my man כתב:החוזה של לברון הולך לקבל בעונה הבאה יהיה מפחיד...
בערך 30 מליון דולר לעונה, אבל הוא יוכל לקבל רק 4 שנים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:החוזה של לברון הולך לקבל בעונה הבאה יהיה מפחיד...
אחדשיודע כתב:לפי אדריאן ווז'נרווסקי, גארד נבחרת ברזיל ראול נטו (שיחק בספרד בעונה שעברה), חתם ביוטה ל-3 שנים ב-2.8 מיליון דולר לכל התקופה.
Yellow Gute כתב:בעונה האחרונה כספי הרוויח קצת יותר ממיליון דולר.
סה"כ בכל עונותיו בליגה הרוויח קצת יותר משמונה מיליון. לא הרבה, ואפילו מעט הייתי אומר, ביחס לתפוקה שנתן לדעתי.
my man כתב:Yellow Gute כתב:בעונה האחרונה כספי הרוויח קצת יותר ממיליון דולר.
סה"כ בכל עונותיו בליגה הרוויח קצת יותר משמונה מיליון. לא הרבה, ואפילו מעט הייתי אומר, ביחס לתפוקה שנתן לדעתי.
שאלתי כי ראיתי שבוואלה כתבו שכספי היה יכול להרוויח חוזה שהיה "מסדר אותו לכל החיים"...זה פשוט מצחיק/מטריף אותי.. האיש הרוויח 8 מליון דולר ועוד 6 שירוויח בשנתיים הקרובות והוא היה יכול לקבל חוזה שיסדר אותו לכל החיים??? הוא כבר יותר ממסודר! מטריפה אותי תרבות רדיפת הבצע הזו...
my man כתב:כמה היו שווים החוזים של כספי עד העונה?
Yellow Gute כתב:החוזה הקרוב של כספי הוא חוזה יותר סביר ממה שקיבל עד כה, ובטוח מאפיין יותר את תרומתו לקבוצה.
אני לחלוטין חולק על הכתב שטוען שכספי מיהר לחתום ויכול היה לחכות ואולי להשיג חוזה שמן יותר.
כספי מרגיש טוב בסקרמנטו, הוא מחובר לקבוצה ויותר מכך הקהל מחובר אליו. בסה"כ שלושה מיליון לעונה זה כסף לא רע. בטח יותר ממה שיכול היה לקבל באירופה.
roy1000 כתב:Yellow Gute כתב:החוזה הקרוב של כספי הוא חוזה יותר סביר ממה שקיבל עד כה, ובטוח מאפיין יותר את תרומתו לקבוצה.
אני לחלוטין חולק על הכתב שטוען שכספי מיהר לחתום ויכול היה לחכות ואולי להשיג חוזה שמן יותר.
כספי מרגיש טוב בסקרמנטו, הוא מחובר לקבוצה ויותר מכך הקהל מחובר אליו. בסה"כ שלושה מיליון לעונה זה כסף לא רע. בטח יותר ממה שיכול היה לקבל באירופה.
3 מליון זה ברוטו. בנטו זה קצת יותר ממליון וחצי. באירופה הוא יכל לקבל סכומים כאלה.
MTA2311 כתב:ג'ורג' קארל נשאר שם בסוף? אם כן זאת החלטה נכונה שלו.
בכל מקרה, קשה להאמין שכספי יחזור לאירופה מרצונו בשנים הקרובות. לדעתי ינסה לסחוט את הנבא עד שיזרקו אותו.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:ג'ורג' קארל נשאר שם בסוף? אם כן זאת החלטה נכונה שלו.
בכל מקרה, קשה להאמין שכספי יחזור לאירופה מרצונו בשנים הקרובות. לדעתי ינסה לסחוט את הנבא עד שיזרקו אותו.
ואז יחזור לחוזה של איזה 2 מליון יורו ביורוליג, ואח"כ אולי יחזור לסיבוב פרידה במכבי
אחדשיודע כתב:לפי אדריאן ווז'נרווסקי, קארון באטלר (סווינגמן) הוותיק סיכם בסקרמנטו לשנתיים ב-3 מיליון דולר (השנה השניה היא אופציית שחקן). לא הכי טוב לכספי.
Holiday_Armadillo כתב:דרון וויליאמס יהפוך בקרוב לשחקן חופשי ויחתום לשנתיים בדאלאס
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים