felix_r כתב:אדם כתב:אני לא מבין מה יש בפבראני,כן שחקן נחמד ,אבל עבר פציעה ומוכן לסכומים של לינהראט ,הרי שחקנים הם לא טיפשים הם נילחמים על כל שקל ,הוא יודע כנראה דברים שאנחנו לא ,והוא מרגיש את עצמו ,אם זה לשנה מילא ,אז הוא אומר אני אתן שנה ושנה הבאה אחרי שיראו אקבל חוזה גדול ,אבל אם זו חתימה לשנתים מראש יש פה משו מסריח.
לגבי מקל,כל אחד יודע שהבן אדם פרינססה ולא מוכן להילחם ולהוכיח את עצמו ,הרי רק פה הוא עושה את הפוזה שלו ,באנביאי הוא כמו דג בניזני גם ,רק פה הוא מרשה לעצמו ,כל פעם שיש צורך ללחימה או להוכיח את עצמו הוא מוותר וזה מוזר כי הוא יש לו תכונות של שחקן מקצוען שמתאמן ומשתפר .
מכבי ממש רוצה אותו וזה כי שנה הבאה יש מצב שפארמר לא פה.
אני מקווה שהשכל של מקל יתישר ,אין לו אופציות שום קבוצת אנביאי לא תיגע בו וגם באירופה לא ברמות שהוא מחפש ,מקווה שיבוא אליננו למרות שיש צורך אצלנו ל2 ולא ל1.
מישו ראה את הכתבה של פיק?איזה המצאות איזה ליכלוכים והכנסות .
זה כאילו אני אכתוב כתבה ואכניס בה מלא משפטים מהראש שלי כאילו מישו באמת אמר את זה וכאילו זה באמת נכון ,נהיה כתב עלוב סוג ז ,כתב רכילות ועקיצות.
לא הבנתי רוצסטי הוא ילדה קטנה? הוא רוצה לזכות בתארים או לבלבל בשכל,בתארים זוכים שיש כמה שחקנים טובים לא 1 ,לא הבנתי ארון גקסון או דה קולו או תאודוסיץ?מישו מהם כועס שהביאו עוד רכזים ,זה פשוט בדיחה ,פרי דמיונו של דובי ,להיפך הם שמחים.
בקיצור כתבה וכתב עלוב
אל תקח כל קישקוש של דיוויד פיק האדום כתורה מסיני
להיפך פליקס זה מה שאני אומר ,זה נאמר בציניות .
המגמתיות של פיק מעליבה את עצמו ,לפחות ישארו לו אוהדי ירושלים שיהנו לקרוא אותו ,זה פשוט כתבות חסרות מקצועיות רק רכילות ותסיסה.
הרי זה ברור לכל ואני חוזר על זה שוב שאין אפילו חצי אחוז שמה שנאמר שם נכון ,כל שחקן רוצה לשחק אם שחקנים טובים ולדעת שיש לו היזדמנות לזכות בתארים.