הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

הודעהעל ידי jol9 » 15 יולי 2015, 22:31

החציל האצטקי כתב:תבדוק מספרים. רנדל פחות יעיל משמעותית מול שחקנים גדולים ומאסיביים. רייס, ארצג, בייליצה (שהיה פצוע), מקלין, אפילו וורונטסביץ׳ היו שחקנים שלרנדל היה קשה מאוד להתמודד איתם.
היחיד שרנדל די הצליח לשתק היה ג׳סטין דולמן אבל הבן אדם לא שחקן פנים בשום מובן. גארד של 2.06, לבן ורכרוכי.

אז לפעמים רנדל הצליח לעשות מולם משהו באחד על אחד, להשיג איזו עצירה, לחסום, לחטוף. בסוף השחקנים האלה הגיעו למנה היומית שלהם.
מה שבטוח זה שעם רנדל ואמבקווה כל קבוצה שתביא מולך סוסי יאור של 2.10 ו120 קילו יהיה לך קשה עד לא אפשרי.

אז עכשיו יש לנו את פבראני ואמבקווה ביחד לקייסים האלה, שזו חתיכת הגנה עצבנית.
עכשיו באמת חסר למכבי מישהו שירדוף בפרימטר וישחק חילופים (כמו רנדל)- אבל הנטל ההתקפי שלו בעייתי. האופציות האחרונות שעלו הן אופציות יותר טובות, לפחות לטעמי.

א - פבראני ואמבקווה לא יישחקו ביחד, בדיוק כמו שסופו וטיוס לא שיחקו ביחד
ב - כמה קבוצות יש לך עם סוסי יאור של 2.10 ו120 קילו?
ג - רנדל שחקן הגנה טוב יותר מ-99% מהשחקנים שמכבי יכולה להביא, הוא שחקן התקפה טוב יותר מ70%
מהשחקנים שמכבי יכולה להביא והוא באופן כללי שחקן טוב יותר מ80% מהשחקנים שמכבי יכולה להביא.
אז אין בעיה לנסות ולמצוא את האחד או השניים שיהיו עדיפים על רנדל (לדעתי מקלין היה אחד מהם, אבל
הוא כבר לא רלוונטי), אבל רוב הסיכויים שיגיע לכאן איזה הימור, או שחקן בינוני בהגדרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יולי 2015, 22:34

טיוס וסופו שניהם לא מאיימים אם זה לא מטר מהטבעת. הבעייתיות שלהם לא הייתה הגנתית אלא התקפית, כי טיוס זריז מספיק לצאת למספרי 4.
היתרון עם פבראני הוא שהוא מסוכן כסטרץ׳ 4, ואולי יוכל לתת כמה דקות כאלה עם אמבקווה, אבל אני מסכים איתך שאין יותר מדי מול מי.

לגבי רנדל- נראה. אני הייתי מוכן לוותר על היתרונות ההגנתיים שלו תמורת פורוורד יותר מגוון התקפית שישמור ״רק״ טוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 16 יולי 2015, 03:09

jol9

אבל אתה יודע שהבעיה עם רנדל היא לא רק מקצועית, אלא גם בריאותית. אתה לא יכול לסמוך על שחקן שבכל רגע ללא שום התרעה יכול להיות חולה חודש ולחזור מהמחלה חצי בן אדם. מילא אם היו לנו הרבה שחקנים בעמדה. אבל אתה יודע שפדרמן ג'וניור כבר כמה עונות מנסה לחסוך דווקא בעמדה 4. לפני שנתים התחלנו את העונה ללא מספרי 4 בכלל (אחר כך החתמנו את בלו). גם בעונה החולפת התחלנו רק עם רנדל, ונאלצנו להחתים את אלכסנדר. ותראה עכשיו, כל העמדות כבר חתומות רק לא עמדה 4...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 16 יולי 2015, 03:44

לא רק שמחלה של רנדל היא בעייתית היא גם לא מאפשרת לו לקבלת טיפול תרופתי במקרה של פציעות אחרות .... אולי בשנה שעברה הוא לא נפצע אבל כן חלה והיה כמעט 3שבועות חודש בחוץ . שחזר לא חזר ליכולת שלו .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yzafrir » 16 יולי 2015, 07:08

הידעתם שגם יוגב חולה באותה מחלה ? למה במקרה שלו זה לא מפריעה לאף אחד ובמקרה של רנדל כן ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יולי 2015, 11:42

yzafrir כתב:הידעתם שגם יוגב חולה באותה מחלה ? למה במקרה שלו זה לא מפריעה לאף אחד ובמקרה של רנדל כן ?

כי יוגב ישראלי וצריך אותו ואת רנדל אפשר להחליף
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 16 יולי 2015, 11:53

החציל האצטקי כתב:טיוס וסופו שניהם לא מאיימים אם זה לא מטר מהטבעת. הבעייתיות שלהם לא הייתה הגנתית אלא התקפית, כי טיוס זריז מספיק לצאת למספרי 4.
היתרון עם פבראני הוא שהוא מסוכן כסטרץ׳ 4, ואולי יוכל לתת כמה דקות כאלה עם אמבקווה, אבל אני מסכים איתך שאין יותר מדי מול מי.

לגבי רנדל- נראה. אני הייתי מוכן לוותר על היתרונות ההגנתיים שלו תמורת פורוורד יותר מגוון התקפית שישמור ״רק״ טוב.

חציל, שני סנטרים לא יישחקו אחד ליד השני. זה לא עובד ולא עבד אף פעם.

מה שאתה אומר כאן לגבי רנדל זה מקובל, מה שפחות מקובל בעיני, זה שפתאום מעלים סימני שאלה לגבי היכולות המקצועיות שלו,
בזמן שהוא בערך היה השחקן הכי טוב שלנו העונה, והיחיד (יחד עם דווין) שעוד היה איכפת לו ממה שקורה.

זאת גם התשובה לפליקס - מחלה, העדפה,... כל זה בסדר, רק אל תבואו ותגידו שהוא לא מספיק טוב מקצועית, כי זה לא נכון, וזה מה שמשתמע מהמון
פוסטים בתקופה לאחר ששיחררו אותו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 16 יולי 2015, 11:54

גם כל חולה יש לו תגובות אחרות למחלה שיכול להיות חריפה יותר או פחות. זה לא דבר קבוע.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי felix_r » 16 יולי 2015, 12:00

yzafrir כתב:הידעתם שגם יוגב חולה באותה מחלה ? למה במקרה שלו זה לא מפריעה לאף אחד ובמקרה של רנדל כן ?

כן, כתבו על זה איפשהו.
עד כמה שאני זוכר, אצל יוגב הבעיה פחות חריפה (המחלה הזאת שונה מאוד בין אדם לאדם).

מה שמוזר הוא, זה שהמחלה הזאת היא די נדירה, אבל בכל זאת הצלחנו להביא 2 חולים לסגל של מכבי...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 16 יולי 2015, 12:05

jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:טיוס וסופו שניהם לא מאיימים אם זה לא מטר מהטבעת. הבעייתיות שלהם לא הייתה הגנתית אלא התקפית, כי טיוס זריז מספיק לצאת למספרי 4.

חציל, שני סנטרים לא יישחקו אחד ליד השני. זה לא עובד ולא עבד אף פעם.

מה שאתה אומר כאן לגבי רנדל זה מקובל, מה שפחות מקובל בעיני, זה שפתאום מעלים סימני שאלה לגבי היכולות המקצועיות שלו,
בזמן שהוא בערך היה השחקן הכי טוב שלנו העונה, והיחיד (יחד עם דווין) שעוד היה איכפת לו ממה שקורה.

זאת גם התשובה לפליקס - מחלה, העדפה,... כל זה בסדר, רק אל תבואו ותגידו שהוא לא מספיק טוב מקצועית, כי זה לא נכון, וזה מה שמשתמע מהמון
פוסטים בתקופה לאחר ששיחררו אותו

תראה... אין שחקנים מושלמים (חוץ מפארקר). לכל שחקן יש יתרונות וחסרונות. כשעושים חישוב אם להשאיר שחקן, לוקחים בחשבון את הכל. יכולת מקצועית, בריאות, אופי, הכל.

גם לרנדל יש חסרונות מקצועים שאותם הזכירו. אבל היתרונות שלו עולים בהרבה על החסרונות, ואילו זה היה תלוי אך ורק בצד המקצועי, אני מאמין שהוא היה נשאר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 יולי 2015, 12:19

felix_r כתב:מה שמוזר הוא, זה שהמחלה הזאת היא די נדירה, אבל בכל זאת הצלחנו להביא 2 חולים לסגל של מכבי...

לחברה הכי טובה של אחותי גם יש את המחלה הזו.... חרא של מחלה...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 16 יולי 2015, 12:20

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:מה שמוזר הוא, זה שהמחלה הזאת היא די נדירה, אבל בכל זאת הצלחנו להביא 2 חולים לסגל של מכבי...

החברה שלך גם מועמדת למכבי?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 יולי 2015, 12:21

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:

החברה שלך גם מועמדת למכבי?

לא יפתיע אותי... :tongue3 (והיא חברה של אחותי, לא שלי)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי my man » 16 יולי 2015, 17:49

מתי האימון פתיחה של העונה?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 16 יולי 2015, 19:28

my man כתב:מתי האימון פתיחה של העונה?

בעוד חודשיים, יה מתלהב :cool
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 16 יולי 2015, 19:31

felix_r כתב:
my man כתב:מתי האימון פתיחה של העונה?

בעוד חודשיים, יה מתלהב :cool

שמע הולכת להיות עונה מרתקת לדעתי ואני מת כבר שהיא תתחיל...תן לי אימון, חיובים או אפילו 'ארץ עיר' של הקבוצה ואני אקח את זה כמו עירוי לבחור מעולף...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שחף » 18 יולי 2015, 12:28

jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:תבדוק מספרים. רנדל פחות יעיל משמעותית מול שחקנים גדולים ומאסיביים. רייס, ארצג, בייליצה (שהיה פצוע), מקלין, אפילו וורונטסביץ׳ היו שחקנים שלרנדל היה קשה מאוד להתמודד איתם.
היחיד שרנדל די הצליח לשתק היה ג׳סטין דולמן אבל הבן אדם לא שחקן פנים בשום מובן. גארד של 2.06, לבן ורכרוכי.

אז לפעמים רנדל הצליח לעשות מולם משהו באחד על אחד, להשיג איזו עצירה, לחסום, לחטוף. בסוף השחקנים האלה הגיעו למנה היומית שלהם.
מה שבטוח זה שעם רנדל ואמבקווה כל קבוצה שתביא מולך סוסי יאור של 2.10 ו120 קילו יהיה לך קשה עד לא אפשרי.

אז עכשיו יש לנו את פבראני ואמבקווה ביחד לקייסים האלה, שזו חתיכת הגנה עצבנית.
עכשיו באמת חסר למכבי מישהו שירדוף בפרימטר וישחק חילופים (כמו רנדל)- אבל הנטל ההתקפי שלו בעייתי. האופציות האחרונות שעלו הן אופציות יותר טובות, לפחות לטעמי.

א - פבראני ואמבקווה לא יישחקו ביחד, בדיוק כמו שסופו וטיוס לא שיחקו ביחד
ב - כמה קבוצות יש לך עם סוסי יאור של 2.10 ו120 קילו?
ג - רנדל שחקן הגנה טוב יותר מ-99% מהשחקנים שמכבי יכולה להביא, הוא שחקן התקפה טוב יותר מ70%
מהשחקנים שמכבי יכולה להביא והוא באופן כללי שחקן טוב יותר מ80% מהשחקנים שמכבי יכולה להביא.
אז אין בעיה לנסות ולמצוא את האחד או השניים שיהיו עדיפים על רנדל (לדעתי מקלין היה אחד מהם, אבל
הוא כבר לא רלוונטי), אבל רוב הסיכויים שיגיע לכאן איזה הימור, או שחקן בינוני בהגדרה.

בהחלט יכול להיות שאתה צודק לגבי ההגנה, לגבי ההתקפה הייתי מוריד את זה לאזור ה-50%. אולי אפילו פחות מזה. רנדל הוא שחקן התקפה מוגבל מאוד. בלי קליעה. לא ממש יכול ללכת לסל בכדרור. בלי פוסט אפ
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 18 יולי 2015, 12:38

רנדל קלע העונה 12 נקודות והפורוורדים היחידים שמדורגים מעליו ביורוליג הם ארצג, תומפקינס, קינסי, מקלין,
פרינטזיס ובייליצה.

מכל הרשימה הזאת רק נניח שחקן אחד או שניים היו יכולים להיות רלוונטיים למכבי, ויחד עם עוד 7-8 מועמדים אחרים,
מתקבל בדיוק 70%...

כמובן שזה חישוב פשטני, כי התקפה זה לא רק נקודות, ואין באמת דרך לדעת מי יהיה יותר או פחות טוב, אבל זאת הערכה גסה שלא נראית לי רחוקה מדי
מהמציאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 18 יולי 2015, 15:25

זה חישוב מאוד פשטני. אני מוכן להתערב שמתוך 12 נקודות למשחק חצי זה מהלכים מהתקפות מתפרצות ועד 2-3 בערב מריבאונד ההתקפה. רנדל בסט אופנס שחקן מוגבל מאוד
זה לא כמו נתוני ריבאונד או חסימות שהם נתונים מאוד פשטניים(שחקן שעושה 2 חסימות למשחק הוא חוסם טוב ושחקן שלוקח 10 ריבאונדים בערב הוא ריבאונדר טוב)
שחף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 יולי 2015, 15:30

מסכים עם שחף.

95% מהנקודות שרנדל קלע העונה הן במתפרצות. או שהוא הוליך את הכדור, או שהוא רץ ״ציפור״, או שהוא רץ בכנף וקיבל לדאנק/ליי אפ קלים.
כשחקן התקפת חצי מגרש אין לו כמעט מה למכור, למעט הדריבל שלו (שהוא סביר) מקו השלוש. פוסט-אפ זה לא אופציה וגם לא ג׳אמפ, שהוא מנסה לפעמים וזה נראה מביך.
רנדל נהנה מאוד מסגנון המשחק של מכבי בקטע שכל מה שהוא היה צריך לעשות זה לסיים חזק בטבעת- ואת זה הוא עושה מצויין.

אני הייתי שמח אם מכבי הייתה שמה יד על 4 שהוא מנייה יותר בטוחה בהתקפה מרנדל, ליד שני סימני שאלה בצד הזה בדמות אמבקווה ופבראני.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־10 אורחים