המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:כנראה שניהם הרוגים.
אירוע חמור ביותר שעלול לגרום להתקלחות משמעותית בזירה
איך?
אני לא צריך להסביר לך דברים כאלו.
Holiday_Armadillo כתב:הדרוזים משרתים את המדינה ואני מניחה שרובם עדיין נאמנים לחלוטין אבל בסוף היום מתברר שהדרוזים לא שונים מהערבים של רמאללה
לינץ'? זה הכי ברברי שיש
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הדרוזים משרתים את המדינה ואני מניחה שרובם עדיין נאמנים לחלוטין אבל בסוף היום מתברר שהדרוזים לא שונים מהערבים של רמאללה
לינץ'? זה הכי ברברי שיש
הדרוזים במג'דל שמס משרתים רק את אסד.
jol9 כתב:סיפור הזוי. רע מאוד לישראל.
אני מסכים עם רוי, יש כאן קצת איבוד פרופורציה של כל הנוגעים בדבר. מי שרוצה ללכת לסוריה וליהלחם, מוזמן בכיף (כמובן הכרטיס
הוא רק לכיוון אחד)..
זאת תקרית מאוד לא נעימה, אבל גם בישראל כדי שיתחילו להיות חכמים ולא צודקים. מה יוצא לנו מהטיפול בפצועים האלה?
וספציפית בהקשר הזה עם הדרוזים.. אתם רואים שזה על סף התלקחות, אז למה להביא אותם לכאן בכלל?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:סיפור הזוי. רע מאוד לישראל.
אני מסכים עם רוי, יש כאן קצת איבוד פרופורציה של כל הנוגעים בדבר. מי שרוצה ללכת לסוריה וליהלחם, מוזמן בכיף (כמובן הכרטיס
הוא רק לכיוון אחד)..
זאת תקרית מאוד לא נעימה, אבל גם בישראל כדי שיתחילו להיות חכמים ולא צודקים. מה יוצא לנו מהטיפול בפצועים האלה?
וספציפית בהקשר הזה עם הדרוזים.. אתם רואים שזה על סף התלקחות, אז למה להביא אותם לכאן בכלל?
בלי לפרט יותר מדי, לא מעט.
מי שחושב שישראל עושה את זה מטעמים הומניטריים, טועה בגדול.
Holiday_Armadillo כתב:צבע אדום עוטף עזה
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:צבע אדום עוטף עזה
מה חדש?
יום אחרי צוק איתן התרעתי שלא יעבור זמן רב עד שיחזרו הטפטופים. רוב הפורום חלק על דעתי.
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:צבע אדום עוטף עזה
מה חדש?
יום אחרי צוק איתן התרעתי שלא יעבור זמן רב עד שיחזרו הטפטופים. רוב הפורום חלק על דעתי.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:צבע אדום עוטף עזה
מה חדש?
היה ברור שזה יחזור בשלב כזה או אחר. השאלה היחידה הייתה מתי.
אני לא חושב שאף אחד האמין שצוק איתן היה יותר מאיזה סבב לחימה נוסף בסדרה ארוכה. ההישג הגדול של צוק איתן הוא הדיבורים עם חמאס על רגיעה ארוכת טווח. אם זה יקרה, בשילוב של פתיחת מעבר רפיח, המצבע היה שווה את זה.
שמואל1 כתב:כל הסכם שלא כולל פירוז הרצועה לא יעזור בכלום.
הרגיעות האלו לא שוות כלום, כי הטפטופים ממשיכים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים