Maccabikid כתב:asafb96 כתב:לא טוב? הייתי מת לראות עוד משחקים קשים בליגה, לאשקו ודומתיה הרבה פחות מעניינים אותי מאשר מכבי - פאו..
אם כי אחרי שני המשחקים בגביע צ'אנס כנראה שבאמת הם טובות יותר מהליגה רק שמכבי פשוט לא מתקרבת בכלל לשתיהם..
משחקים קשים ומעניינים יהיו השנה. ממש לא בא לי עוד 2 משחקים, שכולל גם טיסות בין לבין, ועוד קבוצה, אולי הקבוצה היחידה, שיכולה לקחת את התואר ממכבי. סתם נראה לי מיותר..
הליגה האדיראטית טובה מהליגה הישראלית, בלי צל של ספק. מכבי כמובן גדולה על 2 הליגות האלה, מה רק שבאדריאטית אין את חוק ה4 זרים, ואפשר להכין את הקבוצה ברצינות, ויהיו גם כמה משחקים מעניינים..
עד למשחקים בגביע צ'אנס היתרון היחידי שראיתי זה מגבלת 4 הזרים שלא קיימת שם..
בנוסף עוד 2 משחקים זה מה שישנה לך בין עומס לאי עומס? נו באמת.
מה הקשר? אמרתי שזה מה שישנה את עניין העומס מקצה לקצה? זה פשוט יוסיף קצת עומס. לא רציני, אבל עוד 2 משחקים, ועוד טיסות. סתם מיותר
כי בסופו של דבר, זה שהם יכנסו לליגה לא יתרום לנו כלום, כלום לא נרוויח מזה. אז למה לרצות שיגיעו? זה רק יוסיף עוד עומס (גם עם הוא מזערי ביותר).
בנוסף, כמו שאמרתי, הם יגיעו לדעתי כפייבוריטים מולנו, ויכולים לקחת את התואר. אם בלעדיהם אנחנו פייבוריטים ברורים, וקשה לראות קבוצה שיכולה לקחת לנצח, עכשיו נצטרך לעבוד קשה מאוד.