המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אין מה לעשות עם ווסטרמן, יש מספיק ישראלים בקבוצה, איפה תכניס אותו? בעונה שעברה למשל היה מקום להכניס אותו, גם דיברתי על זה למיטב זיכרוני. עכשיו מיותר
אחדשיודע כתב:את הידיעה? לא אני.
roy1000 כתב:er79 כתב:אין מה לעשות עם ווסטרמן, יש מספיק ישראלים בקבוצה, איפה תכניס אותו? בעונה שעברה למשל היה מקום להכניס אותו, גם דיברתי על זה למיטב זיכרוני. עכשיו מיותר
לווסטרמן אין מקום ולמקל יש? ווסטרמן לא שחקן יותר טוב ממקל?
צ'שר כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:אין מה לעשות עם ווסטרמן, יש מספיק ישראלים בקבוצה, איפה תכניס אותו? בעונה שעברה למשל היה מקום להכניס אותו, גם דיברתי על זה למיטב זיכרוני. עכשיו מיותר
אל תצחיק נו. יותר טוב ממקל ? אין שחקן עלי אדמות שעונה על ההגדרה הזו
yzafrir כתב:הדבר הטוב בזה שמקל לא מגיע זה שיבזורי יקבל הזדמנות גם ביורוליג , רק טוב יכול לצאת מיזה....
felix_r כתב:yzafrir כתב:הדבר הטוב בזה שמקל לא מגיע זה שיבזורי יקבל הזדמנות גם ביורוליג , רק טוב יכול לצאת מיזה....
לא יצא מזה כלום
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:הדבר הטוב בזה שמקל לא מגיע זה שיבזורי יקבל הזדמנות גם ביורוליג , רק טוב יכול לצאת מיזה....
לא יצא מזה כלום
למה , כי הוא לא יקבל דקות או כי הוא לא ברמה ??
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:את הידיעה? לא אני.
אף אחד לא חתך את ווסטרמן.
בשביל מה סתם להזות?
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אחדשיודע כתב:את הידיעה? לא אני.
אף אחד לא חתך את ווסטרמן.
בשביל מה סתם להזות?
מה? לא הבנתי למה אתה פונה אלי, לא פירסמתי שום דבר על מצבו. תקרא את ההודעות בעמוד הקודם.
roy1000 כתב:er79 כתב:אין מה לעשות עם ווסטרמן, יש מספיק ישראלים בקבוצה, איפה תכניס אותו? בעונה שעברה למשל היה מקום להכניס אותו, גם דיברתי על זה למיטב זיכרוני. עכשיו מיותר
felix_r כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:הדבר הטוב בזה שמקל לא מגיע זה שיבזורי יקבל הזדמנות גם ביורוליג , רק טוב יכול לצאת מיזה....
לא יצא מזה כלום
למה , כי הוא לא יקבל דקות או כי הוא לא ברמה ??
כי הוא לא ברמה
LIAV10 כתב:למה הוא לא במכבי? https://www.youtube.com/watch?v=GNmPtnNZMYQ
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], מרסר, שמוליק ו־26 אורחים