המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מסכים עם חציל לגבי ארצג. הוא שחקן קלאסי בשביל קבוצות כמו גלא'. במכבי זה יגמר כמו לאמפה.
רך, חד גווני, חלש בראש, לא שומר, לא לוקח ריבאונד.
הקונסטלציה היחידה שבה הייתי מוכן לראות אותו פה, זה במידה ומחזירים את רנדל.
מקאדו 3 כתב:toja27 כתב:משתמש באינטרבאסקט נתן קישור לטוויטר שנאמר שם שארצג סגר במכבי תל אביב.
https://twitter.com/Emre_kilic54
המשתמש זה רועי מרום מיודענו מפורום תפוז .
אדם כתב:מי ממכם יכול להביא לי תקבוצת אוהדים של מכבי בפיס , איפה שמדווחים על שחקנים ויש שמועות והקבוצה הנובפת של אנשי כדורסל אם מישו מכיר.
צ'שר כתב:LIAV10 כתב:אדגר פו כתב:צ'שר כתב:LIAV10 כתב:ארצג ישחק באן בי איי עונה הבאה.
גבר אתה הודעה לא נכונה אחת מלהפוך לגלדסטון של הפורום הזה
אולי יש לו מידע, נחכה וניתן לו קרדיט בינתיים.
לא אני סתם מנסה ללא הצלחה להיות טרול.
מחכה שהחציל יציע לי קורס מזורז.
אל תיתן לי קרדיט..
חוש הומור אין אה?
felix_r כתב:אתה שוכח, שזה משחק כאשר חלק מהכוכבים (כמו ארויו, מיצוב) חסרים, והוא השחקן היחיד שיכול לעשות דברים בהתקפה, אז הוא לא השקיע בהגנה, כי הוא היה צריך לשמור על עצמו. זה לא עושה אותו אוטומטית החור השחור בהגנה. זה קורא הרבה בקבוצות עם סגלים מוגבלים, כאשר הכוכב הגדול נשמר מעבירות, ולא ממש משקיע בהגנה.
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:אתה שוכח, שזה משחק כאשר חלק מהכוכבים (כמו ארויו, מיצוב) חסרים, והוא השחקן היחיד שיכול לעשות דברים בהתקפה, אז הוא לא השקיע בהגנה, כי הוא היה צריך לשמור על עצמו. זה לא עושה אותו אוטומטית החור השחור בהגנה. זה קורא הרבה בקבוצות עם סגלים מוגבלים, כאשר הכוכב הגדול נשמר מעבירות, ולא ממש משקיע בהגנה.
עזוב אותך, אין לו כלים לעשות שום דבר. הוא איטי, מגושם וחלש. אז המקסימום שלו זה למכור עבירות. בכל מקרה- גם בשיא של השיא הוא לא שומר יותר מ״נסבל״.
felix_r כתב:חציל, אני רק לא מבין דבר אחד, שאני רוצה שתסביר לי.
אם הוא כזה גרוע וחור בהגנה, איך הקבוצה שלו בהרכב חסר מאוד הצליחה לקלוע לסל של מכבי 94 נקודות, כשהוא עצמו קלע 29 מול הסופרסטאר ההגנתי העולמי בריאן רנדל?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־30 אורחים