המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:לא לא... אל תגידו לי שאתם אשכרה מפרשים את ה-LOL של לאנגפורד...
u gotta be kiddin' me...
יואב3 כתב:אבל זו האמת. יש פער של כ- 250 אלף דולר.
Chen כתב:הוא לא אמר שהקבוצה היא מכבי... מצד שני רק מכבי יכולה למשוך מו"מ כל כך הרבה זמן.
asafb96 כתב:Chen כתב:הוא לא אמר שהקבוצה היא מכבי... מצד שני רק מכבי יכולה למשוך מו"מ כל כך הרבה זמן.
בכל האתרים (לא רק הישראליים), כתבו שזה מכבי. כולם אומרים שמכבי היא המועמדת המובילה, ובנוסף פנר, שהייתה אחת הקבוצות המעונינות בו, החתימו את סאפאלושה, שמשחק בעמדה של לאנגפורד
שורה תחתונה, אני מעדיף להאמין לכל כלי התקשורת, כולל גם מקורות אירופאים, מאשר להאמין לידיעה שמישהו הביא מתפוז...
ההבטחה: יוגב אוחיון עשה עד עתה מעל ומעבר לציפיות כרכז ראשון. מאחר שפארמר יעזוב כמעט בוודאות, לנגפורד הוא קומבו שאוהב יותר לזרוק ופאפאלוקאס ורגליו המזדקנות יישמרו לאירועים מחייבים יותר, הביצה חייבת לבקוע. ביג טיים.
קודי כתב:asafb96 כתב:Chen כתב:הוא לא אמר שהקבוצה היא מכבי... מצד שני רק מכבי יכולה למשוך מו"מ כל כך הרבה זמן.
בכל האתרים (לא רק הישראליים), כתבו שזה מכבי. כולם אומרים שמכבי היא המועמדת המובילה, ובנוסף פנר, שהייתה אחת הקבוצות המעונינות בו, החתימו את סאפאלושה, שמשחק בעמדה של לאנגפורד
שורה תחתונה, אני מעדיף להאמין לכל כלי התקשורת, כולל גם מקורות אירופאים, מאשר להאמין לידיעה שמישהו הביא מתפוז...
מצד שני, מו"מ שנמשך כמו עסקת חילופי שבויים לא יכול לבשר טובות, מה עוד שהמקור הכי אמין שיש (ערוץ הספורט) טען בפעם היחידה שהזכיר את המו"מ הזה שיש פערים גדולים בין הצדדים.
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:Chen כתב:הוא לא אמר שהקבוצה היא מכבי... מצד שני רק מכבי יכולה למשוך מו"מ כל כך הרבה זמן.
מצד שני, מו"מ שנמשך כמו עסקת חילופי שבויים לא יכול לבשר טובות, מה עוד שהמקור הכי אמין שיש (ערוץ הספורט) טען בפעם היחידה שהזכיר את המו"מ הזה שיש פערים גדולים בין הצדדים.
להיפך, מכבי ידוע כקבוצה שמושכת את המו"מ, מנהלת את זה בדיסקרטיות, מכחישה, ולוקח לה זמן לבשר על החתמה. זה אמור ליהיות מעודד שהוא לא חתם באף קבוצה במשך התקופה הארוכה הזאת שהוא חופשי, כי אם קבוצה אחרת הייתה מובילה, הוא היה כבר חותם. גם זה שהוא פתאום הפסיק לצייץ בטוויטר, מאוד מעודד לדעתי. מכבי ידועה כקבוצה שלא אוהבת שמועות שמגיעות, ופרטים שמתגלים לפני החתימה. כמו שפארגו סגר את הפייסבוק שלו לפני שחתם...
ערוץ הספורט רחוק שנות אור מליהיות האתר הכי אמין. בטח מאז שגלדסטון הזה החליף את בנוביץ'
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:Chen כתב:הוא לא אמר שהקבוצה היא מכבי... מצד שני רק מכבי יכולה למשוך מו"מ כל כך הרבה זמן.
להיפך, מכבי ידוע כקבוצה שמושכת את המו"מ, מנהלת את זה בדיסקרטיות, מכחישה, ולוקח לה זמן לבשר על החתמה. זה אמור ליהיות מעודד שהוא לא חתם באף קבוצה במשך התקופה הארוכה הזאת שהוא חופשי, כי אם קבוצה אחרת הייתה מובילה, הוא היה כבר חותם. גם זה שהוא פתאום הפסיק לצייץ בטוויטר, מאוד מעודד לדעתי. מכבי ידועה כקבוצה שלא אוהבת שמועות שמגיעות, ופרטים שמתגלים לפני החתימה. כמו שפארגו סגר את הפייסבוק שלו לפני שחתם...
ערוץ הספורט רחוק שנות אור מליהיות האתר הכי אמין. בטח מאז שגלדסטון הזה החליף את בנוביץ'
זה ממש לא קשור לכתבים שם, שהם לא פחות גרועים מבכל מקום אחר, אלא לבעלים...
קודי כתב:הלוואי ואתבדה, אבל לאור התמשכות העניינים אני קצת סקפטי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים