ת'רד המלפלפונים V6: האימפריה מכה שנית

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים V6: האימפריה מכה שנית

הודעהעל ידי felix_r » 06 אוגוסט 2015, 15:34

אדם כתב:זה בושה ההיתנהלות הזו של מכבי ,כל הניהול והדרך הזו שהולכים בה,מעדיפים כוחניות של וויציץ מאשר צרכים מקצועים?וצרכים של מאמן?,מכבי צריכה 2 תותחים בעמדות האלה ,והם רוצים לחסוך כסף ולהביא איזה בינוני ואליו לצרף נער מטאטא שאין לו שום תרומה לשנה הקרובה?כדי לרצות את וויציץ .
חשבתי וויציץ בא לעזור לתרום לא להידחף ולהישתלט ,גם איזו הגנה הוא קיבל בעונת בלאט ממהנהלה ,איך ההנהלה דאגה לצין שזה גם הישג של וויציץ ולא רק של בלאט ,מישו אי פעם יחס חשיבות להישג לגור שלף או מוני פנאן?,זה תפקיד כל הכבוד תעשה אותו אתה בצד המקצועי ,התפקיד שלך לעבוד בתיאום בכימיה בשילוב ידים אם הצוות המקצועי ,לא להיתנגח בהם וללכת נגדם ,אתה לא מאמן את השחקנים האלה בסוף ,כן יש דברים בטוח שהוא צודק לגביהם אבל לא זו הדרך.
אני אוהד מכבי חיפה בכדורגל ,ההיתנהלות שם והניהול והסדרי עדיפויות מזכירים את מכבי כדורסל ,כל השיטה והדרך דומים ,גם בענין וויציץ ווציץ הוא מתנהג כמו בניון,מעדיף להוכיח ולהראות ששלו גדול יותר ולנצח את כולם ולהראות שהוא בעל הבית ,בדיוק כמו בניון ,במקום לדאוג לקבוצה ולדאוג לצרכים של הקבוצה ולרצות לנצח הם דואגים לעצמם,כמו בשכונה מעדיפים להיות גדולים אבל בלי תארים ובלי ניצחונות ,העיקר הניצחון האישי שלהם.
מזה זה לאן הגענו ,כאילו התחלנו טוב יחסית כולנו ציפינו,היו החתמות סבירות ,אולי פבראני התגלה כפצצה ,ובסוף הולכים להביא לנו את בנדר?אם כל הכבוד אליו כרגע הוא אפילו לא ברמה של גק כהן המאעפן .
אין לו גודל להיתמודד ,הרי כל השנה מדברים שתפקיד 4 5 בעיתי אצלנו וצריך גודל וצריך פיזיות ,דיברו מקלין דיברו רנדל דיברו כל מיני ואז בסוף בגלל גחמות של וויציץ מוותרים על הצורך כדי שוויציץ יהיה מרוצה?מה בנדר יכול לתרום?אני מקווה שהבחור מבין שצריך לעלות מסת שריר,כי הוא לפי המסתמן הולך להיות 3 כרגע לא 4 ולא נעלים.
בושה פשוט אם בסוף זה אופיבו ובנדר בושה אם זה תותח ואופיבו שאפו.

מישהו יכול לתת תקציר ?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 אוגוסט 2015, 15:37

felix_r כתב:
אדם כתב:זה בושה ההיתנהלות הזו של מכבי ,כל הניהול והדרך הזו שהולכים בה,מעדיפים כוחניות של וויציץ מאשר צרכים מקצועים?וצרכים של מאמן?,מכבי צריכה 2 תותחים בעמדות האלה ,והם רוצים לחסוך כסף ולהביא איזה בינוני ואליו לצרף נער מטאטא שאין לו שום תרומה לשנה הקרובה?כדי לרצות את וויציץ .
חשבתי וויציץ בא לעזור לתרום לא להידחף ולהישתלט ,גם איזו הגנה הוא קיבל בעונת בלאט ממהנהלה ,איך ההנהלה דאגה לצין שזה גם הישג של וויציץ ולא רק של בלאט ,מישו אי פעם יחס חשיבות להישג לגור שלף או מוני פנאן?,זה תפקיד כל הכבוד תעשה אותו אתה בצד המקצועי ,התפקיד שלך לעבוד בתיאום בכימיה בשילוב ידים אם הצוות המקצועי ,לא להיתנגח בהם וללכת נגדם ,אתה לא מאמן את השחקנים האלה בסוף ,כן יש דברים בטוח שהוא צודק לגביהם אבל לא זו הדרך.
אני אוהד מכבי חיפה בכדורגל ,ההיתנהלות שם והניהול והסדרי עדיפויות מזכירים את מכבי כדורסל ,כל השיטה והדרך דומים ,גם בענין וויציץ ווציץ הוא מתנהג כמו בניון,מעדיף להוכיח ולהראות ששלו גדול יותר ולנצח את כולם ולהראות שהוא בעל הבית ,בדיוק כמו בניון ,במקום לדאוג לקבוצה ולדאוג לצרכים של הקבוצה ולרצות לנצח הם דואגים לעצמם,כמו בשכונה מעדיפים להיות גדולים אבל בלי תארים ובלי ניצחונות ,העיקר הניצחון האישי שלהם.
מזה זה לאן הגענו ,כאילו התחלנו טוב יחסית כולנו ציפינו,היו החתמות סבירות ,אולי פבראני התגלה כפצצה ,ובסוף הולכים להביא לנו את בנדר?אם כל הכבוד אליו כרגע הוא אפילו לא ברמה של גק כהן המאעפן .
אין לו גודל להיתמודד ,הרי כל השנה מדברים שתפקיד 4 5 בעיתי אצלנו וצריך גודל וצריך פיזיות ,דיברו מקלין דיברו רנדל דיברו כל מיני ואז בסוף בגלל גחמות של וויציץ מוותרים על הצורך כדי שוויציץ יהיה מרוצה?מה בנדר יכול לתרום?אני מקווה שהבחור מבין שצריך לעלות מסת שריר,כי הוא לפי המסתמן הולך להיות 3 כרגע לא 4 ולא נעלים.
בושה פשוט אם בסוף זה אופיבו ובנדר בושה אם זה תותח ואופיבו שאפו.

מישהו יכול לתת תקציר ?

וויצ'יץ' ובנדר בוווווווווווווווווווווווווווווז
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 06 אוגוסט 2015, 15:46

תודה :cool
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 אוגוסט 2015, 16:18

לפי אדם אופייבו גם סגור...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדם » 06 אוגוסט 2015, 16:28

למה ככה??
איפה ראית שאמרתי שאופיבו סגור??אני רק אמרתי שזה יכול להיות הצלחה ושהוא שחקן טוב שיכול להיתגלות כדבר הבא ולהפתיע ברמות האלה ולהיות החתמה טובה.
אדם

הודעהעל ידי צ'שר » 06 אוגוסט 2015, 16:46

אדם כתב:למה ככה??
איפה ראית שאמרתי שאופיבו סגור??אני רק אמרתי שזה יכול להיות הצלחה ושהוא שחקן טוב שיכול להיתגלות כדבר הבא ולהפתיע ברמות האלה ולהיות החתמה טובה.

הדבר הבא? הוא יהיה בן 32 העונה.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי אדם » 06 אוגוסט 2015, 16:55

אני לא בטוח לגבי הגיל שלו, הכונה לא לדבר הבא בכדורסל , אלא לדבר הבא שיתברר כהפתעה טובה אצלנו , בכל מקגה לא הוא השחקן שאני רוצה , אמרתי וחזרתי אני רוצה 4 התקפי בעל יכולת לשים כדור בסל וליצר ולקלוע ובעל יכולת הגנתית טובה , אם אופיבו בנוסף זה בונוס.
תגידו על גף אדריאן? יש קונצנזוס? טוב בעינכם?
אדם

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 אוגוסט 2015, 16:58

אדם כתב:אני לא בטוח לגבי הגיל שלו, הכונה לא לדבר הבא בכדורסל , אלא לדבר הבא שיתברר כהפתעה טובה אצלנו , בכל מקגה לא הוא השחקן שאני רוצה , אמרתי וחזרתי אני רוצה 4 התקפי בעל יכולת לשים כדור בסל וליצר ולקלוע ובעל יכולת הגנתית טובה , אם אופיבו בנוסף זה בונוס.
תגידו על גף אדריאן? יש קונצנזוס? טוב בעינכם?

ג'ף אדריאן מצויין, אבל לצידו צריך להגיע 4 התקפי כמו ארצג.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 אוגוסט 2015, 17:07

גודס רמז שמחכים לשחקנים ששיחקו ״הרבה שנים״ באן בי איי ולא מוצאים חוזה ומתחילים לפזול לאירופה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי צ'שר » 06 אוגוסט 2015, 17:08

LIAV10 כתב:גודס רמז שמחכים לשחקנים ששיחקו ״הרבה שנים״ באן בי איי ולא מוצאים חוזה ומתחילים לפזול לאירופה.

איפה הוא רמז את זה?
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 אוגוסט 2015, 17:09

גודס אומר עכשיו במגרש פתוח שמחפשים שני שחקנים ושלא מחכים לאליפות אירופה
לא מתכוונים לקחת סתם שחקנים אז לא ממהרים ומחכים לאיזה שחקן NBA שלא יקבל חוזה ויחליט לפזול לכיוון אירופה
על השאלה אם בנדר יהיה שחקן הקבוצה הבוגרת גודס אמר ''נכון לעכשיו כן'' ושזה תלוי בחוק הצעירים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 אוגוסט 2015, 17:17

שני שחקנים פלוס בנדר ? 7 זרים ?
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אוגוסט 2015, 17:18

2 שחקנים+בנדר?
סגל של 30 שחקנים העונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גל גל » 06 אוגוסט 2015, 17:20

נכון לעכשיו זה גם אומר שלא בטוח שהוא לא יושאל וחוץ מזה זה בעיה כי כל משחק צריך לשים 3 שחקנים בחוץ שתי זרים וישראלי אחד, נראלי מכבי רוצים מהלך שבנדר יוכל להיחשב בחוק הצעירים
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 אוגוסט 2015, 17:25

אדגר פו כתב:שני שחקנים פלוס בנדר ? 7 זרים ?

הם שאלו 800 שאלות שונות על בנדר ו-800 שאלות שונות על שני הגבוהים שמחפשים אבל אפילו לא שאלה אחת שחפפה את שני הנושאים, אז אי אפשר לדעת
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 אוגוסט 2015, 17:36

אני גם חושב שאדריאן אופציה טובה ונכנסת להגדרה של גודס, מה עוד שיש לו ניסיון אירופאי שמכבי אוהבת.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי dod » 06 אוגוסט 2015, 18:02

Holiday_Armadillo כתב:גודס אומר עכשיו במגרש פתוח שמחפשים שני שחקנים ושלא מחכים לאליפות אירופה
לא מתכוונים לקחת סתם שחקנים אז לא ממהרים ומחכים לאיזה שחקן NBA שלא יקבל חוזה ויחליט לפזול לכיוון אירופה
על השאלה אם בנדר יהיה שחקן הקבוצה הבוגרת גודס אמר ''נכון לעכשיו כן'' ושזה תלוי בחוק הצעירים

להזכירכם גם נואל פליקס ומלקולם תומאס נכנסו בקטגוריה של "שחקן NBA שלא קיבל חוזה"
dod

הודעהעל ידי צ'שר » 06 אוגוסט 2015, 18:02

אוףףף נמאס לי... עם כל החוקים הדבילים שהמציאו במנהלת הליגה להגן על השחקן הישראלי לא יכלו להמציא משהו שיגן עלינו האוהדים הישראלים משיממון של תקופת מלפפונים?

כמה הצעות שאפשר להניח על שולחנם:

חוק המלפפון הכפול - על כל החתמה של קבוצה אחת, קבוצה אחרת חייבת להנפיץ שם של מועמד לתקשורת.. ככה יווצר איזון ברמת המלפפונים בליגה.
חוק מלפפון מעל ל-25 - קבוצה שלא תגיע ל25 מעומדים בכל קיץ (5 לכל עמדה) תחוייב בקנס/החתמה של שחקן מהליגה האדריאטית.
החוק ע"ש אורי אלון / חוק הג'ינג'ים הדתיים - בכפוף לקיומם של החוקים שצוייני לעיל יחוייבו אתרי החדשות להסבר למה ההחתמות של הפועל הן יצירת מופת, אלטרנטיבה ומופת של ניהול תקין ולמה ההתחמות של מכבי הן שחקנים עבריינים שגמרו את הקריירה.

בטח יש עוד כל מיני רעיונות שיכולים להציל אותנו מהטירוף הזה
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 אוגוסט 2015, 18:03

dod כתב:
Holiday_Armadillo כתב:גודס אומר עכשיו במגרש פתוח שמחפשים שני שחקנים ושלא מחכים לאליפות אירופה

להזכירכם גם נואל פליקס ומלקולם תומאס נכנסו בקטגוריה של "שחקן NBA שלא קיבל חוזה"

זה מה יש כרגע
כל הסנטרים ששיחקו באירופה כבר חתמו במקום אחר ועכשיו נשאר או שחקן שלפני שנה הלך לכסף של סין ומנסה לקבל חוזה ב-NBA, או שחקן שלפני שנה ישב בקצה הספסל ב-NBA ועכשיו מנסה לקבל חוזה חדש
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 אוגוסט 2015, 18:09

מלקולם תומאס היה שחקן חסר ניסיון, ( הגיע בגיל 24 למכבי אם אני לא טועה ) כלומר לא לפי ההגדרה של גודס - אם ללכת כמו בוק אחרי הצהרות שאי אפשר לדעת עד כמה ימולאו. :)
( גם פליקס היה בעצם שחקן חסר ניסיון ברמות הגבוהות ).
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 06 אוגוסט 2015, 18:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Neo, גיא, מקאדו 3, שמוליק ו־18 אורחים