מילוס כתב:אני לא בטוח שהבנתי..
לא נגעתי ביכולת או הסביבה, והסיטואציה עם ארויו היא ההיפך המוחלט.
פארמר היה מצוין גם בפילזן וגם בדארושאפקה, תהיתי למה למרות זאת - אף אחד לא קופץ עליו, ואם הם יודעים משהו שאנחנו לא. למשל אופי בעייתי, קריסה תחת לחץ, צמיחה הפוכה של שיערות בנחיר שמאל, או דברים אחרים ומפתיעים שיצוצו לנו בעיתוי הכי גרוע (החודשיים שלו במכבי הם לא תמיד מספיק זמן כדי להבחין).
תראה , שנה שעברה בחרו בגארד אמריקאי שיוביל את הקבוצה ושכל הביצים מונחים בסל שלו , על מי הימרו? על שחקן שלא שיחק עונה שלמה , על השחקן שעלה הכי הרבה בסגל , לא פציעות , לא עבירות משמעת , כלום , שחקן שהרוויח מליונים פשוט ישב על הספסל ולא שיחק , ומכבי לקחו אותו כשחקן הכי חשוב להם , אם מכבי הלכו על החלטה כזאת , ההחתמה של פארמר היא הרבה יותר מושכלת , ושום כתב אוהד הפועל כמו דובי פיק , או מאמנים טורקיים שאין להם מושג בהתנהלות מול שחקנים , ישכנעו אותי אחרת , יש דברים ששחקן משדר כלפי חוץ שמיד נקלטים אצל אוהדים , אם פארגו שידר "אני ואפסי עוד" , ומרירות על הספסל , שלא לדבר על שחצנות מופגנת וזלזול בחברים שלו בקבוצה עוד מהמשחק הראשון , אזי הספיקו לי 3 משחקים , שראיתי את פארמר כדי לקבוע שמה שהוא משדר כלפי חוץ זה בדיוק ההפך ממה שפארגו משדר , זה "קלאסה" אחרת של שחקן.