MTA2311 כתב:זה מה שיש לו למכור. זה גם יעבוד.
ברור
אני לא יודעת את החוקים אבל בגלל זה אמרתי שאני מקווה שאחרי הבוררות פה מכבי ייפנו לאירגונים בינלאומיים כמו CAS, כי אין לנו מה לחפש פה מבחינת צדק, פה הכל מתנהל דרך התקשורת ודרך רגשות אשם
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:זה מה שיש לו למכור. זה גם יעבוד.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה מה שיש לו למכור. זה גם יעבוד.
ברור
אני לא יודעת את החוקים אבל בגלל זה אמרתי שאני מקווה שאחרי הבוררות פה מכבי ייפנו לאירגונים בינלאומיים כמו CAS, כי אין לנו מה לחפש פה מבחינת צדק, פה הכל מתנהל דרך התקשורת ודרך רגשות אשם
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה מה שיש לו למכור. זה גם יעבוד.
ברור
לא בטוח ששם זה יתנהל אחרת.
השחקן תמיד יקבל קרדיט על חשבון הארגון הגדול. הבן זונה הזה יקבל בסוף את מה שהוא רוצה, גם אם זה יקח לו כמה חודשים.
שנה מהיום הוא הסמל החדש של הפועל. אני מכיר אוהדים שכבר הזמינו חולצות עם השם שלו.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה מה שיש לו למכור. זה גם יעבוד.
ברור
השחקן תמיד יקבל קרדיט על חשבון הארגון הגדול. הבן זונה הזה יקבל בסוף את מה שהוא רוצה, גם אם זה יקח לו כמה חודשים.
שנה מהיום הוא הסמל החדש של הפועל. אני מכיר אוהדים שכבר הזמינו חולצות עם השם שלו.
זה לא נכון, כבר היו שחקנים שהושעו על אותן עבירות
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה מה שיש לו למכור. זה גם יעבוד.
ברור
זה לא נכון, כבר היו שחקנים שהושעו על אותן עבירות
לכמה זמן?
MTA2311 כתב:אז מה לא נכון בהודעה שלי?
כתבתי שגם אם זה יקח לו כמה חודשים, הוא יקבל בסוף את מה שהוא רוצה.
MTA2311 כתב:מכבי הסכימה להשאיל את השרמוטה לקבוצה שהיא לא הפועל. השרמוטה סירב.
כרמל, אם חשבת שמכבי תיכנס בו חזק, זה כנראה מוכיח שלא.
MTA2311 כתב:שמועות על דסה שוב.
אם בסופו של דבר יביאו מגן שמאלי זר(אני בספק), דסה(אני בספק) ואת דאבור\חלוץ זר ברמה גבוהה(אני בספק) זה יהיה סביר+.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שמועות על דסה שוב.
אם בסופו של דבר יביאו מגן שמאלי זר(אני בספק), דסה(אני בספק) ואת דאבור\חלוץ זר ברמה גבוהה(אני בספק) זה יהיה סביר+.
מקסימום את אחד מאלה וגם לא ברמה שמצפים לה
MTA2311 כתב:לא יאמן.
הוא כנראה לא שומר על עצמו כמו שצריך. אין הסבר אחר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים