itai7 כתב:מה עם טיוס המלעיז?, בנתיים שקט מהגזרה שלו.
יש לו חוזה של חצי מליון במכבי. אני ממש לא בטוח שהוא יוכל למצוא חוזה שיהיה יותר טוב בחוץ.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:מה עם טיוס המלעיז?, בנתיים שקט מהגזרה שלו.
roy1000 כתב:itai7 כתב:מה עם טיוס המלעיז?, בנתיים שקט מהגזרה שלו.
יש לו חוזה של חצי מליון במכבי. אני ממש לא בטוח שהוא יוכל למצוא חוזה שיהיה יותר טוב בחוץ.
אדגר פו כתב:מדוע, חנוש? במקרה הזה מכבי תוכל להחזיר לטיוס על עונה שעברה וליבש אותו 2 משחקים על כל משחק אחד שהוא כן משחק.
חנו'ש כתב:אדגר פו כתב:מדוע, חנוש? במקרה הזה מכבי תוכל להחזיר לטיוס על עונה שעברה וליבש אותו 2 משחקים על כל משחק אחד שהוא כן משחק.
והוא בתמורה יחזיר למכבי בכך שבמשחק שהוא ישחק הוא ישבור איזו ציפורן שנייה לפני ויהיה לא כשיר למשך חודשיים
אדגר פו כתב:חנו'ש כתב:אדגר פו כתב:מדוע, חנוש? במקרה הזה מכבי תוכל להחזיר לטיוס על עונה שעברה וליבש אותו 2 משחקים על כל משחק אחד שהוא כן משחק.
והוא בתמורה יחזיר למכבי בכך שבמשחק שהוא ישחק הוא ישבור איזו ציפורן שנייה לפני ויהיה לא כשיר למשך חודשיים
זה או ציפורן או עדשה שעפה באלגנטיות ומשביתה אותו תוך כדי משחק, טוב שהוא לא לובש פאות.
חנו'ש כתב:האמת שאם טיוס יישאר בסוף נראה לי שזה מה זה ידפוק את מכבי שלא מצפים לזה.
גם כלכלית וגם מקצועית אין להם כרגע צורך בו.
טיוס ואמבקווה זה די אותו דבר ומכיוון שרוצים להביא עוד סנטר, אני לא רואה את טיוס מוכן למלא פונקציה של סנטר שלישי שיסכים לפירורי דקות בליגה.
זה גם לא ראוי ולא הגיוני, הוא עשה דבר או שתיים במכבי כדי להיות ראוי ליותר מזה.
הסנטר השלישי צריך להיות מישהו זול ובלי חשיבות גבוהה יותר מידי כמו רותבארט או משהו בסגנון.
alex30 כתב:אני בטוח שהוא ימצא קבוצה ב500K, מכבי גם יכולה "לוותר", על דמי השחרור, אם באמת תחליט להיפטר מטיוס.
טויס בוודאי מאוכזב קשות, אם בדיוק לפני שנה הוא היה על גג העולם, יכול היה לקבל חוזה מטורף, ומכבי השאירה אותו(די בכוח), אז היום כלום חזרו לקרקע, והבינו שטיוס אחרי הכל שחקן מאוד מאוד מוגבל.. צר לי על טיוס(או שלא))), אבל אילו החיים.
חנו'ש כתב:אדגר פו כתב:חנו'ש כתב:אדגר פו כתב:מדוע, חנוש? במקרה הזה מכבי תוכל להחזיר לטיוס על עונה שעברה וליבש אותו 2 משחקים על כל משחק אחד שהוא כן משחק.
זה או ציפורן או עדשה שעפה באלגנטיות ומשביתה אותו תוך כדי משחק, טוב שהוא לא לובש פאות.
דווקא כשהעדשה יוצאת לו הוא קולע טוב יותר...
שפשוט ישים אותה הפוכה, זה מאוד מציק ושורף בעין ואז זה אחלה תירוץ למה לא לשחק חודשיים.
החציל האצטקי כתב:5: פבראני, אמבקווה, אלטיט
4: מקלין, פניני, שגב
3: סמית׳, לנדסברג
2: פארמר, יבזורי, לאומי
1: מקל, רוצ׳סטי, אוחיון
עזבו רגע את השמות הספציפיים ונתייחס לפורמט: סגל של 14 שחקנים ו-6 זרים.
בכל משחק ליגה ישב בחוץ שחקן ישראלי (מעל גיל 25: פניני/לנדסברג/יבזורי/מקל/אוחיון) ושחקן זר.
שני הצעירים ה״בכירים״ יותר הם שחקני פנים כך שעל פניו גם גיא יכול לשבת בצד כחלק מהרוטציה הזאת.
ביורוליג כל הסגל הבכיר נרשם.
זה נשמע סביר בסך הכל לאור הטראומה שמכבי חטפה השנה מהפציעות והעייפות.
החציל האצטקי כתב:5: פבראני, אמבקווה, אלטיט
4: מקלין, פניני, שגב
3: סמית׳, לנדסברג
2: פארמר, יבזורי, לאומי
1: מקל, רוצ׳סטי, אוחיון
עזבו רגע את השמות הספציפיים ונתייחס לפורמט: סגל של 14 שחקנים ו-6 זרים.
בכל משחק ליגה ישב בחוץ שחקן ישראלי (מעל גיל 25: פניני/לנדסברג/יבזורי/מקל/אוחיון) ושחקן זר.
שני הצעירים ה״בכירים״ יותר הם שחקני פנים כך שעל פניו גם גיא יכול לשבת בצד כחלק מהרוטציה הזאת.
ביורוליג כל הסגל הבכיר נרשם.
זה נשמע סביר בסך הכל לאור הטראומה שמכבי חטפה השנה מהפציעות והעייפות.
Holiday_Armadillo כתב:אני בעד פבראני על חשבון ראדוליצה
אם הוא בריא אז מקבלים גבוה נייד עם קליעה רכה
אני צריכה קצת שינוי אווירה אחרי סופו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים