המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:יש לי הרגשה שמכבי יביאו רק שחקן אחרי שפרמאר יעזוב
שחף כתב:זה נשמע מוזר כי לקאזאן יש 4 שחקנים על עמדות 1-2(דומרקנט, גריר, ליידי ומרכוס וויליאמס) ואת קלי מקארתי עם אזרחות רוסית בעמדה 3. למה הם צריכים את לאנגפורד?
שחף כתב:זה נשמע מוזר כי לקאזאן יש 4 שחקנים על עמדות 1-2(דומרקנט, גריר, ליידי ומרכוס וויליאמס) ואת קלי מקארתי עם אזרחות רוסית בעמדה 3. למה הם צריכים את לאנגפורד?
שמואל1 כתב:שחף כתב:שמואל1 כתב:cannon כתב:שמועות מדברות על זה שלאנגפורד בדרך לקאזאן תמורת 800K יורו לעונה אחרי שמכבי לא הצליחה להגיע איתו לעמק השווה לגבי המשכורת...
חבל, פספוס גדול של מכבי. לא רואה אופציה סבירה אחרת בשוק.
מי זה הגמד הזה ולמה אנשים פה קונים מה שהוא אומר???
הגמד התשיעי ידוע כבר מספר שנים כמקור אמין. אומנם הייתה לו איזו נפילה אחת או שתיים בשנה שעברה, אבל כמו שאמרתי הוא בדרך כלל מאוד אמין. אם הוא אומר דבר כזה בביטחון מלא, כנראה שזה נכון.
cannon כתב:ההרגשה שלי היא שזו הנפצה של הסוכן שלו או משהו כזה כדי ללחוץ על מכבי לסיים את המו"מ.
cannon כתב:ההרגשה שלי היא שזו הנפצה של הסוכן שלו או משהו כזה כדי ללחוץ על מכבי לסיים את המו"מ.
יוסי22 כתב:בלי לפגוע ... מי שמאמין לדבר הזה הוא קצת בוא נאמר בעדינות , תמים ...
הגמד התשיעי הזה חתום על מיליון ואחת שמועות שונות ומשונות שאנשים קצת תמימים מידי קונים את זה כאילו זו הלכה שנאמרה למשה בסיני .
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:הגמד התשיעי זה רועי מרום אאלט
זה לא רועי מרום. בוודאות.
Holiday_Armadillo כתב:יוסי22 כתב:בלי לפגוע ... מי שמאמין לדבר הזה הוא קצת בוא נאמר בעדינות , תמים ...
הגמד התשיעי הזה חתום על מיליון ואחת שמועות שונות ומשונות שאנשים קצת תמימים מידי קונים את זה כאילו זו הלכה שנאמרה למשה בסיני .
אפשר להאמין ואפשר לא להאמין..אבל אני לא בעד להאמין רק למה שנראה לאנשים טוב ולא להאמין למה שנראה לא טוב..הרי כל עונת המלפפונים הזאת היא מגוחכת..עולים 70 שמות,ספוקלציות האם יבואו האם לא יבואו ועל זה מדסקסים..
זה משנה אם זה נכון או לא? אנשים רואים את זה ולוקחים את זה לתשומת ליבם..נכון אז נכון ואנשים כבר מתאספים לצעוד לבית של פדרמן, לא נכון? אז לאנשים ירד טיפה משהו מהלב..אבל אי אפשר להתעלם מזה לחלוטין..
יוסי22 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוסי22 כתב:בלי לפגוע ... מי שמאמין לדבר הזה הוא קצת בוא נאמר בעדינות , תמים ...
אפשר להאמין ואפשר לא להאמין..אבל אני לא בעד להאמין רק למה שנראה לאנשים טוב ולא להאמין למה שנראה לא טוב..הרי כל עונת המלפפונים הזאת היא מגוחכת..עולים 70 שמות,ספוקלציות האם יבואו האם לא יבואו ועל זה מדסקסים..
זה משנה אם זה נכון או לא? אנשים רואים את זה ולוקחים את זה לתשומת ליבם..נכון אז נכון ואנשים כבר מתאספים לצעוד לבית של פדרמן, לא נכון? אז לאנשים ירד טיפה משהו מהלב..אבל אי אפשר להתעלם מזה לחלוטין..
אפשר פשוט לא להאמין לשום קשקוש שעולה ממקורות עלומי שם , ב-99% מהמקרים זה מוכיח את עצמו וה-7000 שמות שרצים פה רק מוכיחים את זה .
שמואל1 כתב:כמו שאמרתי, לגמד התשיעי היו מספר נפילות אבל הוא בדרך כלל אמין וזה מהיכרות עם הסקופים שהוא פירסם בשנים האחרונות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], yon1, עידן ו־31 אורחים