חנו'ש כתב:יכול להיות שהכל בעצם חלק מתוכנית על של ניקולה להפוך את בנדר לפורוורד הפותח שלנו העונה??
ולפני שנתים, כשפתחנו את העונה עם 0 מספרי 4 בסגל, של מי היית התכנית?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:יכול להיות שהכל בעצם חלק מתוכנית על של ניקולה להפוך את בנדר לפורוורד הפותח שלנו העונה??
felix_r כתב:גל גל כתב:MTA2311 כתב:אתם יכולים לטעון שלנדסברג שחקן לא מספיק טוב, ושמכבי לא הייתה צריכה להחתים אותו, אבל בהתחשב בעובדה שהיא כבר עשתה את זה (ועוד על חוזה מאוד מכובד במונחיה), כל הדיבורים על סווינגמן נוסף מיותרים. אין מקום לדחוף שם סיכה, ואני מקווה שמכבי לא יחזרו על הטעות מהעונה ויחתימו עוד 2-3 במקום 4 נוסף.
עד עכשיו הקיץ הזה היה מצויין (למעט השחרור של רנדל לדעתי). יהיה חבל להרוס\לסכן את זה עם החתמה של סווינגמן במקום 4 נוסף.
ומי יחדור לסל?
גם לאנדסברג חודר טוב.
גם סמית' יודע לחדור בכלל לא רע.
בחייך פליקס בהתקפה מסודרת לאנדסברג לא מסוגל לכדרר מול חודר הוא כן יכול לחדור
בבלאגן שאין סדר ואין שמירה מדוקדקת עליו אבל לא באחד על אחד הכדרור שלו בעיתי וסמית סביר אבל לחדור מול שומר לא היתי בונה על זה , מכבי צריכה גארד נוסף לא יעזור , אל תיפלו שובבטעות הזו של לבנות על כל מיני שלא מסוגלים , פארמר חודר אבל גם לא שיא השיאים , צריך גארד שיוציא אותנו ממצבים וישבור הגנות וייצר יש מאין.
אבל אם כבר שאלת, פארמר הוא סלשר מעולה.
roy1000 כתב:פשוט לא ייאמן שמכבי החזיקה את רנדל על חוזה בחצי משווי השוק שלו ופשוט שיחררה אותו (ועוד שילמה פיצוי). גאונות לשמה.
yzafrir כתב:מקצועית מכבי תמצא שחקן שיחליף אותו ( ביותר כסף כמובן ) אבל השאלה איך השחקן הזה ישתלב חברתית ואיזה מחויבות יהיה לו לקבוצה ולא יברח אחרי עונה אחת...
אדגר פו כתב:לדעתי אין פה שום טעות. עשו פה כנראה הערכה של סיכונים והגיעו למסקנה שזה לא משתלם.
אדגר פו כתב:כן, יש סיכון גדול בקו קדמי שלו עם פבארני.
זה לא רק עניין הפציעות, המחלה הרסה לו לנו את סוף העונה, הוא פשוט לא תיפקד בכמה משחקים בסוף העונה.
אני גם חושב שמקצועית מכבי צריכה ללכת על שחקן מסוג אחר היום, צעיר יותר ,ולהחתים אותו על חוזה ארוך טווח כמו עשתה עם כמה שחקנים העונה.
אדגר פו כתב:העניין עם מקלין לא היה של מחיר, הוא הגיע בעסקת חבילה של 3 שחקנים עם הסוכן הסרבי שלו למילאנו.
אני לא יודע, בשביל זה יש את אנשי המקצוע שיחפשו וימצאו שחקן עם פוטנציאל.
אדגר פו כתב:נו, לא כל שחקן הוא מרקיז היינס כמו שלא כל שחקן הוא טייריס רייס.
roy1000 כתב:אדגר פו כתב:נו, לא כל שחקן הוא מרקיז היינס כמו שלא כל שחקן הוא טייריס רייס.
צודק, יש גם קיינר מדלי ומלקולם תומאס. מציאות בשוק הגבוהים זה משהו שמאוד קשה למצוא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים