ת'רד המלפלפונים V4: ריצ'י הנדריקס מועמד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים V4: פבראני על סף חתימה, באביט מועמד?

הודעהעל ידי צ'שר » 08 יולי 2015, 16:38

Holiday_Armadillo כתב:
צ'שר כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
צ'שר כתב:בואו לא נעשה מההחתמה הצפויה שלו מה שהיא לא. הוא הולך להיות שחקן 11/12 בסגל ביורוליג, ושחקן 10 בליגה +-. יחסית לכזה דבר לא חושב שאפשר לבקש יותר משחקן של ממוצעים כאלה בVTB. אם הוא מוחתם זה החתמה נהדרת לדרישות התפקיד...

זה אומר שאסור לדבר עליו או על המשחק שלו? אסור להשכיל טיפה לגבי שחקן שאולי יגיע הנה?

למה אתה כועס?

ברור שמותר. פשוט דיברת על החסרונות שלו וזה ברור ששחקן שמגיע לכאן בתור שחקן רוטציה שולי יהיה עם יותר חסרונות מיתרונות כי אחרת הוא לא היה בא כשחקן רוטציה שולי... במקרה שלו אני חושב שאם משווים אותו לג'ק כהן שזה בערוך אותו מעמד - הוא עדיף בהרבה, לפחות לפי המספרים בליגה חזקה הרבה יותר.

הדבר היחידי שאני אגיד על מה שרשמת זה שאני בחורה

אוקיי אז למה את כועסת. יותר טוב? :)
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2015, 16:41

צ'שר כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
צ'שר כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
צ'שר כתב:בואו לא נעשה מההחתמה הצפויה שלו מה שהיא לא. הוא הולך להיות שחקן 11/12 בסגל ביורוליג, ושחקן 10 בליגה +-. יחסית לכזה דבר לא חושב שאפשר לבקש יותר משחקן של ממוצעים כאלה בVTB. אם הוא מוחתם זה החתמה נהדרת לדרישות התפקיד...

זה אומר שאסור לדבר עליו או על המשחק שלו? אסור להשכיל טיפה לגבי שחקן שאולי יגיע הנה?

למה אתה כועס?

ברור שמותר. פשוט דיברת על החסרונות שלו וזה ברור ששחקן שמגיע לכאן בתור שחקן רוטציה שולי יהיה עם יותר חסרונות מיתרונות כי אחרת הוא לא היה בא כשחקן רוטציה שולי... במקרה שלו אני חושב שאם משווים אותו לג'ק כהן שזה בערוך אותו מעמד - הוא עדיף בהרבה, לפחות לפי המספרים בליגה חזקה הרבה יותר.

הדבר היחידי שאני אגיד על מה שרשמת זה שאני בחורה

אוקיי אז למה את כועסת. יותר טוב? :)

אני לא כועסת אבל מה הודעה המקורית שלך משתמע שאין מה לנסות להכיר אותו השחקן כי זה לא משנה ואני לא מסכימה
אני אוהבת להכיר את כל השחקנים שהקבוצה גם אם הם שחקנים של קצה ספסל ובשביל זה יש את הפורום
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 08 יולי 2015, 16:46

אדם כתב:
roy1000 כתב:איזה חוזה ב- NBA? כמעט כל הסגלים כבר סגורים. יש לפניו ברשימה עוד לפחות 10 גארדים. הוא לא הולך לקבל שום חוזה וגם הוא יודע את זה.

תגיד רוי אתה קורא מה שאני כותב???
אני אמרתי עשרות פעמים שאין לו שום סיכוי להשיג חוזה,ואמרתי שהוא חי בפנטזיה.
אבל יש לו רצון מה הבעיה בזה??בין רצון למציאות יש הבדל.

אני קורא. הפנטזיה הזו כבר לא יכולה להתקיים. כמעט כל הקבוצות לפחות 13 מתוך 15 המקומות בסגל שלהן. זו עובדה שגם פנטזיונר לא יכול להתווכח איתה. הוא גם לא יכול להתווכח עם העובדה שיש לפחות 7 רכזים פנויים שילכו לפניו (וחלק מהם יישארו בחוץ) - ג'רמי לין, אנדרה מילר, אלכסיי שבד, ג'אמיר נלסון, נוריס קול, איש סמית' וויל ביינום.
הסיכוי שלו למצוא קבוצה ב- NBA הוא אפס וגם הוא יודע את זה. זה סתם משחק שהוא משחק.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 08 יולי 2015, 18:30

שמואל1 כתב:גם מילאנו וקאזאן בעקבות גל מקל
פרט למכבי תל אביב והפועל ירושלים, מתברר כי גם הקבוצות מאיטליה ורוסיה בעקבות הגארד ומעוניינות לצרפו. מילאנו תשחק בעונה הבאה ביורוליג למרות שהודחה בחצי גמר הפלייאוף האיטלקי
http://sports.walla.co.il/item/2870950

הניחוש שלי שמקל ישחק במילאנו. הם קבוצה שהביעו בו התעניינות גם בעונה שעברה, משחקים ביורוליג ובעצם אחרי החתמת פארמר אני לא חושב שמקל יבחר לשחק בת"א.
סמל אישי של המשתמש
toja27

Re: ת'רד המלפלפונים V4: פבראני על סף חתימה

הודעהעל ידי toja27 » 08 יולי 2015, 18:37

צ'שר כתב:
Holiday_Armadillo כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.193052.html

לא חושבת שהוא יחתום
זאת דעתי

יש פה משהו מזור. מצד אחד לוק באביט, מצד שני בריאן רנדל. הם שחקנים שונים לגמרי שמועמדים לאותה עמדה.. או שאחד המקורות משקר או שמכבי לגמרי מבולבלת ובונה בלי שום חשיבה. אני אישית חושב שבאביט ודומיו יכולים להתאים רק אם מביאים שחקן פוסט אפ קלאסי, מקלין זו אופציה טובה לסמול בול אבל לא בטוח שלמעבר לזה. בעקרון למכבי יש כרגע 5 שחקנים שהחלק הדומננטי במשחק שלהם זה הקליעה שלהם ל-3, ועוד שחקן (פארמר) שהוא אמנם לא קלעי אבל קולע מצויין משם. בשביל מה אנחנו צריכים עוד שחקן שקולע שלשות? באמת שהקונספט היחידי שיכול להתאים במקרה כזה זה איזה זהו סט של 4 בחוץ ו-1 בפנים... אולי שבאמת מכבי רוצה ללכת לקונספט של גולדן סטייט עם שחקני פיקאנדרול טובים שכולם קולעים שלשות.

האמת גם מקלין שהוא מועמד שונה מרנדל ומסטרץ' פור . אני חושב שמכבי עדיין לא סגורה על איזה 4 הם רוצים להביא. אם הייתה סגורה, מקלין כבר היה אמור לחתום. זה יוצא שהם שיחררו את רנדל, ניהלו משא ומתן מתקדם עם מקלין ופתאום יש שמועות שהם מחפשים 4 עם קליעה ועכשיו רנדל שוב מועמד. כולם שחקנים בסגנון שונה. מה אפשר להבין מכאן אלא שמכבי לא ממש סגורה על עצמה בעמדה 4?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2015, 18:38

toja27 כתב:
פרט למכבי תל אביב והפועל ירושלים, מתברר כי גם הקבוצות מאיטליה ורוסיה בעקבות הגארד ומעוניינות לצרפו. מילאנו תשחק בעונה הבאה ביורוליג למרות שהודחה בחצי גמר הפלייאוף האיטלקי

הניחוש שלי שמקל ישחק במילאנו. הם קבוצה שהביעו בו התעניינות גם בעונה שעברה, משחקים ביורוליג ובעצם אחרי החתמת פארמר אני לא חושב שמקל יבחר לשחק בת"א.

בשורה התחתונה, אם מקל היה רוצה לשחק פה הוא היה יכול לחתום לפני חודש, לפני שבועיים והיום
הוא כנראה (חחחחחחחחחח ''כנראה'') פשוט לא רוצה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: ת'רד המלפלפונים V4: פבראני על סף חתימה

הודעהעל ידי toja27 » 08 יולי 2015, 18:40

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:
jol9 כתב:
חנו'ש כתב:למה צריך לבחור בין רנדל למקלין?
אם האיזרוח של פארמר יש לנו כרגע 3 זרים חתומים בלבד, כלוצר בהנחה שיחתימו 6 זרים כמו בדר"כ יש מקום לעוד 3.
למה לא רנדל + מקלין + פבראני?? (בתוספת הילד הרוסי כגבוה חמישי)
קו גבוהים של רנדל-מקלין-פבראני-אמבקווה נראה לי קטלני למדי, כאשר מידי פעם גם פניני או סמית' יכולים להפציע שם בשביל קצת קליעה.
תחשבו על דקות מסוימות של רנדל ואמבקווה ביחד, מי יוכל להיכנס לנו לצבע מי?? (למרות שהתקפית אולי לא הכי מבריק)

זה גם לא נראה לי יותר מידי יקר, חוץ מהמס של רנדל ואולי מקלין.

תודה על המחמאה, אבל אני כבר לא ממש ילד, וממש לא מספיק גבוה בשביל להיות סנטר.
מה שכן, אני מוכן בהחלט להיות נער פוסטר תמורת 200 אלף דולר נטו זעומים. גם ככה מבזבזים מלא כסף על כל מיני שטויות, לפחות
אני אהיה חבר טוב בחדר ההלבשה, וגורם חיובי וחסר אגו, ואני מבטיח תמיד להראות נכונות להשתפר.
אני גם מתחייב להגיד שכל ניצחון מול עפולה הוא לא מובן מאליו, ופעם בחודש לעשות בייביסיטר לילדים של דני...

מי דיבר עליך?? אני בכלל התכוונתי לפליקס!! (הוא גם יותר זול...) :beee
ולדני יש ילדים?? :cry3 לפחות יש המשך לשושלת....

אגב, יש מצב שפיני הותיר אחריו משהו מתורת הגזע שלו?? מה נסגר עם הסגל הזה שהולך להיות על טהרת הגזע הלבן??

פליקס אכן יותר זול, אבל פליקס ממש לא חבר טוב בחדר ההלבשה. גם מקצועית פליקס לא מתאים. אחרי פליקס תתגעגעו להיינס מאוד מהר.
התחרות שלי במגזר ברוסי היא מול טוז'ה, ושם יש לי יתרון של נסיון.

יוני שלא תעז להכניס אותי לנבחרת האולסטאר שלכם שמוזכרים תמיד כשרוצים להשוות לשחקנים "הטובים" ביותר שמשחקים במכבי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 08 יולי 2015, 18:42

Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:

בשורה התחתונה, אם מקל היה רוצה לשחק פה הוא היה יכול לחתום לפני חודש, לפני שבועיים והיום
הוא כנראה (חחחחחחחחחח ''כנראה'') פשוט לא רוצה

זה כבר ברור שמכבי היא לא הפנטזיה שלו. אבל גם ההתנהלות שלו עם הפועל ירושלים למשל לא בדיוק משדרת התלהבות. אם פארמר לא היה חותם במכבי לדעתי מקל היה חותם כאן. אני חושב שהחתמת פארמר משנה את התמונה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי צ'שר » 08 יולי 2015, 18:42

הסרטון של לוק באביט עבר לראש העמוד... אומר משהו או שממש משעמם להם שם בספורט 5?
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 08 יולי 2015, 18:42

לא יאומן איך שחקן ממוצע מצליח להפוך את עצמו לאיזה סופר סטאר בלי שום סיבה , אפילו יוגב כבר הוכיח את עצמו יותר ביורוליג עם אותה סידרה נגד פאו , מה שכמה דקות עלובות באנ בי איי עושות ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2015, 18:43

צ'שר כתב:הסרטון של לוק באביט עבר לראש העמוד... אומר משהו או שממש משעמם להם שם בספורט 5?

אצלי האתר עדיין בקריסה :laugh1
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 08 יולי 2015, 18:44

צ'שר כתב:הסרטון של לוק באביט עבר לראש העמוד... אומר משהו או שממש משעמם להם שם בספורט 5?

אני אפילו לא מצליח להכנס לאתר שלהם עדיין... :rolleyes
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2015, 18:44

מקאדו 3 כתב:לא יאומן איך שחקן ממוצע מצליח להפוך את עצמו לאיזה סופר סטאר בלי שום סיבה , אפילו יוגב כבר הוכיח את עצמו יותר ביורוליג עם אותה סידרה נגד פאו , מה שכמה דקות עלובות באנ בי איי עושות ...

הלפרין עשה על זה קריירה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 יולי 2015, 18:45

Holiday_Armadillo כתב:

אם כבר תקלות טכניות, מה נסגר עם הדף הלבן אחרי שליחת הודעה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2015, 18:46

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אם כבר תקלות טכניות, מה נסגר עם הדף הלבן אחרי שליחת הודעה?

מוזר שזה כמעט ולא קורה לי בפורום שכונה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 08 יולי 2015, 19:02

אם הסרטון של לוק באביט עבר לראש הדף זה אומר חתימה כנראה ,זה מה שקרה באותו יום אם פארמר וכמה דקות אחרי היתה החתמה של פארמר.
אדם

הודעהעל ידי צ'שר » 08 יולי 2015, 19:03

אדם כתב:אם הסרטון של לוק באביט עבר לראש הדף זה אומר חתימה כנראה ,זה מה שקרה באותו יום אם פארמר וכמה דקות אחרי היתה החתמה של פארמר.

או שפשוט אין להם שום דבר אחר לשים שם...
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2015, 19:04

אדם כתב:אם הסרטון של לוק באביט עבר לראש הדף זה אומר חתימה כנראה ,זה מה שקרה באותו יום אם פארמר וכמה דקות אחרי היתה החתמה של פארמר.

אני לא יודעת איך אתם רואים משהו, האתר אצלי לא קיים כבר כמה שעות
רק לא לשכוח שהם שמו סירטון על פבראני ולמרות שהוא מועמד רציני, זה היה לפני כמה ימים וחתימה אין אז..לא להגיע למסקנות על סמך קליפ
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 08 יולי 2015, 19:07

מכבי החליטה להוריד משמעותית את התמיכה בעירוני רמת גן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 08 יולי 2015, 19:08

כן אבל בפבראני לא עלה לראש הסרטונים ,פארמר היה ירד וכמה דקות לפני החתימה עלה שוב ואז ניכנסתי לפה באותו יום .
יש מצב שזה מסמן משו .
לענין הדף הלבן חשבתי זה רק אצלי כל הודעה דף לבן ואז מרענן וזה מציג דף הודעה לשליחה ריק ואני עובר לפורום אוהדים למה זה???
אדם

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], מקאדו 3 ו־26 אורחים