MTA2311 כתב:felix_r כתב:מה שהכי מבאס אותי, זה שאני יודע, שמקל יחתום ופארמר דווקא לא...
לדעתי אף אחד מהם לא יחתום
גם לדעתי. אנחנו אוכלים את הלוקשים האלה כבר עשור.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:felix_r כתב:מה שהכי מבאס אותי, זה שאני יודע, שמקל יחתום ופארמר דווקא לא...
לדעתי אף אחד מהם לא יחתום
alex30 כתב:מדהים שיש כאן אנשים שמייחסים לגל מקל יכולות של שחקן מעבר לסביר, ושמים אותו ואת פארמר באותה הנשימה.
"לדעתי אף אחד מהם לא יחתום", כאילו שאם רק מקל יחתום, זו חצי נחמה.
גל מקל ורצסטי, לא יביאו את מכבי לשום כלום, בדיוק כמו שהם לא הביאו את נגני גורוד, מעבר לטופ16.
לקבל את פארמר+מקל, זה מעולה.
לקבל רק את פארמר זה בסדר גמור.
לקבל רק את מקל? זו כבר בדיחה.
roy1000 כתב:לא יודע תרגיל מסריח או לא, אבל מכבי לא פתאום מנחיתים פה שחקנים במליונים. אני לא קונה את זה, בטח אחרי ששיחררו את רנדל בגלל כמה מאות אלפים ואת פארגו. הרי אם יש מליונים בשביל פארמר, לא כבר היו משאירים את פארגו במקום לשלם לו פיצוי? אני ממש אל קונה את הסיפורים האלה.
alex30 כתב:מדהים שיש כאן אנשים שמייחסים לגל מקל יכולות של שחקן מעבר לסביר, ושמים אותו ואת פארמר באותה הנשימה.
"לדעתי אף אחד מהם לא יחתום", כאילו שאם רק מקל יחתום, זו חצי נחמה.
גל מקל ורצסטי, לא יביאו את מכבי לשום כלום, בדיוק כמו שהם לא הביאו את נגני גורוד, מעבר לטופ16.
לקבל את פארמר+מקל, זה מעולה.
לקבל רק את פארמר זה בסדר גמור.
לקבל רק את מקל? זו כבר בדיחה.
אדם כתב:roy1000 כתב:לא יודע תרגיל מסריח או לא, אבל מכבי לא פתאום מנחיתים פה שחקנים במליונים. אני לא קונה את זה, בטח אחרי ששיחררו את רנדל בגלל כמה מאות אלפים ואת פארגו. הרי אם יש מליונים בשביל פארמר, לא כבר היו משאירים את פארגו במקום לשלם לו פיצוי? אני ממש אל קונה את הסיפורים האלה.
לא שיחררו את רנדל כדי לחסוך ,אם כל הכבוד חתכו אותו ביחס תועלת למחיר ובסגלל שמבחינה מקצועית זה לא ה4 שמכבי רוצה ,הוא 4 שמבחינה מקצועית תקע את מכבי בקונספט שהם מעונינים,אם כל האהבה אליו ,אבל ממש לא כדי לחסוך ,הרי אמבקאווה בדיוק באותו שכר שלו ,מכבי חששו מהמחלה של רנדל שתתפרץ או תגרום לא לא לשחק אבל זה לא בא כדי לחסוך ,יש הרבה דברים נגד ההנהלה הזאת אבל בנתים העונה לפחות הם מנסים לעשות משו .
לגבי פארגו מבחינה מקצועית מכבי רצתה לחתוך אותו ,לא אהבו את צורת המשחק לא אהבו את שפת הגוף ,איפה יש פה חסכון אם בסוף מביאים שחקן באותו כסף וגם משלמים לפארגו פיצוי.
אנחנו תמיד נכנסים בהנהלה בנתים בואו נחכה ,כי קורים דברים טובים .
Roni1 כתב:אז הוא הביע נכונות לשחק במכבי, גם היינס הביע נכונות להשתפר.
מדהים איך עברנו מ״על סף חתימה״ ל״הביע נכונות״, מחר מתחיל שלב הגישושים בין הצדדים?
אדם כתב:roy1000 כתב:לא יודע תרגיל מסריח או לא, אבל מכבי לא פתאום מנחיתים פה שחקנים במליונים. אני לא קונה את זה, בטח אחרי ששיחררו את רנדל בגלל כמה מאות אלפים ואת פארגו. הרי אם יש מליונים בשביל פארמר, לא כבר היו משאירים את פארגו במקום לשלם לו פיצוי? אני ממש אל קונה את הסיפורים האלה.
לא שיחררו את רנדל כדי לחסוך ,אם כל הכבוד חתכו אותו ביחס תועלת למחיר ובסגלל שמבחינה מקצועית זה לא ה4 שמכבי רוצה ,הוא 4 שמבחינה מקצועית תקע את מכבי בקונספט שהם מעונינים,אם כל האהבה אליו ,אבל ממש לא כדי לחסוך ,הרי אמבקאווה בדיוק באותו שכר שלו ,מכבי חששו מהמחלה של רנדל שתתפרץ או תגרום לא לא לשחק אבל זה לא בא כדי לחסוך ,יש הרבה דברים נגד ההנהלה הזאת אבל בנתים העונה לפחות הם מנסים לעשות משו .
לגבי פארגו מבחינה מקצועית מכבי רצתה לחתוך אותו ,לא אהבו את צורת המשחק לא אהבו את שפת הגוף ,איפה יש פה חסכון אם בסוף מביאים שחקן באותו כסף וגם משלמים לפארגו פיצוי.
אנחנו תמיד נכנסים בהנהלה בנתים בואו נחכה ,כי קורים דברים טובים .
felix_r כתב:חנו'ש כתב:כשאומרים שפארמר הביע נכונות לשחק כאן, זה הכי פסימי שיש.
זה כאילו לומר: "כן, מכבי זה מועדון גדול ונהדר, ותל אביב זו אחלה עיר ובגדול היה לי ממש נחמד כאן ואין סיבה שאני לא ארצה לשחק במכבי, אבל אז ראיתי מה מציעים לי.... אז כן, עקרונית אני אשמח לשחק במכבי, אבל אל תצחיקו אותי עם הסכומים"
פשוט פארמר גדל בתרבות אחרת. הוא לא יכול לומר "יאללה עזבו אותי בשקט יא מפגרים! נראה לכם שאני אבוא לשחק אצלכם בחצי מחיר? מה אני ערבי?" אז הוא עונה בצורה מנומסת
alex30 כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:כשאומרים שפארמר הביע נכונות לשחק כאן, זה הכי פסימי שיש.
זה כאילו לומר: "כן, מכבי זה מועדון גדול ונהדר, ותל אביב זו אחלה עיר ובגדול היה לי ממש נחמד כאן ואין סיבה שאני לא ארצה לשחק במכבי, אבל אז ראיתי מה מציעים לי.... אז כן, עקרונית אני אשמח לשחק במכבי, אבל אל תצחיקו אותי עם הסכומים"
פשוט פארמר גדל בתרבות אחרת. הוא לא יכול לומר "יאללה עזבו אותי בשקט יא מפגרים! נראה לכם שאני אבוא לשחק אצלכם בחצי מחיר? מה אני ערבי?" אז הוא עונה בצורה מנומסת
יש איזה קבוצה שמוכנה לתת לפאמר 3M? ))). המחיר הראלי של פאמר הוא לכל היותר 2M, וה1.5 לא מאוד רחוק משם. אם פארמר מוכן לנסות את מזלו בסין, אולי ייתקל בהצעה יותר נדיבה.
בקיצור אשמח לראות כמה יקבל פארמר בעונה הבאה.
roy1000 כתב:alex30 כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:כשאומרים שפארמר הביע נכונות לשחק כאן, זה הכי פסימי שיש.
יש איזה קבוצה שמוכנה לתת לפאמר 3M? ))). המחיר הראלי של פאמר הוא לכל היותר 2M, וה1.5 לא מאוד רחוק משם. אם פארמר מוכן לנסות את מזלו בסין, אולי ייתקל בהצעה יותר נדיבה.
בקיצור אשמח לראות כמה יקבל פארמר בעונה הבאה.
אני מאמין שיש כמה קבוצות שילשמו לו בטווח של 1.5-2 מליון ואולי אפילו קצת יותר. זה לךא ריאלי לסכומים שמכבי יכולה להציע.
אדגר פו כתב:במכבי דנים בעניין השכר של פארמר. פארמר אמור להרוויח כמיליון וחצי דולר נטו, והמיסוי על ישראלי יביא לכך שהעלות שלו עשויה להגיע ללמעלה מ-3.3 מיליון דולר ברוטו (לפי מדרגה של 50 אחוז מס). אם יירשם כזר, עלותו תהיה כ-2.4 מיליון דולר (לפי מדרגה של 25 אחוז מס). בפער הזה ניתן להבין מדוע מכבי תרצה להחתים גם את גל מקל, אם תבחר לרשום את פארמר כזר.
במקביל, הצהובים ממתינים גם לתשובה של אלכס טיוס בנוגע למימוש אופציית היציאה שלו מהחוזה במכבי תל אביב.
וואלה
alex30 כתב:אדגר פו כתב:במכבי דנים בעניין השכר של פארמר. פארמר אמור להרוויח כמיליון וחצי דולר נטו, והמיסוי על ישראלי יביא לכך שהעלות שלו עשויה להגיע ללמעלה מ-3.3 מיליון דולר ברוטו (לפי מדרגה של 50 אחוז מס). אם יירשם כזר, עלותו תהיה כ-2.4 מיליון דולר (לפי מדרגה של 25 אחוז מס). בפער הזה ניתן להבין מדוע מכבי תרצה להחתים גם את גל מקל, אם תבחר לרשום את פארמר כזר.
במקביל, הצהובים ממתינים גם לתשובה של אלכס טיוס בנוגע למימוש אופציית היציאה שלו מהחוזה במכבי תל אביב.
וואלה
שמעת במקרה שעולים חדשים משלמים מס מופחת???? אפשר לרשום את פארמר בתור ישראלי, ללא הבדל משמעותי מבחינת מיסוי.
אדגר פו כתב:במכבי דנים בעניין השכר של פארמר. פארמר אמור להרוויח כמיליון וחצי דולר נטו, והמיסוי על ישראלי יביא לכך שהעלות שלו עשויה להגיע ללמעלה מ-3.3 מיליון דולר ברוטו (לפי מדרגה של 50 אחוז מס). אם יירשם כזר, עלותו תהיה כ-2.4 מיליון דולר (לפי מדרגה של 25 אחוז מס). בפער הזה ניתן להבין מדוע מכבי תרצה להחתים גם את גל מקל, אם תבחר לרשום את פארמר כזר.
וואלה
יוסי22 כתב:alex30 כתב:אדגר פו כתב:במכבי דנים בעניין השכר של פארמר. פארמר אמור להרוויח כמיליון וחצי דולר נטו, והמיסוי על ישראלי יביא לכך שהעלות שלו עשויה להגיע ללמעלה מ-3.3 מיליון דולר ברוטו (לפי מדרגה של 50 אחוז מס). אם יירשם כזר, עלותו תהיה כ-2.4 מיליון דולר (לפי מדרגה של 25 אחוז מס). בפער הזה ניתן להבין מדוע מכבי תרצה להחתים גם את גל מקל, אם תבחר לרשום את פארמר כזר.
וואלה
שמעת במקרה שעולים חדשים משלמים מס מופחת???? אפשר לרשום את פארמר בתור ישראלי, ללא הבדל משמעותי מבחינת מיסוי.
מאיפה הבאת את זה ?
או שהוא בוחר להירשם כישראלי ויקבל נקודות זיכוי של עולה חדש שזה פחות או יותר תקציב שבועי לפיצוחים ומשלם מס מלא כישראלי לכל דבר .
או שהוא נרשם כזר ומשלם מס של זר אבל לא זכאי להירשם כישראלי .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים