הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

הודעהעל ידי jol9 » 18 יולי 2015, 15:32

שחף כתב:זה חישוב מאוד פשטני. אני מוכן להתערב שמתוך 12 נקודות למשחק חצי זה מהלכים מהתקפות מתפרצות ועד 2-3 בערב מריבאונד ההתקפה. רנדל בסט אופנס שחקן מוגבל מאוד
זה לא כמו נתוני ריבאונד או חסימות שהם נתונים מאוד פשטניים(שחקן שעושה 2 חסימות למשחק הוא חוסם טוב ושחקן שלוקח 10 ריבאונדים בערב הוא ריבאונדר טוב)

קודם כל לא דיברנו על סט אופנס אלא על אופנס באופן כללי.
דבר שני, נקודות זה מדד פשטני בדיוק כמו ריבאונדים ואסיסטים.
כמו שיש ריבאונדים שנופלים לשחקן ליד, או מסירה סתמית שהופכת לאסיסט, ככה יש גם נקודות שנקלעות אחרי מהלך אישי אחד על אחד
או ממתפרצת ואלה הן אותן 2 נקודות.
המבחן של רנדל הוא להראות שהוא יכול להישאר שחקן של 12 נק' גם בעונה הבאה, אם זה יהיה במכבי או בקבוצה אחרת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יולי 2015, 16:32

שחף כתב:זה חישוב מאוד פשטני. אני מוכן להתערב שמתוך 12 נקודות למשחק חצי זה מהלכים מהתקפות מתפרצות ועד 2-3 בערב מריבאונד ההתקפה. רנדל בסט אופנס שחקן מוגבל מאוד
זה לא כמו נתוני ריבאונד או חסימות שהם נתונים מאוד פשטניים(שחקן שעושה 2 חסימות למשחק הוא חוסם טוב ושחקן שלוקח 10 ריבאונדים בערב הוא ריבאונדר טוב)

אני לא מבין מה זה משנה אם הנקודות הן בהתקפת מעבר או בהתקפה עומדת? סל במתפרצת שווה פחות משתי נקודות?
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 18 יולי 2015, 17:17

יכול להיות שהנסיוח שלי לא היה טוב. שורה תחתונה, כמו שיש שחקנים שקולעים הרבה בקבוצה קטנה שבה הם אופציה ראשונה בהתקפה, יש שחקנים שהסטטיסטיקה הזו גורמת להם להיראות הרבה יותר טוב ממה שהם. פישר לדוגמא קלע כמעט 15 נקודות למשחק בעונה הראשונה שלו במכבי. יותר מכל שנה של סופו בקבוצה. מי בשורה התחתונה היה בשיאו שחקן התקפה מועיל יותר לקבוצה? כנ''ל רנדל. יש מצב שבלו קלע בעונה שעברה פחות נקודות, אבל אף אחד כאן לא יעז לדעתי להגיד שהוא שחקן התקפה פחות טוב מרנדל
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 18 יולי 2015, 18:24

שחף כתב:יכול להיות שהנסיוח שלי לא היה טוב. שורה תחתונה, כמו שיש שחקנים שקולעים הרבה בקבוצה קטנה שבה הם אופציה ראשונה בהתקפה, יש שחקנים שהסטטיסטיקה הזו גורמת להם להיראות הרבה יותר טוב ממה שהם. פישר לדוגמא קלע כמעט 15 נקודות למשחק בעונה הראשונה שלו במכבי. יותר מכל שנה של סופו בקבוצה. מי בשורה התחתונה היה בשיאו שחקן התקפה מועיל יותר לקבוצה? כנ''ל רנדל. יש מצב שבלו קלע בעונה שעברה פחות נקודות, אבל אף אחד כאן לא יעז לדעתי להגיד שהוא שחקן התקפה פחות טוב מרנדל

אתה צודק, אלא שהתרומה של סופו ושל בלו היא תרומה ייחודית, שאין שניה לה באירופה.
רנדל הוא שחקן סטנדרטי יותר, שמבחינה התקפית משיג את הנקודות שלו ממתפרצות, ותיקונים בריבאונד, וזה בסדר גמור.

תביא לי שחקן כמו בלו, ואני מוותר על חצי סגל עכשיו ולא רק על רנדל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי cannon » 18 יולי 2015, 19:08

בהמשך לשיחה די ארוכה עם אחד הכתבים האמינים בארץ שמסקר את מכבי שנים יש כמה עדכונים די מעניינים...
1. מכבי ממש לא בנתה על החתימה של פארמר שהגיעה כסוג של הפתעה וגם במכבי מבינים שיש להם הרכב לא מאוזן בקו האחורי. יש מאמצים גדולים מאוד להפטר מרוצ'סטי ומהחוזה שלו כדי להביא זר בעמדה 2 עם מימדים גדולים יותר ותכונות שונות יותר מפארמר. זה קורה מאחורי הקלעים כבר קרוב לשבועיים ובינתיים אין פירות.
2. מכבי ממש לא ויתרה על גל מקל. אם יצליחו להפטר מרוצ'סטי, מקל וזר בעמדה 2 זו התוכנית. הרבה גם בגלל מה שקורה בירושלים. מכבי לא רוצה לראות את מקל מגיע לשם. זה פחות בגלל הצורך בו. יש במכבי מחנה שגורס שזו היתה טעות לשחרר את ההצהרה שמכבי ירדה מגל מקל ויש כאלה שפשוט אומרים שאין שחקן שישחק ככה עם מכבי. ברמה המקצועית רוצים אותו ומאוד.
3. מכבי מאוד מצטערת על העזיבה של רנדל והעובדה שטרם חתם בשום מקום מגיעה מלחצים אדירים שמנסים להפעיל עליו. קודם עושים ואח"כ חושבים בקיץ הזה... זה קרה גם בעמדה 1 וגם בעמדה 4... בכל מקרה אמורים להיות עוד 2 זרים + אופציה לשלישי אם רוצ'סטי עוזב.
cannon

הודעהעל ידי צ'שר » 18 יולי 2015, 19:14

cannon כתב:בהמשך לשיחה די ארוכה עם אחד הכתבים האמינים בארץ שמסקר את מכבי שנים יש כמה עדכונים די מעניינים...
1. מכבי ממש לא בנתה על החתימה של פארמר שהגיעה כסוג של הפתעה וגם במכבי מבינים שיש להם הרכב לא מאוזן בקו האחורי. יש מאמצים גדולים מאוד להפטר מרוצ'סטי ומהחוזה שלו כדי להביא זר בעמדה 2 עם מימדים גדולים יותר ותכונות שונות יותר מפארמר. זה קורה מאחורי הקלעים כבר קרוב לשבועיים ובינתיים אין פירות.
2. מכבי ממש לא ויתרה על גל מקל. אם יצליחו להפטר מרוצ'סטי, מקל וזר בעמדה 2 זו התוכנית. הרבה גם בגלל מה שקורה בירושלים. מכבי לא רוצה לראות את מקל מגיע לשם. זה פחות בגלל הצורך בו. יש במכבי מחנה שגורס שזו היתה טעות לשחרר את ההצהרה שמכבי ירדה מגל מקל ויש כאלה שפשוט אומרים שאין שחקן שישחק ככה עם מכבי. ברמה המקצועית רוצים אותו ומאוד.
3. מכבי מאוד מצטערת על העזיבה של רנדל והעובדה שטרם חתם בשום מקום מגיעה מלחצים אדירים שמנסים להפעיל עליו. קודם עושים ואח"כ חושבים בקיץ הזה... זה קרה גם בעמדה 1 וגם בעמדה 4... בכל מקרה אמורים להיות עוד 2 זרים + אופציה לשלישי אם רוצ'סטי עוזב.

אם מקור המידע הוא כתב, למה הדברים לא מפורסמים? זה די מרעיש הסיפור עם רוצ'סטי. נשמע לי קצת מוזר...

אני מקווה מאוד שזה לא נכון. קו אחורי של פארמר ורצ'סטי זה כוח אש לא קונבציונאלי ביורוליג...
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי toja27 » 18 יולי 2015, 19:16

אני לוקח את הדיוויחים האלו בעירבון מאוד מוגבל.לא נשמע לי אמין כל הדיבורים על להיפטר מרוציסטי , שרוצים את מקל בעיקר כדי שלא יגיע לירושלים והחרטה הגדולה על שהעזיבו את רנדל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 18 יולי 2015, 19:20

לא מאמין לזה אם היה זה סקופ אדיר ששום כתב גם אם הוא אוהד מכבי היה מהסס לפרסם , נראה לא רציני ... ועוד לזרוק אותו בשביל גל מקל ? צריכים להיות ממש סתומים ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי toja27 » 18 יולי 2015, 19:24

בלי להעליב את המשתמש שפרסם אבל כל זה הוא קשקוש.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 יולי 2015, 19:31

לא נשמע לי כל כך מופרך העניין עם רוצ'סטי. אני די בטוח שכל העניין עם פארמר היה אימפולסיבי, ועכשיו מחפשים לרדת מעץ מבחינה כלכלית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גל גל » 18 יולי 2015, 19:32

לא יודע, זה נשמע די הגיוני הקו האחורי הוא די לא מאוזן ובלי הגנה בכלל וחוץ בפארמר אפחד לא חודר, יש מספיק קלעי שלשות יבזורי פארמר סמית לאנדסברג אז אולי מכבי באמת מעדיף על רוצסטי את אליוט וויליאמס או משהו כזה ודרך אגב לא בטוח שזו טעות הוא עם הגנה טובה חודר מדהים גם קלעי טוב גבוה ריבאונד אבל כל זה בדיעבד כן סתם זרקתי שם שהיה מועמד
בקיצור אם הוא ילך ויבוא אליוט ואם הוא ישאר שתי המקרים זה פשוט מצוין כי למכבי יש קו אחורי נהדר איתו ובלעדיו, מקל זה חיזוק טוב הוא ישראלי ורכז אמיתי אבל בנוסף לרוצסטי הוא לא יכול לבוא

קיץ מעניין עובר עלינו, חוץ מזה אין שמות לעמדה 4? כי הבנתי שהרנגודי בדרושפאקה ואני ממש לא מתלהב מפטוואי
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי toja27 » 18 יולי 2015, 19:43

מכבי יושבת על פארמר עוד מהעונה שעברה. הם ניהלו משא ומתן הזמינו אותו בתור אורח כבוד בסדרה נגד פנר, ניהלו משא ומתן איתו הקיץ והיו מוכנים להוציא סכומים גבוהים ופתאום ההחתמה של פארמר זה כמו רעם ביום בהיר.כאילו אמיתי?
באמצע העונה שעברה בתוכנית one on one כשהפעם פיני גרשון היה מרואיין , פיני דיבר בשבחי רוציסטי כשהוא הישווה אותו לגל מקל. כבר אז הייתה הרגשה שהמאמנים שמו על רוציסטי עין. הוא היה ההחתמה הראשונה שלהם במיליון דולר ועכשיו פתאום הוא לא כל כך נראה להם? הזיה.
מכבי משחררים את רנדל ואז מתחרטים עמוקות. למה אז שיחררו? זה גם לא המקרה של רייס שתוך זמן קצר הוא נהפך לכוכב ואז היה מאוחר מדי. המצב היה סטטי עם רנדל בלי לחץ וכששוק השחקנים ידוע.
לא נשמע אמין בכלל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 יולי 2015, 19:54

שום דבר בקיץ הזה לא משדר מחשבה עמוקה. זה לא בהכרח רע עד עכשיו, אבל לא סותר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גל גל » 18 יולי 2015, 19:56

כבר באלי רק שתתחיל העונה הלוואי והייתי יכול פשוט להעביר חודש וחצי קדימה ולראות איזה החתמות עשינו, ואולי גם את מי שיחררנו חחח אם זה באמת נכון
בקיצור פארמר הוא סך הכל חודר טוב הבעיה איתו ועם רוצסטי זה פיזיות הגנה וריבאונד אבל התקפית הם השילוב הכי מוכשר באירופה לא יודע אם מכבי יוותרו על זה וחוץ מזה לדעתי מכבי רוצים להביא סווינגמן בגלל זה, חוץ מזה זה נראה לכם הגיוני שמכבי רוצים להעיף את רוצסטי ולא מצליחים ? אם הוא רוצים היו מעיפים תכלס תחשבו על זה עם בסוף הוא נשאר בידיעה שלא רוצים אותו איך זה נראה? על הפנים אז או שזה נכון ושיעיפו או שזה חרטא
נערך לאחרונה על ידי גל גל בתאריך 18 יולי 2015, 20:00, נערך פעם אחת בסך הכל.
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שחף » 18 יולי 2015, 20:00

נראה לי הנפצה הסיפור של רוצ'סטי. שחקן שהחתימו ראשון, לפני יותר מחודש וחצי, פתאום מחפשים להיפטר ממנו?
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 18 יולי 2015, 20:04

האמת שגם לי כל הסיפור נשמע די מופרך.
רוצ'סטי הוא סקורר והוא מתאים לשחק לצידו של פארמר. הפיק אנד רול שלו גם עם אמבקווה וגם עם פבראני יכול
להיות מהלך מנצח עבור מכבי.
אתה לא מוותר על סקורר כזה כשהוא כבר חתום אצלך, בטח לא בשביל מקל
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 יולי 2015, 20:06

נשמע כמו חרטא ברטא...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 18 יולי 2015, 20:08

מדהים לראות איך התקשורת האדומה עסוקה בלהלל ולשבח את ההחתמות של ה'אלופה ' ולעומת זאת להקטין את מכבי וזה קורה אפילו לכתב כמו האוזמן , כאילו מה את מי החתימו שם ג'וש דאנקן ודאור פישר ? מזל שאנחנו אוהדי מכבי וראינו את פישר וחשנו אותו על בשרנו בשביל לדעת שגם בעונה שהוא היה עוד בשיאו וצעיר עם 15 נ'ק למשחק עדיין הוא היה טוב רק כשחקן משלים .

זה לדעתי טוב לנו שמגדל חושבים שהם החתימו את האקים אולאג'ואן החדש ... בסוף הם יבינו שדאור פישר הוא רק דאור פישר ...
נערך לאחרונה על ידי מקאדו 3 בתאריך 18 יולי 2015, 20:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי גל גל » 18 יולי 2015, 20:08

איך הפיק אנד רול של פארמר?
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי אדגר פו » 18 יולי 2015, 20:32

לא מאמין לזה.
לדעתי רוצ'סטי שחקן שנהנה ממנו מאוד אם הקבוצה תתחבר כמו שצריך.
כמה רכזים עם פיקנרול וקליעה כזאת מסתובבים בחוץ ?
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], itai7, מרסר ו־34 אורחים