המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:כאמור זה אופייני לפדרמן לעשות דברים כאלה ככה שהחשש גדול. מקווה שדייויד יעמוד על כך שמילאן יושאל אך ורק בתנאי שיש חוזה חתום עם לאנגפורד שרק ממתין להתפרסם.
yiffy כתב:שחף כתב:כאמור זה אופייני לפדרמן לעשות דברים כאלה ככה שהחשש גדול. מקווה שדייויד יעמוד על כך שמילאן יושאל אך ורק בתנאי שיש חוזה חתום עם לאנגפורד שרק ממתין להתפרסם.
גם פיני "עמד על זה" ("הבטיחו לי שחקן אם אני משחרר את לאמפה) וראינו מה קרה. לא נעים להגיד, אבל כדי שבלאט יוכל באמת להבטיח דבר כזה העסקאות הללו צריכות להתנהל כמו עסקאות להחלפת שבויים.
שחף כתב:כאמור זה אופייני לפדרמן לעשות דברים כאלה ככה שהחשש גדול. מקווה שדייויד יעמוד על כך שמילאן יושאל אך ורק בתנאי שיש חוזה חתום עם לאנגפורד שרק ממתין להתפרסם.
'סופו' לא יתלבש וכמוהו גם תיאו פפאלוקאס וכמובן מילאן מצ'באן,שמעברו לז'לגיריס קובנה נראה כעת קרוב מתמיד.
שחף כתב:גם YNET מצטרפים לדיווח של שחרור(על מעבר לז'לגיריס ולא לפרטיזן):
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4135236,00.html
ד''א, הם טוענים שההשאלה תקרה אחרי החתמה של גארד ולא ההפך. אני אישית אופתע שזה יקרה, ולו מהחשש של פדרמן שמה יצטרך חלילה להוציא אגורה מהכיס.
yarinsaky כתב:יעל שחרור ? אני לא מאמין לה.
שמתם לב שיש כאן קרב חתולות ? וורד כהן ושרון קביליו נגד יעל שחרור. אפשר גם להוסיף את החתולה שלנו כרמל.
שחף כתב:מתי הוא חותם כבר??? נראה לי שהבחור נהנה מהקרקס סביבו, בזמן שלנו בסיוטים בלילה מופיע יוגב בחמישייה ביורוליג....
שמתם לב שיש כאן קרב חתולות ? וורד כהן ושרון קביליו נגד יעל שחרור. אפשר גם להוסיף את החתולה שלנו כרמל.
misha כתב:"הכל כמעט גמור", אמר מצ'באן, "אני מקווה שכל הפרטים ייסגרו בקרוב מאוד.הרצון שלי הוא להגיע רק לפרטיזן, ולא משנה לי שלא אוכל לשחק באדריאטית. אני לא רוצה לעבור לקבוצה אחרת. סיכמתי את תנאיי בפרטיזן, וכעת נשאר לקבוצות לסגור ביניהן. אני מוכן להתחיל לעבוד ולוותר על הרבה כסף כדי לשחק שם".
"אני עדיין בעמדת המתנה", הוסיף מצ'באן, "אני מקווה מאוד לשמוע חדשות טובות כמה שיותר מהר. אני רוצה לשחק בפרטיזן, אבל כעת הדברים כבר לא בידיים שלי".
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 08658.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־13 אורחים