המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:פארמר
דרך אגב מה הסטטוס של רובי האמל? ידית נפץ לשלוש היה מועמד בעבר מה איתו?
Number8 כתב:Chen כתב:רק אותי מעניין מי ישמור בקו האחורי חוץ מיוגב?
לא. גם אותי. דיברתי על זה הרבה פה לאחרונה.
אחדשיודע כתב:Number8 כתב:Chen כתב:רק אותי מעניין מי ישמור בקו האחורי חוץ מיוגב?
בסיטואציה הנוכחית, אני חושב שזה לא נכון להסתכל על זה ככה. אפילו קצת גרידי. יש בעיה כלשהי בגארדים בפן ההגנתי, אבל צריך להבין שיש כבר 7 שחקנים חתומים בעמדות 1-3 (שזה יותר מ-2 שחקנים לעמדה), נאהב או לא נאהב את מה שיש להם להציע. לעומת זאת בעמדות 4-5 יש לך רק 2 שחקנים (סנטרים). עמדה 4 חייבת חיזוק משמעותי, ולא בטוח בכלל ששחקן אחד יתן לך את מה שאתה רוצה לקבל מהעמדה הזאת ומעמדות הפנים באופן כללי. רק בהתאם לשחקן הראשון שיגיע לעמדה 4 יהיה אפשר לפזול למקומות אחרים.
Chen כתב:אחדשיודע כתב:Number8 כתב:Chen כתב:רק אותי מעניין מי ישמור בקו האחורי חוץ מיוגב?
בסיטואציה הנוכחית, אני חושב שזה לא נכון להסתכל על זה ככה. אפילו קצת גרידי. יש בעיה כלשהי בגארדים בפן ההגנתי, אבל צריך להבין שיש כבר 7 שחקנים חתומים בעמדות 1-3 (שזה יותר מ-2 שחקנים לעמדה), נאהב או לא נאהב את מה שיש להם להציע. לעומת זאת בעמדות 4-5 יש לך רק 2 שחקנים (סנטרים). עמדה 4 חייבת חיזוק משמעותי, ולא בטוח בכלל ששחקן אחד יתן לך את מה שאתה רוצה לקבל מהעמדה הזאת ומעמדות הפנים באופן כללי. רק בהתאם לשחקן הראשון שיגיע לעמדה 4 יהיה אפשר לפזול למקומות אחרים.
אתה צודק בנושא העומס שיש בעמדות 1-3 אבל יש לכך פתרון שיאזן את הקבוצה מבחינה הגנתית בכל העמדות- להביא סווינגמן הגנתי לצד 4 הגנתי כאשר סמית' ייתן גם דקות בעמדה 4 ויעזור שם בהגנה. אני חושב שזה רעיון לא רע.. בכלל נגיד ויטיילור היה מגיע היה אפשר לייצר חמישיה כזאת:
אוחיון
פארמר
טיילור
סמית'
אמבקווה
בחמישיה כזאת אפשר לעשות חילופים בהגנה כמו שמכבי אוהבת לעשות.
ואפשר ללכת עוד יותר מעניין בהרכב גבוה יותר:
אוחיון/פארמר
טיילור
סמית'
4 זר
אמבקווה
אחדשיודע כתב:Chen כתב:אחדשיודע כתב:Number8 כתב:Chen כתב:רק אותי מעניין מי ישמור בקו האחורי חוץ מיוגב?
אתה צודק בנושא העומס שיש בעמדות 1-3 אבל יש לכך פתרון שיאזן את הקבוצה מבחינה הגנתית בכל העמדות- להביא סווינגמן הגנתי לצד 4 הגנתי כאשר סמית' ייתן גם דקות בעמדה 4 ויעזור שם בהגנה. אני חושב שזה רעיון לא רע.. בכלל נגיד ויטיילור היה מגיע היה אפשר לייצר חמישיה כזאת:
אוחיון
פארמר
טיילור
סמית'
אמבקווה
בחמישיה כזאת אפשר לעשות חילופים בהגנה כמו שמכבי אוהבת לעשות.
ואפשר ללכת עוד יותר מעניין בהרכב גבוה יותר:
אוחיון/פארמר
טיילור
סמית'
4 זר
אמבקווה
אתה מודע לזה שטיילור סיכם עם ריאל מדריד (מה שלא קרה עם מכבי), נכון? לא יעזור לפנטז על הרעיון הזה. ומעטים יכולים להביא לך את מה שהוא מסוגל לתת מבחינה מקצועית.
אם נתעלם לשניה מהעניין הזה, סמית' כגיבוי בלעדי לעמדה 4 זה בעייתי מאוד. לא רק כי סמית' הוא סמול פורוורד באופן טבעי (ובעצם אתה יוצר פה בעיה לא פחות קטנה ממה שיש לך כרגע בעמדות הגארד), אלא גם כי זה יותיר אותך עם 4 אפשרויות סבירות בלבד לעמדות הפנים, בלי יכולת לאלתר יותר מידי - לאורך עונה שלמה. לך תשחק עם זה כשמישהו מהגבוהים יפצע או במקרה שפבראני לא יתן את מה שמצפים ממנו. אחרי שלקחו הימור בעמדה 5, מבחינתי זה יהיה הימור על הימור.
ושוב, זה תלוי מאוד בשחקן שמכבי תוכל להביא לעמדה 4. אם הוא יתן לך גם התקפה מהטופ וגם הגנה, מה שקשה למצוא במחירים נמוכים במצב השוק כרגע, יהיה אפשר אולי לפזול לכיוון הסווינגמן. ממש לא הייתי עושה את זה לפני שזה קורה.
שחף כתב:לבלו היו בשנה שעברה 40 סלי שתיים ב-30 משחקי יורוליג ו-63 סלי שלוש(כמעט פי שתיים). בלו הוא גם כן עוד גבוה לבן שזורק שלשות כהגדרתך, לא?
Chen כתב:נתתי את טיילור סתם כדוגמה, זה יכול להיות שחקן פחות מוכשר בעמדה עם יכולת הגנה. שחקן לעמדה 4 לדוגמה יכול להיות גונסון שטוב גם בהגנה וגם בהתקפה וסמית יוכל להשלים אותו טוב ויש גם את פניני ואמקווה שיכולים להסתדר שם.
MTA2311 כתב:אם ארצג היה קולע כמו בלו, כל הדיון היה אחר.
בקשר להגנה בקו האחורי- פארמר שומר טוב+.
שחף כתב:MTA2311 כתב:אם ארצג היה קולע כמו בלו, כל הדיון היה אחר.
בקשר להגנה בקו האחורי- פארמר שומר טוב+.
קלע 2.2 שלשות בשנה שעברה ב-39%, בלו קלע 2.1 שלשות ב-40.6% כששנתיים לפני כן קלע ב-37.5. לא מופרך שבקבוצה טובה יותר הוא ם יקלע ב-40% פלוס כי יהיו עוד שחקנים שמאייימים על הסל בהתקפה חוץ ממנו
Number8 כתב:שחף כתב:לבלו היו בשנה שעברה 40 סלי שתיים ב-30 משחקי יורוליג ו-63 סלי שלוש(כמעט פי שתיים). בלו הוא גם כן עוד גבוה לבן שזורק שלשות כהגדרתך, לא?
רק מראה שאין לך מושג בכלל למה התכוונתי. בלו, להבדיל מכל הדוגמאות שנתתי, היה פיזי בטירוף, יכל לשמור על הסנטרים הכי חזקים באירופה בפוסט, והיה חודר לא רע בכלל לסל.
לא ארצג, לא יסאיטיס, לא לאמפה, לא מצ'באן עונים לדרישה הזאת. אין לי בעיה עם גבוה שזורק רק שלשות בהתקפה אם הוא תורם בהגנה. אבל ארצג הפח אשפה הזה לא מסוגל לשמור עליי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־46 אורחים