11 אוקטובר 2011, 21:43
11 אוקטובר 2011, 21:45
עלמה צהובה כתב:חבר'ה, כל הכבוד למכבי. תענוג![]()
גלעד שליט חוזר הביתה!!!
כבר לא האמנתי....
11 אוקטובר 2011, 21:46
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הם שרים את זה רק שהמתאזרחים משחקים, כנראה שבשבילם יהודי עם אמא יהודייה הוא לא מספיק ישראלי...
כי ג'יימי ארנולד לא שיחק אצלם
והוא בכלל לא יהודי....
נראה לי שארנולד נחשב לישראלי מבחינתם רק כשעבר אליהם, כשהיה במכבי הוא היה זר בעיניהם
11 אוקטובר 2011, 21:48
jol9 כתב:האמת שהקהל של מגדל הוא קהל נפלא. כל מה שאני רואה ממנו זה עידוד מטורף וקפיצות קופיות פר אקסלנס... משום מה זה קורה
תמיד כשמכבי מובילה ב-20-25 הפרש 2 דקות לסיום המשחק, אבל כנראה שככה הם אוהבים את זה...
לגבי הישראלים והזרים - אני מכלל לא מתייחס לצבועים האלה. הם היחידים שיש להם "יומרות" גם באירופה, והם בונים קבוצות עם 6 זרים.
אז מה הם רוצים בדיוק ממכבי?
11 אוקטובר 2011, 21:49
jol9 כתב:עלמה צהובה כתב:חבר'ה, כל הכבוד למכבי. תענוג![]()
גלעד שליט חוזר הביתה!!!
כבר לא האמנתי....
אין ספק שזה הכי חשוב.
ד"א, יונית לוי קצת אכלה אותה היום. אמנם התחתנה עם עידו, אבל איך היא פיספסה את יום השידורים הזה???![]()
11 אוקטובר 2011, 21:52
jol9 כתב:האמת שהקהל של מגדל הוא קהל נפלא. כל מה שאני רואה ממנו זה עידוד מטורף וקפיצות קופיות פר אקסלנס... משום מה זה קורה
תמיד כשמכבי מובילה ב-20-25 הפרש 2 דקות לסיום המשחק, אבל כנראה שככה הם אוהבים את זה...
לגבי הישראלים והזרים - אני מכלל לא מתייחס לצבועים האלה. הם היחידים שיש להם "יומרות" גם באירופה, והם בונים קבוצות עם 6 זרים.
11 אוקטובר 2011, 21:53
עלמה צהובה כתב:jol9 כתב:עלמה צהובה כתב:חבר'ה, כל הכבוד למכבי. תענוג![]()
גלעד שליט חוזר הביתה!!!
כבר לא האמנתי....
אין ספק שזה הכי חשוב.
ד"א, יונית לוי קצת אכלה אותה היום. אמנם התחתנה עם עידו, אבל איך היא פיספסה את יום השידורים הזה???![]()
:
לא רק זה, גם חלק מהאורחים חתכו לעבודה ישר בהתחלה לפי הדיווח![]()
אבל דווקא מתאים לה להתחתן ביום כזה שכולם יזכרו, לא?
איך שלא יהיה, מזל טוב גם לה ולעידו. זוג חמוד.
11 אוקטובר 2011, 21:55
rc4991 כתב:jol9 כתב:האמת שהקהל של מגדל הוא קהל נפלא. כל מה שאני רואה ממנו זה עידוד מטורף וקפיצות קופיות פר אקסלנס... משום מה זה קורה
הם עודדו כדי לא להראות את החולשה והאכזבה שלהם מהמשחק
11 אוקטובר 2011, 21:58
Holiday_Armadillo כתב:עלמה צהובה כתב:jol9 כתב:עלמה צהובה כתב:חבר'ה, כל הכבוד למכבי. תענוג![]()
גלעד שליט חוזר הביתה!!!
כבר לא האמנתי....
אין ספק שזה הכי חשוב.
:
לא רק זה, גם חלק מהאורחים חתכו לעבודה ישר בהתחלה לפי הדיווח![]()
אבל דווקא מתאים לה להתחתן ביום כזה שכולם יזכרו, לא?
איך שלא יהיה, מזל טוב גם לה ולעידו. זוג חמוד.
זאת הייתה מתנת החתונה של רוני דניאל לזוג הטרי
11 אוקטובר 2011, 22:00
הפיצוי של יונית הוא השידור של החזרה עצמה של גלעד ושל החיבוק עם ההורים והאחים.
אולי גם ראיון בלעדי עם גלעד.
11 אוקטובר 2011, 22:03
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת אם מישהו שם לב,אבל בנוסף ל-17 נקודות של סמית' הוא גם הוריד 7 ריבאונדים..הפיצוי של יונית הוא השידור של החזרה עצמה של גלעד ושל החיבוק עם ההורים והאחים.
טפו טפו טפו רק שלא יוציאו לנו עוד ארון מהרכב בשידור חי..
11 אוקטובר 2011, 22:04
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת אם מישהו שם לב,אבל בנוסף ל-17 נקודות של סמית' הוא גם הוריד 7 ריבאונדים..הפיצוי של יונית הוא השידור של החזרה עצמה של גלעד ושל החיבוק עם ההורים והאחים.
11 אוקטובר 2011, 22:04
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת אם מישהו שם לב,אבל בנוסף ל-17 נקודות של סמית' הוא גם הוריד 7 ריבאונדים..הפיצוי של יונית הוא השידור של החזרה עצמה של גלעד ושל החיבוק עם ההורים והאחים.
אל תחשבי על זה אפילו!!
11 אוקטובר 2011, 22:06
11 אוקטובר 2011, 22:07
11 אוקטובר 2011, 22:10
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת אם מישהו שם לב,אבל בנוסף ל-17 נקודות של סמית' הוא גם הוריד 7 ריבאונדים..הפיצוי של יונית הוא השידור של החזרה עצמה של גלעד ושל החיבוק עם ההורים והאחים.
נראה לך שישחררו 1000 מחבלים בשביל ארון??
אף אחד שם לא טיפש. הם שמרו על גלעד טוב טוב, והוא יגיע למשפחה שלו על הרגליים.
11 אוקטובר 2011, 22:11
11 אוקטובר 2011, 22:12
rc4991 כתב:מכבי השנה קבוצת התקפה נהדרת,ועוד לחשוב איך היא תיראה עם לאנגפורד
11 אוקטובר 2011, 22:15
11 אוקטובר 2011, 22:20