Chen כתב:נציגי מכבי נמצאים בלאס וגאס. אולי ימצאו לנו איזה משהו חביב לעמדה 4.
אוי וויי...

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Chen כתב:נציגי מכבי נמצאים בלאס וגאס. אולי ימצאו לנו איזה משהו חביב לעמדה 4.
Holiday_Armadillo כתב:אני לא רואה בליגת הקיץ משהו נוראי
זה לא הדי-ליג שיש שם שחקנים שמבלים בקבוצות כל השנה, יש שם גם לא מעט שחקנים שנפלטו מקבוצות NBA ואין להם חוזה או שחקנים מאירופה שרוצים להרשים ולצוד את העין של קבוצות NBA
לא אסון גדול שמסתכלים שם
נכון שאין הגנות אבל זה לא אומר שאין שם שחקנים טובים (סת' קרי למשל משחק בליגת הקיץ, סתם דוגמא)
Holiday_Armadillo כתב:אני לא רואה בליגת הקיץ משהו נוראי
זה לא הדי-ליג שיש שם שחקנים שמבלים בקבוצות כל השנה, יש שם גם לא מעט שחקנים שנפלטו מקבוצות NBA ואין להם חוזה או שחקנים מאירופה שרוצים להרשים ולצוד את העין של קבוצות NBA
לא אסון גדול שמסתכלים שם
נכון שאין הגנות אבל זה לא אומר שאין שם שחקנים טובים (סת' קרי למשל משחק בליגת הקיץ, סתם דוגמא)
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא רואה בליגת הקיץ משהו נוראי
לא אסון גדול שמסתכלים שם
בשביל להחתים שחקנים ששיחקו באירופה, לא צריך לנסוע לראות אותם בלאס-וגאס.
Holiday_Armadillo כתב:נראה לי זה פשוט הטיול השנתי לבתי הקזינו תחת מסווה של סקאוטינג
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:נראה לי זה פשוט הטיול השנתי לבתי הקזינו תחת מסווה של סקאוטינג
שוב, כמו בכל שנה, הם יפסידו שם את כל הכסף שהשאירו להחתמת פאוור פורווארד ברמה?
גל גל כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:נראה לי זה פשוט הטיול השנתי לבתי הקזינו תחת מסווה של סקאוטינג
הם לא יפסידו יש את שמעון מזרחי הפוקר פייס
Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:נראה לי זה פשוט הטיול השנתי לבתי הקזינו תחת מסווה של סקאוטינג
ודני ''סופר הקלפים'' פדרמן
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:נראה לי זה פשוט הטיול השנתי לבתי הקזינו תחת מסווה של סקאוטינג
ודני ''סופר הקלפים'' פדרמן
לא יודע אם הוא מספיק חכם.
my man כתב:איזה שחקן טוב הגע אלינו כבר בשנים האחרונות מהליגת קיץ הזו?
קובי כתב:my man כתב:איזה שחקן טוב הגע אלינו כבר בשנים האחרונות מהליגת קיץ הזו?
אם אני לא טועה, וויל ביינום.
felix_r כתב:אני עדיין חושב, שצריכים להביא את פישר (או להחזיר את טיוס) בגלל החוק הרוסי.
על מנת שנוכל לעלות בליגה עם פארמר, רוצ'סטי וסמית' בשלושת העמדות הראשונות, חייבים גבוה ישראלי בכיר אחד לפחות (אם פארמר מקבל דרכון).
ההרכב שלי:
1) אוחיון, פארמר, אור לאומי*
2) רוצ'סטי, יבזורי
3) סמית', לאנדסברג, פניני
4) הרנגודי, איתי שגב*, אלטיט**
5) אמבקווה, פבראני, פישר
* עד 22
** עד 25
סך הכל 14 שחקנים, שבליגה בגלל חוק הצעירים לא ירשמו 2 שחקנים בכירים, וביורוליג לא ירשמו 2 צעירים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], מרסר ו־17 אורחים