המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:נאור שרון לא מאוד מרשים אותי האמת, למרות התלות של הנבחרת בו.
לפני כמה שנים חשבתי שהוא הולך להיות הדבר הבא בכדורסל הישראלי. עכשיו אני די בטוח שלא ייצא ממנו כלום.
צ'שר כתב:יש אינספור בעיות עם בניית הספורטאים שלנו... אחד המשמעותים הוא המעטפת. הידע של מאמנים בתחומי הכושר הגופני, קרי פיתוח כוח לרבות מתפרץ, מאיץ היפטרופיה וכו הוא אפסי. גם מי שכן מבין קצת יותר מתקשה לבצע אינטגרציה לתוך תכנית האימונים הכללית... היום אין מה לחפש בכדורסל בלי יכולות אתלטיות גבוהות למעט כשרונות באמת נדירים, שגם להם בוא נגיד לא יזיקו יכולות פיזיות גבוהות. יכולות אתלטיות משפיעות על הכל - מן ההגנה ועד הקליעה משלוש.. לא מדבר בכלל על חדירה לסל וכו.
בנוסף, וזה מה שאני מזהה בתור אחד שצפה בלא מעט אימונים אישיים באקדמיה של וינגייט, יש קושי עצוב ממש להבין את המשמעות של הפונקציונאליות של אימון..איך אני מביא לשיפור אמיתי בקונטקסט משחקי ולא משהו שנראה טוב באימון אישי אבל לא משפר שחקנים במיל.
אבל ככה כזה שכל פישר יכול להוציא תעודת מאמן בלי הכשרה מתאימה. במדינות רציניות אי אפשר לאמן ברמות גבוהות ובגילאים מסויימים בלי תואר ראשון בחינוך גופני ותעודת הוראה (בנוסף על התעודת אימון כמובן) או לחלופין תואר במדעי הספורט. ולא שמי שכן הולך ללמוד פה חינוך גופני הוא איזה הצלחה גדולה, כן? אבל לפחות שם לחלק יש פוטנציאל אמיתי להיות מאמנים רציניים בקנה מידה של מדינות ספורט אחרות.
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:נאור שרון לא מאוד מרשים אותי האמת, למרות התלות של הנבחרת בו.
לפני כמה שנים חשבתי שהוא הולך להיות הדבר הבא בכדורסל הישראלי. עכשיו אני די בטוח שלא ייצא ממנו כלום.
לא חושב שיש מישהו שהתרשם יותר מידי משחקן כלשהו בדור הזה, אבל עצם זה שהוא הנהיג את הנבחרת הזאת להישארות בדרג א' זה כבר משהו.
חסר לחבר'ה האלה הרבה דברים בסיסיים, עד עכשיו הם התבססו הרבה יותר על אופי מאשר יכולת בשביל לנצח.
MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:נאור שרון לא מאוד מרשים אותי האמת, למרות התלות של הנבחרת בו.
לא חושב שיש מישהו שהתרשם יותר מידי משחקן כלשהו בדור הזה, אבל עצם זה שהוא הנהיג את הנבחרת הזאת להישארות בדרג א' זה כבר משהו.
חסר לחבר'ה האלה הרבה דברים בסיסיים, עד עכשיו הם התבססו הרבה יותר על אופי מאשר יכולת בשביל לנצח.
בוא נהיה כנים שנייה, ההישארות של הנבחרת בדרג א' לא מעניינת אותי בשום צורה.
אני מסתכל על השחקן הזה, שלפני שנתיים שלוש נחשב לפרוספקט הבא של מכבי, ורואה שחקן ליגה בינוני. לא יותר.
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:נאור שרון לא מאוד מרשים אותי האמת, למרות התלות של הנבחרת בו.
בוא נהיה כנים שנייה, ההישארות של הנבחרת בדרג א' לא מעניינת אותי בשום צורה.
אני מסתכל על השחקן הזה, שלפני שנתיים שלוש נחשב לפרוספקט הבא של מכבי, ורואה שחקן ליגה בינוני. לא יותר.
מה זה שחקן ליגה בינוני? כל שחקן שלא במכבי? כי הוא עדיין יכול להיות שחקן ליגה לא רע בכלל, צריך להזיז כמה רהיטים בראש.
טיקי חוזר כתב:מצחיק שנשפחו המון כספים על אקדמיה ...... בנתיים לא גדל שם אף שחקן ..... עוד יותר מצחיק שאלופה וסגניתה אין אפילו נציג אחד בנבחרת זאת . על איזה מחלקות נוער אדון אלון מדבר ?
טיקי חוזר כתב:חחחחחח אבל אנחנו לא סגנית . אילת סגנית . אחרת כל כותרת היתה שמכבי סגנית האליופה . יש גם דבר חיובי בהפסד לאילת .....
טיקי חוזר כתב:בנתיים דבר אחד ברור - חוק הרוסי בשילוב אקדמיה לא גדלו אפילו שחקן אחד נורמלי . יש כבר יש שחקן אז הוא גדל במח' נואר של מעדונים .... במקום לבזבז מיליונים על אקדמיה היו מחלקים את הכסף למחלקות נוער של מעדונים יהיה עדיף .
my man כתב:טוב נגמר...מה ומתי הטורניר הבא של הנבחרות שלנו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מקאדו 3 ו־11 אורחים