MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני צריכה..חוות דעת
לא אכפת לי אם זה לא העצה שאני מעוניינת בה, אני פשוט צריכה אוסף של דעות בשביל שיעשו לי סדר במוח (מקווה שזה לא יגרום להפך)
אז..יש לי עבודה, זה לא חדש
העניין הוא כזה - יש לי אפשרות לקחת הצעת עבודה אחרת שכוללת פחות שעות (כרגע אני פחות או יותר מסביב לשעון) ויותר הזדמנויות מעניינות כמו טיסות עבודה לחו''ל, גם אם זה ל-24-48 שעות
בעבודה שיש לי כרגע אני ''אחראית'' על מחלקה מסויימת אבל אין לי תואר מסויים אלא אני טכנית אחת מהעובדים, אז גם אין לי אפשרות להטיל סמכות, מה שיהיה לי בעבודה השנייה
שתי העבודות הן על חוזה, אז עניין של פחות שעות הוא לא רלוונטי..חוץ מזה שאעבוד פחות וארוויח פחות או יותר את אותו הדבר
תהיה לי גם אפשרות להביא את העבודה הביתה, כאילו..אם כל המסמכים אצלי אני אוכל פשוט לעבוד מהבית פעם בשבוע ככה או משהו כזה
מה שגורם לי להתלבט הוא שני דברים
הראשון הוא שאני עוזבת מקום שאני יודעת במיליון אחוז שמעריכים אותי בו ואף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה במקום השני
השני, וזה אולי המשקלות שהכי מכבידה עליי כרגע, זה שהעבודה היא בעצם דרך לקוח, וזה נראה לי מעשה דיי מסריח לבן אדם שנתן לי הזדמנות כי הוא האמין בי למרות שלא היו לי שום ''מסמכים'' או לימודים
לא נולדתי בעיר, אין לי טבע אופורטוניסטי וכן יש לי סנטימנטים
גם אם אני יודעת שהעבודה השנייה תתאים לי יותר, זה מרגיש לי דבר מסריח לעשות
אני צודקת או לא?
יש לך אפשרות להתפתח ולהתקדם בעבודה הנוכחית?
לאמון שנתנו בך ולהערכה במקום עבודה יש משקל לא מבוטל אבל אם את דורכת במקום האפשרות להתקדם שווה את הסיכון שבשינוי לדעתי
מצד שני אם זה קיים גם בעבודה הנוכחית, גם אם במעט יותר שעות (בהנחה שמדובר במעט ולא ב20% יותר) תרוויחי אותו שכר זה לא שינוי שהייתי עושה מהסיבות שציינת (אמון, הערכה, חצי קלאץ׳ מהלך מלוכלך, לא מעורה מספיק כדי לשפוט באמת)
למקום החדש יש גם branches בחו''ל, ככה שבהמשך יש מצב לרילוקיישן, ואני יודעת שמי שהציע לי את העבודה השנייה עשה את זה כי הוא התרשם ממני כשטיפלתי בו במקום העבודה הנוכחי שלי
בעבודה הנוכחית שלי עובדים עם אנשים מחו''ל, אבל זה מקומי לגמרי
יש דברים שמלהיבים אותי בעבודה החדשה אבל אני חושבת שהדבר שהכי תפס אותי זה עניין השעות
אני נורא מפחדת שאשרוף את עצמי בקצב שאני עובדת בו עכשיו, זה קורה לי לא מעט והסיכויים שזה יקרה פה גבוהים כי שוב, אין לי באמת אפשרות להטיל סמכות על אף אחד אז אני נשארת עם דברים שבמקום אני אמורה לתת לאחרים לעשות אבל אין לי את האפשרות
אני יוצאת מהבית ב-7 בבוקר וחוזרת ב-9 בערב כשאני מבלה את רוב היום במסמכים שאני לא יכולה להרשות לעצמי לחפף בהם, בשלב מסויים זה כבר פוגע באיכות העבודה
אני מרגישה שחלק מזה זה גם באשמת מי שבוחרים להעסיק אצלנו, לעובדים פה יש אופי צעיר כזה, של הדור החדש שלא כל כך אוהב לעבוד
MTA2311 כתב:אני הייתי פותח את זה עם הבוס הנוכחי.
מציג את ההצעה, ושואל איך הוא רואה את העתיד שלך בחברה. מנצל את ההזדמנות כדי להודות לו ולהביע ההערכה על ההזדמנות שנתן לך.
חשבתי על זה, אבל נראה לי (או שזה פחד לא מבוסס) שהוא ייפגע רק מהרעיון שבכלל יש לי הצעה ביד