמידו תקציב נורמלי וקבוצה אטרקטיבית. מה שקורה בפועל זה שאין להם אוהדים, הם לא מכניסים כסף מזכויות שידור ואין להם ספונסר גדול. באיירן מעמידה תקציב של שקל וחצי והתקציב הזה מכוסה בחלקו הגדול ע"י היורויג מההכנסות שקבוצות כמו מכבי יוצרות. כל זה בתקווה ש"יום אחד" הפרוייקט הזה יתפוס גובה (לא ברור לי למה שמישהו בגרמניה ירצה לשלם כסף לראות חבורה של אמריקאים מצחיקים חוטפים בראש ביורוליג), אבל זה אף פעם לא באמת תופס גובה. זה ממשיך לדרוך במקום ולשאוב משאבים מהיורוליג.

מה זה משנה מי הספונסרית הראשית ביורוליג? איזה ערבויות יש לך שקארשיאקה לא תתפרק שוב ותפסיק לשלם כמו לפני שנתיים? איזה ערבויות יש לך שהאוליגרך של דרושאפקה לא יברח באמצע העונה שמו שנהוג בטורקיה? איזה קהל בכלל יש לקבוצה הזו? איזה אולם יש לה? להכניס 4 קבוצות טורקיות זה לעשות צחוק מהליגה הזו. אם ג'ורדי לא יספיק עם השחיתויות ויעבוד ליצור ליגה שקופה עם קריטריונים ברורים והקבוצות הכי טובות, היורוליג תלך בדרך של פיב"א ופשוט תיעלם. הז לא יעבוד לאורך זמן שהקבוצות החזקות מסבסדות קבוצות חלשות שנהנות להישאר חלשות.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יוני 2015, 07:48

רוי , לבאיירן יש תקציב שקל וחצי ? היא כל עונה מעלה את התקציב בצורה הדרגתית ויש לה היום תקציב קצת יותר נמוך משל מכבי . הגרמניות היום ו במיוחד אלבא , מביאות יותר קהל ממכבי . בכלל הכדורסל בגרמניה בתנופה בשנים האחרונות . עם כל הכבוד לירושלים , אף אחד לא מבטיח לנו שאורי אלון לא יגמור כמו אגייר...
התורכית נמדדות לפי התקציב שהן מעמידות וקרשיאקה זכתה באליפות גם אז לא הייתה הרבה ברירה .
הקבוצה היחידה שיש לי ספק לגביה זאת שטרסבורג . אבל לפני ים יש עוד קבוצות רוסיות או ספרדיות שמגיע להן להיכנס
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2015, 08:12

yzafrir כתב:רוי , לבאיירן יש תקציב שקל וחצי ? היא כל עונה מעלה את התקציב בצורה הדרגתית ויש לה היום תקציב קצת יותר נמוך משל מכבי . הגרמניות היום ו במיוחד אלבא , מביאות יותר קהל ממכבי . בכלל הכדורסל בגרמניה בתנופה בשנים האחרונות . עם כל הכבוד לירושלים , אף אחד לא מבטיח לנו שאורי אלון לא יגמור כמו אגייר...
התורכית נמדדות לפי התקציב שהן מעמידות וקרשיאקה זכתה באליפות גם אז לא הייתה הרבה ברירה .
הקבוצה היחידה שיש לי ספק לגביה זאת שטרסבורג . אבל לפני ים יש עוד קבוצות רוסיות או ספרדיות שמגיע להן להיכנס

באיירן מביאה קהל? הם הביאו בקושי 5,000 צופים ליורוליג, וזה כשהם מוכרים כרטיסים ב- 10 יורו. תקציב קצת יותר נמוך משל מכבי? אתה רציני? הם מחזיקים בסגל של שחקנים ב- 200 אלף דולר. הם לא מעלים שוב תקציב. הצליחו לנצח בקושי שני משחקים בשלב המוקדם, וגם זה בנס. זו קבוצה מצחיקה שעושה סיבוב על היורוליג ולא תורמת כלום.

מה הקשר עכשיו לאורי אלון? ירושלים זו הקבוצה היחידה באירופה?

מה שווה התקציב על הנייר של הקבוצות הטורקיות אם הן לא משלמות ומתפרקות באמצע העונה? לא מספיק בושות היו עם גלא בעונה שעברה?

ג'ורדי סתם קובר את היורוליג עם הקבוצות האלה. לא יכול להיות שקבוצה תיכנס ליורוליג ותעמיד תקציב של 4 מליון יורו שרובו בא מזכויות שידור וספונסרים של הקבוצות הגדולות. קבוצה שנכנסת ליורוליג צריכה להביא כסף מהבית, לא לעשות סיבוב על הגב של מכבי. אם באיירן רוצים יורוליג שיביאו 10 מליון יורו מהכדורגל או מאיזה ספונסר ויעמידו קבוצה נורמלית. שטרסבורג? כנ"ל. אני לא מבין מה הולך פה, אבל השיטה הזו לא עובדת לטובת מכבי. היה עדיף עוד קבוצה ספרדית שלפחות הייתה מכניסה כסף בזכויות שידור.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 יוני 2015, 08:51

רוי, דבר ראשון אני מסכים שהיורוליג לא בוחרת נכון.
בסה"כ שיטת הרשיונות היא בעייתית, אלא שהבעיה האמיתית היא הWC. היורוליג חייב לבחור טוב יותר את הקבוצות הנוספות.

לגבי ממוצעי צופים, אז דווקא הגרמניות והטורקיות מצטיינות בכך. אלבא עם מעל עשרת אלפים צופים בממוצע, באיירן עם קצת מעל 6000,
פנר עם קרוב ל12, גלא מעל 7 ואפס מעל 6. הרוסיות תמיד נמצאות בתחתית הרשימה.

לגבי תקציב... באיירן לא שיחקו השנה ביורוליג, אבל בשנה שעברה התקציב שלהם היה 11 מליון יורו. אני חושב גם שהאחוז שהולך לתקציב
שחקנים, גבוה יותר מזה שהולך במכבי, ככה שלא בטוח בכלל שהתציב שלהם קטן יותר משל מכבי (מזכיר לך ששיחקו שם הלפרין ורייס).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2015, 09:08

jol9 כתב:רוי, דבר ראשון אני מסכים שהיורוליג לא בוחרת נכון.
בסה"כ שיטת הרשיונות היא בעייתית, אלא שהבעיה האמיתית היא הWC. היורוליג חייב לבחור טוב יותר את הקבוצות הנוספות.

לגבי ממוצעי צופים, אז דווקא הגרמניות והטורקיות מצטיינות בכך. אלבא עם מעל עשרת אלפים צופים בממוצע, באיירן עם קצת מעל 6000,
פנר עם קרוב ל12, גלא מעל 7 ואפס מעל 6. הרוסיות תמיד נמצאות בתחתית הרשימה.

לגבי תקציב... באיירן לא שיחקו השנה ביורוליג, אבל בשנה שעברה התקציב שלהם היה 11 מליון יורו. אני חושב גם שהאחוז שהולך לתקציב
שחקנים, גבוה יותר מזה שהולך במכבי, ככה שלא בטוח בכלל שהתציב שלהם קטן יותר משל מכבי (מזכיר לך ששיחקו שם הלפרין ורייס).

למה אתה אומר שבאיירן לא שיחקו השנה ביורוליג? שיחקו והביכו את עצמם. הנה הסגל שלהם (תתעלם ממקאלב שהגיע לחודש):

http://www.euroleague.net/competition/t ... ubcode=MUN

זה לא סגל של 11 מליון יורו וגם לא סגל של 4 מליון יורו. זה סגל מצחיק שאין לו שום סיכוי להתחרות ביורוליג. באיירן מחלקת כרטיסים בכמעט חינם ומביאה 6,000 צופים? זה אומר הכל על המועדון הזה.

אין לי בעיה עם פנר, אבל איזה אוהדים יש לדרושפקה או קרשיאקה? איזה אולמות יש להם? יש תחושה שמצד אחד, ג'ורדי רודף אחרי כל מיני קבוצות שלא באמת רוצות לעשות מאמץ להיות תחרותיות כמו באיירן ושטרסבורג, ומצד שני, קבוצות הזויות כמו דרושפקה וקרשיאקה נכנסות בצורה לא ברורה כשברור שזה ייגמר בזה שהן יפשטו רגל ולא ישלמו לשחקנים שלהן, פשוט כי ככה עושים בטורקיה.

מי שסובלת מכל ההחלטות התמוהות האלה זה דבר ראשון מכבי, כי היא מסבסדת את כל הקבוצות האלה שלא אמורות לשחק ביורוליג. היורוליג צריכה לעבור רפורמה ניהולית. היא צריכה להיות ליגה של הקבוצות הכי חזקות באירופה שעומדות בקריטריונים ברורים (אולם, קהל, הכנסות וכו'), כשאחד מהם הוא תקציב שחקנים של לפחות 7 מליון יורו (אולי אפשר לעשות חריג לקבוצות מיוגוסלביה שלעבר). התפקיד של היורוליג זה לא "לפתח שווקים" בצורה מלאכותית, אלא לתת לשוק להתפתח בעצמו ופשוט לתת לקבוצות הטובות ביותר לשחק. זה מה שכולם רוצים.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 30 יוני 2015, 09:42

אגב, החל מעונה הבאה או עוד שנתיים כל קבוצה תקבל את ההכנסות שלה ישירות וזה לא יחולק בממוצע בין הקבוצות כך שההכנסות של מכבי יעלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2015, 09:52

rc4991 כתב:אגב, החל מעונה הבאה או עוד שנתיים כל קבוצה תקבל את ההכנסות שלה ישירות וזה לא יחולק בממצוע בין הקבוצות כך שההכנסות של מכבי יעלו

האיום של פיב"א מתחיל להשפיע. ברגע שג'ורדי יפסיק לחלק כסף שלא שלו, מהר מאוד תראה קבוצות כמו באיירן ובאמברג ושטרסבורג וססארי ושאר הקקיוניות נעלמות להן מהנוף של היורוליג. נמאס כבר מכל הטרמפיסטיות האלה. מי שאין לו כסף ואין לו קהל ולא מעניין אף אחד שלא ישחק ביורוליג, בטח שלא על חשבון מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2015, 13:56

אני מקווה, שהבנתי נכון.
אם כן, אז היורוליג יחלק לקבוצות כסף עבור כל ניצחון (בסגנון ליגת האלופות). אבל לא כתוב כמה.
כן כתוב, שיהיה בונוס על זכייה ביורוליג בסך 1 מיליון יורו

http://www.sportando.com/en/cups/eurole ... uture.html
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 יוני 2015, 17:20

אנטיץ' רשמית בפנר, 2+1
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 יוני 2015, 17:23

Holiday_Armadillo כתב:אנטיץ' רשמית בפנר, 2+1

לא מתרשם ממנו יותר מדי
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2015, 17:57

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 יוני 2015, 17:57

felix_r כתב:

רק חסר שהוא נועל VANS
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2015, 20:39

סאשה ג'ורג'ביץ' מונה רשמית למאמן פאו. סאני בצ'ירוביץ' העוזר :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יוני 2015, 20:50

סאני בוי, חה. אני עוד זוכר איך כל קיץ קודי היה מזכיר אותו כרכז שחייב להגיע למכבי ואף פעם הוא לא הגיע.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2015, 20:51

אדגר פו כתב:סאני בוי, חה. אני עוד זוכר איך כל קיץ קודי היה מזכיר אותו כרכז שחייב להגיע למכבי ואף פעם הוא לא הגיע.

נכון! :laugh1
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי dod » 01 יולי 2015, 11:42

קורי היגינס שהיה מלפפון חתם בצסק"א

http://www.cskabasket.com/news/?id=14442&lang=en
dod

הודעהעל ידי אדגר פו » 01 יולי 2015, 11:47

זילזלו בו פה, שחקן לא רע בכלל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 יולי 2015, 18:18

כי הוא חתם בצסק"א או כי ראית אותו משחק? לא הייתי קופץ למסקנות לשום צד כל עוד לא צופים בשחקן כזה או אחר באופן עקבי.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים