כדורסל ישראלי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 אוגוסט 2015, 00:32

אדם כתב:כן שמע פארמר מנהל משחק אבל אין לו תאתלטיות האמיתית המתפרצת , ואין לך שחקן שממש מכדרור מגיע עד לסל אם כח .

פארמר אתלט נהדר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 אוגוסט 2015, 00:41

שמואל1 כתב:לפי כל אתרי הספורט, הודג' על סף חתימה בירושלים.
אם וכאשר זה יתממש, מדובר בהחתמה מרשימה של ירושלים.

לא ממש
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 05 אוגוסט 2015, 00:48

איך רוי כתב- כל עוד הם יחתימו שחקני יורוקאפ ואנחנו שחקני יורוליג הכל בסדר...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 אוגוסט 2015, 01:21

my man כתב:איך רוי כתב- כל עוד הם יחתימו שחקני יורוקאפ ואנחנו שחקני יורוליג הכל בסדר...

הודג' שיחק ביורוליג ומחוזר ע"י קבוצת יורוליג, כולל פאו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 05 אוגוסט 2015, 01:29

שמואל1 כתב:
my man כתב:איך רוי כתב- כל עוד הם יחתימו שחקני יורוקאפ ואנחנו שחקני יורוליג הכל בסדר...

כל החיזורים האלו זה כמעט בטוח משחקי סוכנים...
בכ"מ את העונה האחרונה הוא העביר ביורוקאפ ושם מקומו..הוא לא איזה שחקן גדול ואפילו לא קרוב...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 אוגוסט 2015, 01:38

היינס חתם בשתי קבוצות יורוליג ברציפות
justsaying#

ברור לי מה היו התגובות של אנשים פה אם וולטר הודג' היה מועמד רציני למכבי
אף אחד לא היה מתרגש מזה שפאו (כביכול) רוצה אותו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 05 אוגוסט 2015, 01:49

Holiday_Armadillo כתב:היינס חתם בשתי קבוצות יורוליג ברציפות
justsaying#

פאו רוצה אותו רק בגלל שהוא שיחק במכללה ביחד עם ניק קלאת'ס והוא חבר שלו. בגלל שהודג' בכל מקרה אמור לבוא לתפקיד הגארד הרביעי (אחרי קלאת'ס, דיאמנטידיס ופאפאס), אז לא כזה אכפת לפאו אם זה יהיה חבר של קלאת'ס, כי זה בכל מקרה אמור להיות שחקן זול שיוחתם בגרושים שנשארו אחרי ההחתמות הגדולות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 05 אוגוסט 2015, 09:26

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:היינס חתם בשתי קבוצות יורוליג ברציפות
justsaying#

פאו רוצה אותו רק בגלל שהוא שיחק במכללה ביחד עם ניק קלאת'ס והוא חבר שלו. בגלל שהודג' בכל מקרה אמור לבוא לתפקיד הגארד הרביעי (אחרי קלאת'ס, דיאמנטידיס ופאפאס), אז לא כזה אכפת לפאו אם זה יהיה חבר של קלאת'ס, כי זה בכל מקרה אמור להיות שחקן זול שיוחתם בגרושים שנשארו אחרי ההחתמות הגדולות.

הודג' שחקן לא זול. למה שפאו יוציאו הרבה כסף על רכז שלישי?
roy1000

הודעהעל ידי צ'שר » 05 אוגוסט 2015, 09:44

אדם כתב:כן שמע פארמר מנהל משחק אבל אין לו תאתלטיות האמיתית המתפרצת , ואין לך שחקן שממש מכדרור מגיע עד לסל אם כח .

צודק אין לו אתלטיות..

https://www.youtube.com/watch?v=HbxRGZ2Pxjc

https://www.youtube.com/watch?v=6ytYaSAEk5M
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי roy1000 » 05 אוגוסט 2015, 09:53

צ'שר כתב:

צודק אין לו אתלטיות..

אתה לא באמת יכול להביא קליפים מלפני 5 שנים. בכל מקרה, גם לפני 5 שנים פארמר לא היה שחקן של דאנקים. הוא תמיד היה מנהל משחק לפני הכל.
roy1000

הודעהעל ידי צ'שר » 05 אוגוסט 2015, 09:56

roy1000 כתב:
צ'שר כתב:

צודק אין לו אתלטיות..

אתה לא באמת יכול להביא קליפים מלפני 5 שנים. בכל מקרה, גם לפני 5 שנים פארמר לא היה שחקן של דאנקים. הוא תמיד היה מנהל משחק לפני הכל.

כי בגיל 28 הוא פחות אתלט מגיל 23? בפירוש לא...

פארמר לא שחקן של דאנקים כי זה לא סגנון המשחק שלו. השאלה לא הייתה אם הוא דופק דאנקים במשחק או לא, אלא אם הוא אתלט (כולל כל החבילה של זריזות מהירות ניתור וכו). פארמר אתלט ענק בכל קנה מידה...
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי roy1000 » 05 אוגוסט 2015, 10:01

צ'שר כתב:כי בגיל 28 הוא פחות אתלט מגיל 23? בפירוש לא...

פארמר לא שחקן של דאנקים כי זה לא סגנון המשחק שלו. השאלה לא הייתה אם הוא דופק דאנקים במשחק או לא, אלא אם הוא אתלט (כולל כל החבילה של זריזות מהירות ניתור וכו). פארמר אתלט ענק בכל קנה מידה...

הויכוח הזה לא משנה לגבי האיכות של השחקן, אבל התושבה היא כן - פארמר ללא ספק איבד מהאתלטיות שלו לעומת 5 שנים אחורה (הוא בן 29 בנובמבר). זה די צפוי עם הפציעות והשחיקה של ה- NBA.

https://www.youtube.com/watch?v=uesLykkmAhM

הוא משחק בצורה שונה לחלוטין ממה ששיחק בלייקרס לפני 5 שנים. אני לא חושב שזה משנה כי הגדולה שלו היהא בניהול המשחק, לא בדאנקים ובמהלכים של אחד על חמש.
roy1000

הודעהעל ידי צ'שר » 05 אוגוסט 2015, 10:10

roy1000 כתב:
צ'שר כתב:כי בגיל 28 הוא פחות אתלט מגיל 23? בפירוש לא...

הויכוח הזה לא משנה לגבי האיכות של השחקן, אבל התושבה היא כן - פארמר ללא ספק איבד מהאתלטיות שלו לעומת 5 שנים אחורה (הוא בן 29 בנובמבר). זה די צפוי עם הפציעות והשחיקה של ה- NBA.

https://www.youtube.com/watch?v=uesLykkmAhM

הוא משחק בצורה שונה לחלוטין ממה ששיחק בלייקרס לפני 5 שנים. אני לא חושב שזה משנה כי הגדולה שלו היהא בניהול המשחק, לא בדאנקים ובמהלכים של אחד על חמש.

אם יש לך בסיס לטענה הזו אז אני זורם איתך... אע"פ שהגיל לא אמור לשנות כי הוא אמור להגיע לשיא שלו בגיל 28 מבחינה פיזיולוגית. פציעה מיוחדת אני גם לא זוכר שהוא עבר וגם לא עונה של 82 משחקים בשנים האחרונות... אבל אם אתה מכיר אותו מהבחינה הזו יות לעומק אז נניח לזה :)
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי קובי » 05 אוגוסט 2015, 10:13

שמואל1 כתב:

בוא נדבר בהגיון שנייה ובלי קשקושי תקשורת, שניזונה מכל מיני גורמים אינטרסנטיים... אם להודג' היתה הצעה מפאו, הוא היה חותם שם ולא בירושלים.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי roy1000 » 05 אוגוסט 2015, 10:23

צ'שר כתב:אם יש לך בסיס לטענה הזו אז אני זורם איתך... אע"פ שהגיל לא אמור לשנות כי הוא אמור להגיע לשיא שלו בגיל 28 מבחינה פיזיולוגית. פציעה מיוחדת אני גם לא זוכר שהוא עבר וגם לא עונה של 82 משחקים בשנים האחרונות... אבל אם אתה מכיר אותו מהבחינה הזו יות לעומק אז נניח לזה :)

הבסיס שלי זה איך שהוא נראה בקליפרס. תסתכל על הקליפ שצירפתי ותגיד שלי שהוא לא נראה פחות אתלטי מהימים שלו בלייקרס.
אני חושב שבגיל 28 רוב השחקנים נמצאים כבר אחרי השיא האתלטי שלהם. לברון כבר בירידה משמעותית וזה קרה עוד לפני גיל 30.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 05 אוגוסט 2015, 10:24

קובי כתב:בוא נדבר בהגיון שנייה ובלי קשקושי תקשורת, שניזונה מכל מיני גורמים אינטרסנטיים... אם להודג' היתה הצעה מפאו, הוא היה חותם שם ולא בירושלים.

ברור שאין לו שום הצעה מפאו. הסוכן שלו מנסה לשכנע את פאו לתת לו הצעה.
roy1000

הודעהעל ידי צ'שר » 05 אוגוסט 2015, 10:39

roy1000 כתב:
צ'שר כתב:אם יש לך בסיס לטענה הזו אז אני זורם איתך... אע"פ שהגיל לא אמור לשנות כי הוא אמור להגיע לשיא שלו בגיל 28 מבחינה פיזיולוגית. פציעה מיוחדת אני גם לא זוכר שהוא עבר וגם לא עונה של 82 משחקים בשנים האחרונות... אבל אם אתה מכיר אותו מהבחינה הזו יות לעומק אז נניח לזה :)

הבסיס שלי זה איך שהוא נראה בקליפרס. תסתכל על הקליפ שצירפתי ותגיד שלי שהוא לא נראה פחות אתלטי מהימים שלו בלייקרס.
אני חושב שבגיל 28 רוב השחקנים נמצאים כבר אחרי השיא האתלטי שלהם. לברון כבר בירידה משמעותית וזה קרה עוד לפני גיל 30.

בעקרון השיא אמור להיות בגיל 28. מגיל 30 יש אובדן טבעי של 1% בכוח שריר לשנה... אימוני התנגדות מעקבים עד הופכים את ההשפעה הזו.

מצד שני ספורטאים באמת נשחקים יותר מהר... למרות שדין לברון זה לא דין פארמר מחינת עומסים.

קיצר עזוב שיבוא נהיה יותר חכמים חחח
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי קובי » 05 אוגוסט 2015, 10:45

roy1000 כתב:
קובי כתב:בוא נדבר בהגיון שנייה ובלי קשקושי תקשורת, שניזונה מכל מיני גורמים אינטרסנטיים... אם להודג' היתה הצעה מפאו, הוא היה חותם שם ולא בירושלים.

ברור שאין לו שום הצעה מפאו. הסוכן שלו מנסה לשכנע את פאו לתת לו הצעה.

כנראה שזה לא ממש ברור לכולם כאן, לא מבין למה.

להבדיל, אבל באותו עניין, זה כמו להגיד שהסוכן של ג'פרי טיילור וטיילור בעצמו מטומטמים ולא בדקו אופציות אירופאיות חוץ ממכבי ת"א ואז, רק בגלל הדלפה תקשורתית, ריאל שמעו שקיים שחקן בשם טיילור ושמו לו 900K על השולחן...
come on!
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי roy1000 » 05 אוגוסט 2015, 11:17

צ'שר כתב:בעקרון השיא אמור להיות בגיל 28. מגיל 30 יש אובדן טבעי של 1% בכוח שריר לשנה... אימוני התנגדות מעקבים עד הופכים את ההשפעה הזו.

מצד שני ספורטאים באמת נשחקים יותר מהר... למרות שדין לברון זה לא דין פארמר מחינת עומסים.

קיצר עזוב שיבוא נהיה יותר חכמים חחח

תסתכל על הקליפ מהקליפרס. לי נראה שיש הבדל משמעותי לעומת הימים שלו בלייקרס. יש גם קליפים מתורכיה שאפשר לראות את זה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 05 אוגוסט 2015, 11:18

קובי כתב:כנראה שזה לא ממש ברור לכולם כאן, לא מבין למה.

להבדיל, אבל באותו עניין, זה כמו להגיד שהסוכן של ג'פרי טיילור וטיילור בעצמו מטומטמים ולא בדקו אופציות אירופאיות חוץ ממכבי ת"א ואז, רק בגלל הדלפה תקשורתית, ריאל שמעו שקיים שחקן בשם טיילור ושמו לו 900K על השולחן...
come on!

זה נכון. יש פה קצת נאיביות. מצד שני, אני לא פוסל את זה שריאל החליטו לסגור עם טיילור אחרי שהם גילו שגם מכבי מעוניינת. יש אפקט עדר מאוד גדול בסיפור הזה.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים