my man כתב:ג'ייסון סמית חתם באורלנדו לשנה אחת ב4.5 מליון..
סתם שתהיה בעניינים, כבר לפני יותר משבוע ידענו על הסיכום הזה

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:ג'ייסון סמית חתם באורלנדו לשנה אחת ב4.5 מליון..
אחדשיודע כתב:my man כתב:ג'ייסון סמית חתם באורלנדו לשנה אחת ב4.5 מליון..
my man כתב:אחדשיודע כתב:my man כתב:ג'ייסון סמית חתם באורלנדו לשנה אחת ב4.5 מליון..
שמע אני לא בעניינים כמעט בכלל - יש לי הפסקה שאני נותן לעצמי בערך כל יום באותן השעות וזה הזמן שאני מקציב לעצמי לעדכונים...
ראיתי רק אתמול שהוא חתם שם..
אחדשיודע כתב:אחרי שברניאני הבריז, הקמרוני לוק מבאה א-מוטה (קלע 9.9 נק' למשחק בפילדלפיה בעונה שעברה) קרוב לסיכום לשנה אחת בסקרמנטו לפי דיווחים של מארק סטיין ואדריאן ווז'נרווסקי. מוטה משחק בעמדות 3 ו-4 (בפילי שיחק בעיקר כ-4).
עידכון: לוק מבאה א-מוטה הצטרף רשמית לקינגס.
LIAV10 כתב:הקליפרס הופכים להיות עמוקים מאוד, ג׳וש סמית׳ חתם.
אדגר פו כתב:אף פעם לא הבנתי מדוע שונאים אותם, לדעתי הם מודל לחיקוי.
my man כתב:אדגר, החלאס לא היה מופנה אליך...זה היה מופנה לסן אנטוניו...
אדגר פו כתב:my man כתב:אדגר, החלאס לא היה מופנה אליך...זה היה מופנה לסן אנטוניו...
לא חשבתי שזה מופנה אלי.
my man כתב:אני לא מבין מה הקאבס צריכים את קאון...יש להם את מוזגוב..הם צריכים מישו לספסל שיהיה מחליף ללאב...
אחדשיודע כתב:my man כתב:אני לא מבין מה הקאבס צריכים את קאון...יש להם את מוזגוב..הם צריכים מישו לספסל שיהיה מחליף ללאב...
אם קאון יחתום הוא יהיה על תקן הגבוה החמישי (אחרי לאב, תומפסון, מוזגוב ו-ורז'או), ככה שזה לא יחרוץ גורלות. תחשוב שזה במקום קנדריק פרקינס.
צריך לזכור שגם ורז'או וגם תומפסון יכולים לשחק בעמדה 4 (ושיחקו שם לא מעט במהלך העונה) ולהסתכל על החלופות בשוק. בלאט מכיר את קאון וזה משחק תפקיד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים