felix_r כתב:מי הדביל שרוצה להחזיר את הנדריקס?
כשאתה שואל מי הדביל שרוצה להחזיר אותו, אתה מתכוון רק אלה שיש להם השפעה מקצועית, או גם אוהדים? כי אם זה גם השני אז אני לגמרי אחת מהדבילים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:מי הדביל שרוצה להחזיר את הנדריקס?
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:מי הדביל שרוצה להחזיר את הנדריקס?
כשאתה שואל מי הדביל שרוצה להחזיר אותו, אתה מתכוון רק אלה שיש להם השפעה מקצועית, או גם אוהדים? כי אם זה גם השני אז אני לגמרי אחת מהדבילים
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:מי הדביל שרוצה להחזיר את הנדריקס?
בתור מה?
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:מי הדביל שרוצה להחזיר את הנדריקס?
toja27 כתב:למה הנדריקס לא נתן עונות טובות במכבי?
Number8 כתב:אם הנדריקס מגיע זה חילוש רציני בעמדה 4. הוא לא מתאים לסגנון משחק המהיר של מכבי, ריצות, מתפרצות, הוא לא קולע ממטר והוא פשוט לא נחוץ.
felix_r כתב:toja27 כתב:למה הנדריקס לא נתן עונות טובות במכבי?
מה זה קשור עכשיו? גם ארל וויליאמס נתן עונות טובות במכבי...
יש לנו כבר 2 סנטרים, ולא צריך עוד אחד.
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:למה הנדריקס לא נתן עונות טובות במכבי?
דיברן כאן שהוא לא טוב מקצועית. לדעתי הוא טוב מספיק.
דבר שני, הנדריקס נע בגודל שלו בין 4 ל5.
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:למה הנדריקס לא נתן עונות טובות במכבי?
דיברן כאן שהוא לא טוב מקצועית. לדעתי הוא טוב מספיק.
דבר שני, הנדריקס נע בגודל שלו בין 4 ל5.
לא מתאים מקצועית. זה לא אותו דבר.
שינוע לאן שהוא רוצה. אנחנו לא צריכים אותו.
יש לנו כבר 2 סנטרים ו 0 פאוור פורוורדים, בשביל מה עוד סנטר?
felix_r כתב:toja27 ,
תענה לי על השאלה, מה במשפט הבא אתה לא מצליח להבין?יש לנו כבר 2 סנטרים ו 0 פאוור פורוורדים, בשביל מה עוד סנטר?
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 ,
תענה לי על השאלה, מה במשפט הבא אתה לא מצליח להבין?יש לנו כבר 2 סנטרים ו 0 פאוור פורוורדים, בשביל מה עוד סנטר?
תענה לי על השאלה הזאת
מה אתה לא מבין בזה שאנחנו לא חייבים סטרץ' פור שיודע לקלוע כי יש לנו קבוצה שלמה שיודעת לקלוע כולל הסנטר וחסר לנו גודל ופיזיות?
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 ,
תענה לי על השאלה הזאת
מה אתה לא מבין בזה שאנחנו לא חייבים סטרץ' פור שיודע לקלוע כי יש לנו קבוצה שלמה שיודעת לקלוע כולל הסנטר וחסר לנו גודל ופיזיות?
לא ענית
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 ,
תענה לי על השאלה הזאת
לא ענית
עניתי בשאלה ששאלתי.
toja27 כתב:דרך אגב, אני מתחיל לחשוד שהמשתמש פליקס זה בעצם סוג של תוכנת מחשב. שואלים אותו שאלה והוא ישר מביא מידע וגם ניחן בחוסר יצרתיות שמתאימה מאוד לתוכנות מחשב. צריך לבדוק את זה עם המנהלים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־36 אורחים