המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:רק אותי מרגיז שכספי הביא את החברים שלו לאימון של הנוער של ירושלים ולא של מכבי ?? מישהו הרעיל אותו גם כן ??
my man כתב:אני פשוט לא מאמין ששוב אנחנו מדברים על מקל!
אולי די!
שילך למגדל שילך לזניט שילך לקוסילמלם..רק את הדיונים עליו תחסכו מאיתנו!!!
לא יכול יותר...
yzafrir כתב:לכל המסטלבטים על מקל , נראה מה יהיה שנה הבאה כשמקל יהיה בירושלים ופארמר יגיד לנו יפה שלום...ברגע שהחליטו על רישום פארמר כישראלי חרצו את גורל השנה השניה בחוזה שונה הבאה נישאר בלי כלום .
מבחינתי צריך להחתים את מקל אפילו במחיר של קיצור משמעותי הדקות של יוגב ולאנדסברג שגם ככה חתומים לכמה עונות וזאת כדי להבטיח שעונה הבאה נישאר עם ישראלי בכיר...
MTA2311 כתב:זה פשוט שכל המסתלבטים על מקל, מטילים ספק גדול בהיותו כוכב כדורסל, "שובר שוויון", "הישראלי הטוב ביותר מחוץ לנבא" וכו. לצורך העניין, אני חושב שיוגב לא הרבה פחות טוב ממנו, ובטוח שסילבן הרבה יותר טוב ממנו.
באיזשהו מקום אני אפילו קצת רוצה שיגיע לירושלים. עוד ישראלי שניסה לשחק עם מכבי ונקבר עמוק בשלב הראשון ביורוקאפ.
Asf כתב:MTA2311 כתב:זה פשוט שכל המסתלבטים על מקל, מטילים ספק גדול בהיותו כוכב כדורסל, "שובר שוויון", "הישראלי הטוב ביותר מחוץ לנבא" וכו. לצורך העניין, אני חושב שיוגב לא הרבה פחות טוב ממנו, ובטוח שסילבן הרבה יותר טוב ממנו.
באיזשהו מקום אני אפילו קצת רוצה שיגיע לירושלים. עוד ישראלי שניסה לשחק עם מכבי ונקבר עמוק בשלב הראשון ביורוקאפ.
אני ממש רוצה שהוא יחתום שם, זו הדרך היחידה להוציא את האוויר מהבלון המנופח הזה.
rc4991 כתב:אני אוהב אותו וחושב שהוא יכול להיות שחקן טוב גם ברמת היורוליג (והרבה יותר טוב מאוחיון) אבל כל היחס והאגו שלו כבר גרמו לי מזמן לוותר עליו
my man כתב:אני לא חושב שהיום(!) מקאלב טוב יותר מקיצ'ן...
my man כתב:אני לא חושב שהיום(!) מקאלב טוב יותר מקיצ'ן...
rc4991 כתב:my man כתב:אני לא חושב שהיום(!) מקאלב טוב יותר מקיצ'ן...
אולי היוםם ספציפית כי הוא עייף מהצום
felix_r כתב:קודם כל זה סתם קישקוש של מישהו.
חוץ מזה, למה זה מעניין אותנו?
MTA2311 כתב:felix_r כתב:קודם כל זה סתם קישקוש של מישהו.
חוץ מזה, למה זה מעניין אותנו?
זה או זה, או ת'רד היום הולדת של צפריר.
הקבוצה שלך יצאה לחופש והשאירה אותנו להתעסק בשטויות כמו שמועות מזדמנות על מקאלב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, BIG sofo, Cobra, Neo, גיא, מרסר ו־34 אורחים