גל גל כתב:אל תשכחו שיביאו את הרנגודי ועוד שחקן אז לכו תדעו אולי ההגנתי והאתלטי יהיה השני הבנתי שמתלבטים בין הרנגודי לפטאווי אז מובן ההתלבטות
זה כבר משהוא אחר.
אם זה יהיה כך הארנגודי בהחלט יהיה טוב.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:אל תשכחו שיביאו את הרנגודי ועוד שחקן אז לכו תדעו אולי ההגנתי והאתלטי יהיה השני הבנתי שמתלבטים בין הרנגודי לפטאווי אז מובן ההתלבטות
שחף כתב:פטוואי חרא של שחקן
yzafrir כתב:הם מכבי הולכת על שני מספרי 4 אז הייתי הולך על אחד התקפי יותר הגנתי : הרנגודי / דיי , הנדריקס/תומפסון .
אם הולכים על סווינגמן ו 4 אז הייתי הולך על 4 הגנתי : טיילור , הנדריקס / תומפסון .
אישית אני מעדיף את האופציה השניה בגלל האפשרות שהנדריקס או תומפסון יוכלו לתת דקות גם הסנטרים במקרה ש...וגם כי שחקן כמו טיילור הרבה יותר מלהיב אותי מהרנגודי...
שחף כתב:מי שמתלהב מהרנגודי, שינסה להיזכר מתי בפעם האחרונה הצליח פה 4 שהוא לא אתלטי ואפילו די כבד. מאצ'באן היה הניסיון היחיד בכיוון הזה והוא די כשל. יש כמובן יוצאי דופן באירופה כמו סמודיש שהיה חיית משחק ופליפה רייס אבל שניהם מבחינת כישרון הרבה הרבה מעבר להרנגודי. סמודיש אולי היה קצת שמנמן אבל חזק מאוד בכתפיים והיה שחקן פוסט מעולה
שחף כתב:בלו גם בגרסה המבוגרת שלו שחקן הרבה יותר אתלטי ונייד מהבחור הזה.
LIAV10 כתב:יש לי משהו להגיד שכנראה לא יהיה הכי פופולארי פה.
אני ממש לא אבכה אם בסופו של דבר פטוואי יגיע.
נכון, הייתה לו סטט׳ לא משהו בכלל באולי׳ והם וויתרו עליו, אבל הוא פורוורד סופר אתלטי (מסוג השחקנים שמצליחים במכבי) ויש לו קליעה סבירה פלוס (לא ישאירו אותו לבד כתוכנית משחק).
יש שמות שיעשו לי את זה יותר, אבל אם הוא יחתום פה אני גם אהיה מרוצה, יהיה פה סגנון משחק מאוד מהנה איתו, חמישיות שאסור לעזוב לבד מחוץ לקשר, שחקנים אתלטים שירוצו וידפקו דאנקים, מסירות, שלשות, אלי-הופים.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:יש לי משהו להגיד שכנראה לא יהיה הכי פופולארי פה.
נכון, הייתה לו סטט׳ לא משהו בכלל באולי׳ והם וויתרו עליו, אבל הוא פורוורד סופר אתלטי (מסוג השחקנים שמצליחים במכבי) ויש לו קליעה סבירה פלוס (לא ישאירו אותו לבד כתוכנית משחק).
יש שמות שיעשו לי את זה יותר, אבל אם הוא יחתום פה אני גם אהיה מרוצה, יהיה פה סגנון משחק מאוד מהנה איתו, חמישיות שאסור לעזוב לבד מחוץ לקשר, שחקנים אתלטים שירוצו וידפקו דאנקים, מסירות, שלשות, אלי-הופים.
גם איתי שגב מאוד אתלטי, אז?
toja27 כתב:אין צורך להפוך את הרנגודי לאיזו משאית כבדה שבקושי זזה. הוא לא זריז במיוחד אבל לא איטי ברמה קיצונית .
toja27 כתב:yzafrir כתב:הם מכבי הולכת על שני מספרי 4 אז הייתי הולך על אחד התקפי יותר הגנתי : הרנגודי / דיי , הנדריקס/תומפסון .
אם הולכים על סווינגמן ו 4 אז הייתי הולך על 4 הגנתי : טיילור , הנדריקס / תומפסון .
אישית אני מעדיף את האופציה השניה בגלל האפשרות שהנדריקס או תומפסון יוכלו לתת דקות גם הסנטרים במקרה ש...וגם כי שחקן כמו טיילור הרבה יותר מלהיב אותי מהרנגודי...
אבל הרנגודי הוא 4 נטו וטיילור הוא 2-3. השמועה על מועמדות של טיילור היא כסווינגמן שמכבי מחפשים אני מאמין ולא 4. אם טיילור והרנגודי יהיו החתמות הבאות שלנו אני אהיה די מרוצה.
ודרך אגב, גם אני ממש לא רוצה את פאטווי.
LIAV10 כתב:יש לי משהו להגיד שכנראה לא יהיה הכי פופולארי פה.
yzafrir כתב:toja27 כתב:yzafrir כתב:הם מכבי הולכת על שני מספרי 4 אז הייתי הולך על אחד התקפי יותר הגנתי : הרנגודי / דיי , הנדריקס/תומפסון .
אבל הרנגודי הוא 4 נטו וטיילור הוא 2-3. השמועה על מועמדות של טיילור היא כסווינגמן שמכבי מחפשים אני מאמין ולא 4. אם טיילור והרנגודי יהיו החתמות הבאות שלנו אני אהיה די מרוצה.
ודרך אגב, גם אני ממש לא רוצה את פאטווי.
לא כלכך הבנת למה התכוונתי.
הולכים להחתים שני זרים . או שני מספרי 4 , או סווינג אחד ומספר 4 . מה שאני התכוונתי זה שבכל מקרה חייבים קודם כל 4 הגנתי כמו תומפסון או הנדריקס .
אם מחליטים ללכת על עוד 4 אז הרנגודי או דיי באים בחשבון. אם מחליטים ללכת על סווינג אז טיילור הוא אופציה מעולה.
אישית אני מעדיף סווינג ו,4 מאשר שני מספרי 4 .
toja27 כתב:אין צורך להפוך את הרנגודי לאיזו משאית כבדה שבקושי זזה. הוא לא זריז במיוחד אבל לא איטי ברמה קיצונית .
felix_r כתב:toja27 כתב:אין צורך להפוך את הרנגודי לאיזו משאית כבדה שבקושי זזה. הוא לא זריז במיוחד אבל לא איטי ברמה קיצונית .
זה לא נחשב. זה מול טורונטו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים