המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:רק הפציעה של הבחור מפריעה לכם??
אני לא הייתי רוצה בקבוצה שלי שחקן אלים שהיכה את החברה שלו!!
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:רק הפציעה של הבחור מפריעה לכם??
אני בטוח שהיתה סיבה להכאה
בטח יצאה מהמטבח או משהו
אדגר פו כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:רק הפציעה של הבחור מפריעה לכם??
בטח יצאה מהמטבח או משהו
זה מפריע, בלי צחוק.
נדמה לי שבזמנו מכבי פסלה את אחד האחים לבית לברינוביץ' בגלל העניין עם האונס. לא בטוח שזה עובר אצל פדרמן.
MTA2311 כתב:אדגר פו כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:רק הפציעה של הבחור מפריעה לכם??
בטח יצאה מהמטבח או משהו
זה מפריע, בלי צחוק.
נדמה לי שבזמנו מכבי פסלה את אחד האחים לבית לברינוביץ' בגלל העניין עם האונס. לא בטוח שזה עובר אצל פדרמן.
סתם גניבת דעת.
אם הוא היה עולה חצי מיליון יורו, ולא מיליון וחצי, הפדרמנ'ס לא רק היו מחתימים אותו, גם היו מצטרפים אליו לגאנג בנג.
MTA2311 כתב:סתם גניבת דעת.אם הוא היה עולה חצי מיליון יורו, ולא מיליון וחצי, הפדרמנ'ס לא רק היו מחתימים אותו, גם היו מצטרפים אליו לגאנג בנג.
MTA2311 כתב:אדגר פו כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:רק הפציעה של הבחור מפריעה לכם??
בטח יצאה מהמטבח או משהו
זה מפריע, בלי צחוק.
סתם גניבת דעת.
אם הוא היה עולה חצי מיליון יורו, ולא מיליון וחצי, הפדרמנ'ס לא רק היו מחתימים אותו, גם היו מצטרפים אליו לגאנג בנג.
אדגר פו כתב:MTA2311 כתב:אדגר פו כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:רק הפציעה של הבחור מפריעה לכם??
בטח יצאה מהמטבח או משהו
זה מפריע, בלי צחוק.
סתם גניבת דעת.
לא יודע, אני לא בטוח בזה. יש שינוי תפיסה מסויים במכבי לגבי שחקנים כאלו, כמו שרוי אומר זה לא מתכון להצלחה.
כמו שחנוש אומרת, זה עניין תדמיתי שכן חשוב לפדרמן היום, עם כל הציניות שאנחנו מייחסים לו.
אני גם לא רוצה שחקן מכה נשים במכבי.
החציל האצטקי כתב:אני חוזר בי מהדעה הנחרצת לגבי טיילור.
משהו בו נראה לי כמו הכלאה בין בריאן רנדל לדייויד בלו, וזה עושה לי צמרמורת בגוף. יהיה אדיר אם נצליח להביא אותו.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:סתם גניבת דעת.אם הוא היה עולה חצי מיליון יורו, ולא מיליון וחצי, הפדרמנ'ס לא רק היו מחתימים אותו, גם היו מצטרפים אליו לגאנג בנג.
אני לא חושבת.
אתה יודע שלפדרמן חשוב כל הסיפור של מראית עין (להזכיר לך למה הוא העיף את פיני בזמנו למרות שזה אמר לשלם לו מיליון דולר כדי שיישב בבית)
לי אישית זה מאוד מפריע, אני רוצה לעודד את השחקנים שמשחקים בצהוב, איך אני אמורה לעודד פושע וגבר אלים??
rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:אני חוזר בי מהדעה הנחרצת לגבי טיילור.
משהו בו נראה לי כמו הכלאה בין בריאן רנדל לדייויד בלו, וזה עושה לי צמרמורת בגוף. יהיה אדיר אם נצליח להביא אותו.
אני לא אכנס להשוואות (לא הבנתי במה הוא דומה לבלו?) אבל הוא נראה כמו שחקן מעולה עם חדירה ואחד על אחד ברמות גבוהות מאוד
בגלל זה אני אומר שזאת אופציה לא רעה להסיט את סמית' לארבע ביחד עם פאוור פורוורד טוב (בתקווה שזה יהיה רנדל)
השאלה היא אם סמית' או טיילור יסתדרו בהגנה עם מספרי 4
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:אני חוזר בי מהדעה הנחרצת לגבי טיילור.
אני לא אכנס להשוואות (לא הבנתי במה הוא דומה לבלו?) אבל הוא נראה כמו שחקן מעולה עם חדירה ואחד על אחד ברמות גבוהות מאוד
בגלל זה אני אומר שזאת אופציה לא רעה להסיט את סמית' לארבע ביחד עם פאוור פורוורד טוב (בתקווה שזה יהיה רנדל)
השאלה היא אם סמית' או טיילור יסתדרו בהגנה עם מספרי 4
משהו במובים. הסט-שוט ג׳אמפר שלו מלוטש ויפה. עולה טוב לג׳אמפ מכדרור. ספין מוב שמזכיר קצת. אפילו בחדירה.
נראה כמו אחד שיכול להתפתח לקלעי חוץ רצחני באירופה. תחבר לזה את האתלטיות והדיבוק ההגנתי ותקבל הכלאה מעניינת.
שאק ורודמן זה כבר סיפור אחר
מבחינת הסייז ורמת האקטיביות שלו בהגנה הוא מתאים, בטח ליד סמית׳ שטוב בחילופי 3-4. יכול בהחלט לעבוד.
הצרה היא (כרגיל) בריבאונד, אבל טיילור דווקא ריבאונדר התקפה טוב. מצד שני ריבאונד זו המומחיות של שני הסנטרים שלנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google Adsense [Bot], מרסר, עידן ו־24 אורחים