Holiday_Armadillo כתב:מה זה קשור לזה שהוא לא שיחק? לחתום הוא חתם
וואו. צחקתי.
ברור שיהיו שם גם מידי פעם דיווחים אמינים, זה פורום, כל אחד יכול להירשם אליו. אבל להתבסס על כל מילה שיוצאת משם זה לא רציני, ילדותי קצת.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מה זה קשור לזה שהוא לא שיחק? לחתום הוא חתם
אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:אוקיי, אז נגיד שפגעו פעם אחת לפני כמה שנים. שלא נדבר על זה שבסופו של דבר גם הוא לא שיחק אפילו משחק אחד במכבי![]()
לי יהיו אחוזים יותר גבוהים אם אני אזרוק 100 שמות של שחקנים בכל קיץ.
מה זה קשור לזה שהוא לא שיחק? לחתום הוא חתם
וואו. צחקתי.
ברור שיהיו שם גם מידי פעם דיווחים אמינים, זה פורום, כל אחד יכול להירשם אליו. אבל להתבסס על כל מילה שיוצאת משם זה לא רציני, ילדותי קצת.
אחדשיודע כתב:על זה בדיוק אני מדבר. אפשר לדון על שמות, אבל בהגדרה הם לא מלפפונים. ולכן אני חושב שהמקום המתאים הוא תר'ד ההכנות לעונה הבאה, אם כבר יש כזה.
אחדשיודע כתב:כי הוא עלה בפורום אחר? אז להירשם לאינטרבאסקט ועלות את השם של דורל רייט?
זה מגוחך, אבל תמשיכו בכיף בשיטה הזאת.
על מגעים עם גו'רדן פארמר פורסם הרבה לפני אינטרבאסקט, עם כל הכבוד.
אדגר פו כתב:גולש וותיק מאוד בפורום האירופאי , לא יודע עד כמה הוא אמין :
After the jeffery taylor saga with maccabi, the management of maccabi were furious about the leaks From the negotiation with players, because they belived that if it wasnt for that taylor would have sign with maccabi.
Austin daye is still high on the list of maccabi but he will come only if he will not get an offer from an nba team.
refael כתב:אנשים פה רוצים את אוסטין דיי ולא את ארצג? במה הם שונים? שניהם שחקני הגנה גרועים סך הכל ואוסטין מזכיר יותר במבנה הגוף שלו את בנדר.
גל גל כתב:יש סיכוי לראות את טיגי ליף במכבי השנה?
דרך אגב זה אולי השלוש שבועות הכי משעממים שהיו מבחינת מלפפונים ב 6 שנים האחרונות אמאלה אין פשוט שום דבר אני משתגע באלי פתאום סתם לקבל הודעה ממכביסט בלי לדעת סיכם לא סיכם שמכבי יפתיעו ככה
גל גל כתב:יש סיכוי לראות את טיגי ליף במכבי השנה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: 0ved1212, Cobra, Google [Bot], גל גל, מרסר ו־48 אורחים