rc4991 כתב:מה זאת אומרת? אפשר להעביר כסף בטרייד?
ברור, אבל קיימת הגבלה של 3 מיליון דולר בעונה לקבוצה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:מה זאת אומרת? אפשר להעביר כסף בטרייד?
אחדשיודע כתב:לפי הדיווחים הראשוניים הוא רצה כ-4 מיליון דולר לעונה בחוזה ארוך טווח, בעוד קליבלנד היתה מוכנה לשלם לו בסביבות 2 מיליון דולר לעונה. כך שהוא העדיף לקחת את ההצעה הראשונית של הקאבס (שהפכה אותו לשחקן חופשי מוגבל - קליבלנד יכלה להשוות כל הצעה) ולהפוך לשחקן חופשי בלתי מוגבל בקיץ הבא, כשהתקרה תעלה. צעד חכם מבחינתו או לא (בכל זאת הוא הפך הקיץ לרכז שלישי בקבוצה), נשפוט בעוד שנה.
roy1000 כתב:הקאבס עשו בחוכמה שלא נתנו לו חוזה ארוך טווח. הוא לא שחקן ששווה חוזה ליותר משנתיים. בסה"כ מדובר בשחקן מאוד מאוד מוגבל ואין באמת אף קבוצה אחרת שרודפת אחריו. שחקן של מינימום ב- NBA.
אחדשיודע כתב:roy1000 כתב:הקאבס עשו בחוכמה שלא נתנו לו חוזה ארוך טווח. הוא לא שחקן ששווה חוזה ליותר משנתיים. בסה"כ מדובר בשחקן מאוד מאוד מוגבל ואין באמת אף קבוצה אחרת שרודפת אחריו. שחקן של מינימום ב- NBA.
לא חושב שקליבלנד היו מתנגדים להחתים אותו על חוזה ארוך טווח, אני מניח שהוויכוח היה על הסכומים. בכל אופן, הלייקרס ופורטלנד הביעו עניין, אבל כנראה שלא הציעו יותר מידי. וכן, דיל לא רע מבחינת קליבלנד, בטח בהתחשב במסי המותרות שהם צריכים לשלם.
roy1000 כתב:הרוסטרים של קבוצות ה- NBA כבר כמעט 100% מלאים. נותרו 5 קבוצות עם מקום פנוי אחד ועוד 2 קבוצות עם שני מקומות פנויים. בסה"כ 9 מקומות פנויים פוטנציאליים כשחלק מן הקבוצות יתחילו את הליגה עם 14 שחקנים ולא 15. מבחינת רכזים, נותר אולי מקום אחד פנוי לרכז.
גל מקל עדיין יושב ומחכה (לא יודע למה) ומתעלם מזה שהסגלים כבר שלמים ואין למעשה מקומות פנויים, וגם אם יחתימו שחקנים נוספים יש לפחות 3 רכזים לפניו בתור - אנדרה מילר, לוק רידנאור ואיש סמית'. בקיצור, סיכוייו של מקל לקבל אפילו השמנה למחנה הם קלושים מאוד. מישהו נותן לו עצות גורעות והורס לו את הקריירה.
שמואל1 כתב:הוא לא הורס את הקריירה. הפועל ירושלים תקבל אותו בברכה גם עכשיו וגם בעוד חודשיים.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:הרוסטרים של קבוצות ה- NBA כבר כמעט 100% מלאים. נותרו 5 קבוצות עם מקום פנוי אחד ועוד 2 קבוצות עם שני מקומות פנויים. בסה"כ 9 מקומות פנויים פוטנציאליים כשחלק מן הקבוצות יתחילו את הליגה עם 14 שחקנים ולא 15. מבחינת רכזים, נותר אולי מקום אחד פנוי לרכז.
גל מקל עדיין יושב ומחכה (לא יודע למה) ומתעלם מזה שהסגלים כבר שלמים ואין למעשה מקומות פנויים, וגם אם יחתימו שחקנים נוספים יש לפחות 3 רכזים לפניו בתור - אנדרה מילר, לוק רידנאור ואיש סמית'. בקיצור, סיכוייו של מקל לקבל אפילו השמנה למחנה הם קלושים מאוד. מישהו נותן לו עצות גורעות והורס לו את הקריירה.
הוא לא הורס את הקריירה. הפועל ירושלים תקבל אותו בברכה גם עכשיו וגם בעוד חודשיים.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:הרוסטרים של קבוצות ה- NBA כבר כמעט 100% מלאים. נותרו 5 קבוצות עם מקום פנוי אחד ועוד 2 קבוצות עם שני מקומות פנויים. בסה"כ 9 מקומות פנויים פוטנציאליים כשחלק מן הקבוצות יתחילו את הליגה עם 14 שחקנים ולא 15. מבחינת רכזים, נותר אולי מקום אחד פנוי לרכז.
הוא לא הורס את הקריירה. הפועל ירושלים תקבל אותו בברכה גם עכשיו וגם בעוד חודשיים.
שמואל1 כתב:אני לא אומר שזה החלטה נכונה מבחינתו, אבל זה כנראה מה שעובר לו בראש.
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:אני לא אומר שזה החלטה נכונה מבחינתו, אבל זה כנראה מה שעובר לו בראש.
ממש פרשן לענייני מקל.
אנחנו מדברים על ההחלטות המקצועיות שהוא לקח בשנתיים האחרונות, לא על השאיפות שלו. שאיפות זה אחלה.
שמואל1 כתב:כשאתה בוחן את ההחלטות המקצועיות שלו, אתה לא יכול להתעלם מהשאיפות. כי השאיפות מנחות את ההחלטות שהוא לוקח.
אם היית אומר לי שהוא יורד לחלוטין מה- NBA, אז ללא ספק הדבר הנכון עבורו היה ללכת לשחק בקבוצת יורוליג, גם אם זה אומר להיות שחקן ספסל כמו בניז'ני.
אבל אם הוא שואף להגיע ל- NBA, הוא צריך לשחק בקבוצה שתיתן לו במה, קבוצה שבה הוא יהיה שחקן מוביל ויוכל להראות את הרפרטואר שלו. הפועל ירושלים, שגם משחקת באירופה, זה מקום טוב מהבחינה הזאת.
MTA2311 כתב:בסדר, נזרום שנייה עם הכיוון שלך.
אם מקל, שמבחינת גיל ונתונים אמור להיות בשיא הקריירה, יכול לקבל במה כשחקן מוביל רק בקבוצת יורוקאפ, כנראה שהוא ניהל את הקריירה בצורה רעה מאוד, או שהוא פשוט לא מספיק טוב. התשובה היא שילוב של שתי האפשרויות.
ד"א, כמה שחקנים קפצו מהיורוקאפ ישר לנבא בשנים האחרונות? בתכלס אין לי מושג, אבל אני מניח שלא הרבה. ככה שבכל מקרה הוא יצטרך לעשות קפיצה ליורוליג קודם. בקיצור...