המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:דיוקו מטאטא את הצרפתי כצפוי ב-3 מערכות ..
פדרר מוביל 1-0 במערכות אחרי נקודה מדהימה במשחקון ה-12 שנותנת לו 2 אפשרויות שבירה , הוא מנצל את השנייה ולוקח את הסט 7-5 .
מארי עד עכשיו משחק נהדר בעיקר עם המשחק ההגנתי הכל כך משובח שלו , פדרר עם סרבים מושלמים עד עכשיו לא נותן לו להתקרב במשחקונים שלו , השאלה היא כמה זמן זה יימשך .
MTA2311 כתב:יש! איזה פנומן.
בתכלס, עם איך שהוא נראה בטורניר הזה, גם ניצחון על נובאק זה לא דבר מופרך לחלוטין. קשה לי להאמין שיקרה, אבל זה נראה יותר ריאלי מהפעמים האחרונות.
יאללה רוג'ר. תן לנו עוד אחד וזהו.
jol9 כתב:ממש לא מופרך. נובאק די חלש בטורניר הזה (באופן יחסי כמובן).
לדעתי זה 50-50
יוסי22 כתב:MTA2311 כתב:יש! איזה פנומן.
בתכלס, עם איך שהוא נראה בטורניר הזה, גם ניצחון על נובאק זה לא דבר מופרך לחלוטין. קשה לי להאמין שיקרה, אבל זה נראה יותר ריאלי מהפעמים האחרונות.
יאללה רוג'ר. תן לנו עוד אחד וזהו.
זה הרבה מעבר לניצחונות מבחינתי ומסתבר שלא רק מבחינתי ... זה מדהים איך הקהל היום לא היה בעד השחקן המקומי בחצי גמר, אומנם באופן חריג גם לא הייתה תמיכה מובהקת בפדרר אבל גם לא תמיכה הפוכה .
יש לו טניס שאין ולא היה לאף אחד בסבב , לא יעזור כלום .
יוסי22 כתב:אם פדרר יצליח להביא את הטניס מהרבע והחצי זה שקול לגמרי .
נובאק אומנם שיחק היום רק מול גאסקה אבל נראה טוב מאוד , טניס חד ונקי ... אני תמיד טוען שאפשר לזהות כושר גם מול שחקני דרג שני .
פדרר לדוגמה מהרגע הראשון של הטורניר הזה מתקתק את המשחקים כמו שעון שוויצרי , קשה לפספס את זה וגם נובאק בחצי העלה את הרמה באופן משמעותי .
אני יוצא מנקודת הנחה שנובאק יביא את הטניס הכי טוב שלו כי אין מעמד גדול יותר מגמר ווימבלדון , אצל פדרר זה כבר תלוי ביום ובמצב רוח .. אני יכול רק לקוות .
לגבי שנה שעברה זה נגמר בגמר במערה חמישית , אי אפשר לקרוא לזה חסר סיכוי בשום צורה ...
אבל כן , לפדרר מומלץ מאוד לקחת את הראשונה ולנסות לגמור ב-3 או ב-4 .. אם זה ילך למערכה חמישית לנובאק יש יתרון משמעותי .
שחף כתב:jol9 כתב:ממש לא מופרך. נובאק די חלש בטורניר הזה (באופן יחסי כמובן).
לדעתי זה 50-50
תגיד, למה נובאק עדיין בשיאו כרגע ורפא נראה היום כמו מרקז היינס של הטניס(בלי לפגוע בו כמובן)? ת'כלס הם באותו גיל
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־0 אורחים