המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:שוב פעם מישהו ערך לי את הכותרת? תגידו אתם רוצים מכות? רציני אבל
Holiday_Armadillo כתב:שוב פעם מישהו ערך לי את הכותרת? תגידו אתם רוצים מכות? רציני אבל
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שוב פעם מישהו ערך לי את הכותרת? תגידו אתם רוצים מכות? רציני אבל
כולה הורדתי את המשפט "הנדריקס בספרד"
עידן כתב:Holiday_Armadillo כתב:שוב פעם מישהו ערך לי את הכותרת? תגידו אתם רוצים מכות? רציני אבל
אני עדיין טוען שלא ראיתי שום אישור רשמי לכך שארצג חתם בוואלה, ולדעתי הוא הבריז להם ברגע האחרון. אפשר בהחלט לשנות את הכותרת.
rc4991 כתב:מכבי הגישה לארצג חוזה לעונה אחת עם אופציה
כרגע יש משא ומתן בין הצדדים
my man כתב:rc4991 כתב:מכבי הגישה לארצג חוזה לעונה אחת עם אופציה
כאילו בונים על העונה הזאת שניקח גביע? אחרת אין הסבר לבנייה החד עונתית הזו. די מטריף ת'דעת...
החציל האצטקי כתב:הגעתי למסקנה שאני אחיה בשמחה רבה עם דראגן בנדר כ-4 פותח אם האלטרנטיבה היא ארצג.
בכללי, מתחילה להתחזק אצלי התחושה שבנדר חייב להיות בסגל. יש מצב שבשנה הבאה הוא פתאום שחקן חמישייה בNBA ולא נבין איפה הדבר הזה היה כל הזמן.
גל גל כתב:my man כתב:rc4991 כתב:מכבי הגישה לארצג חוזה לעונה אחת עם אופציה
כאילו בונים על העונה הזאת שניקח גביע? אחרת אין הסבר לבנייה החד עונתית הזו. די מטריף ת'דעת...
מאיפה לך?
החציל האצטקי כתב:הגעתי למסקנה שאני אחיה בשמחה רבה עם דראגן בנדר כ-4 פותח אם האלטרנטיבה היא ארצג.
בכללי, מתחילה להתחזק אצלי התחושה שבנדר חייב להיות בסגל. יש מצב שבשנה הבאה הוא פתאום שחקן חמישייה בNBA ולא נבין איפה הדבר הזה היה כל הזמן.
rc4991 כתב:גל גל כתב:my man כתב:rc4991 כתב:מכבי הגישה לארצג חוזה לעונה אחת עם אופציה
מאיפה לך?
אני לא יכול לספר כרגע אבל זה מקור אמין מאוד
yzafrir כתב:בנדר יהיה בnba למרות שבבוגרים של מכבי הוא לא יעשה כלום. הוא יהיה כמו כוכבים אירופאים אחרים שמתחילים שם בלי שעשו כלו באירופה כמו טוני פארקר או נוביצקי. אפילו מארק גאסול לא עשה הרבה באירופה לפני שעבר...
בנדר יחמם שם ספסל בשנים הראשונות אבל בעתיד אני מאמין שהוא יצליח.
במכבי מקצועית הוא לא יספיק לתרום והמטרה האמיתית בהחתמתו היא כלכלית.
גל גל כתב:rc4991 כתב:גל גל כתב:my man כתב:rc4991 כתב:מכבי הגישה לארצג חוזה לעונה אחת עם אופציה
מאיפה לך?
ואין משהו אחר שאתה יכול להגיד לנו? עוד מועמדים סווינגמן משהו
rc4991 כתב:גל גל כתב:my man כתב:rc4991 כתב:מכבי הגישה לארצג חוזה לעונה אחת עם אופציה
מאיפה לך?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:גל גל כתב:my man כתב:rc4991 כתב:מכבי הגישה לארצג חוזה לעונה אחת עם אופציה
מאיפה לך?
אמרתי לכם שארצג בוואלה או לא אמרתי לכם שארצג בוואלה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־19 אורחים