המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:טוב מאוד
שחף כתב:דא אני לא חושב שהוא שוחרר בגלל כסף. ליוגב וסילבן שילמו יותר כסף ומכבי בדרך כלל לא משחררת זרים זולים שנותנים תפוקה טובה.
לדעתי יש דברים שאנחנו לא יודעים על המצב הבריאותי שלו מעבר למה שכתוב
שחף כתב:דא אני לא חושב שהוא שוחרר בגלל כסף. ליוגב וסילבן שילמו יותר כסף ומכבי בדרך כלל לא משחררת זרים זולים שנותנים תפוקה טובה.
לברון כתב:מצדי שפדרמן יעשה אנדנדינו ויבחר שחקן רק לא רנדל ההורס קבוצות הזה שמשחקים איתו זה 3 מול 5 פשוט שחקן גרוע.
גם אם הוא היה נותן למכבי כסף לא הייתי לוקח אותו
לברון כתב:מצדי שפדרמן יעשה אנדנדינו ויבחר שחקן רק לא רנדל ההורס קבוצות הזה שמשחקים איתו זה 3 מול 5 פשוט שחקן גרוע.
שחף כתב:אני לא בטוח שרנדל כל כך הרבה יותר טוב מהחבר שלו בחיפה לפני שנה אייק אופייבו והוא בוודאי לא עולה יותר. אתם סתם מתלהבים משחקן שבלט פה השנה על רקע של ערימה של חרא( היינס, סופו של השנה האחרונה, לינהארט, אלכסנדר....)
יש הרבה כישרון בעמדה 4. זה לא עמדת הסנטר
roy1000 כתב:שחף כתב:דא אני לא חושב שהוא שוחרר בגלל כסף. ליוגב וסילבן שילמו יותר כסף ומכבי בדרך כלל לא משחררת זרים זולים שנותנים תפוקה טובה.
וקובאן גם לא יודעים? תהנה עם מלקולם תומאס.
ankram כתב:יש צורך מהותי בשחקן בעמדה 4 שיכול לשחק עם הגב לסל , למשוך עבירות , ובכלל שתחום המחייה שלו יהיה בצבע , שחקן מטרה.
מקלין היה תפור בול על ההרכב הזה של מכבי שיחד עם פאבריני יכולה להעמיד חמשייה ש 4 מתוכה קולעים ב40% ומעלה מהקשת.החמצה.
roy1000 כתב:ankram כתב:יש צורך מהותי בשחקן בעמדה 4 שיכול לשחק עם הגב לסל , למשוך עבירות , ובכלל שתחום המחייה שלו יהיה בצבע , שחקן מטרה.
מקלין היה תפור בול על ההרכב הזה של מכבי שיחד עם פאבריני יכולה להעמיד חמשייה ש 4 מתוכה קולעים ב40% ומעלה מהקשת.החמצה.
מכבי לא רצו לשלם למקלין את מה שהוא דרש. מה גם, שמקלין לא היה נותן לך יותר ממה שרנדל נתן, וזה לא ממש משנה אם קנדל קולע בפוסט אפ הוא שהוא פשוט רץ יותר מהר מכל אחד אחר להתקפה. זה אותן שתי נקודות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־18 אורחים